Şimdi Ara

GOLF 6 MI MİNİ COUNTRMAN MI DEDİM , SİPARİŞİ VERDİM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki araç belki farklı segmente sayılabilir ama bence bir birlerine alternatifler. aşağı yukarı bagaj kapasiteleri bile benzer. Mini dizaynı nedeniyle kafamı bayağı karıştırdı. çok şık ve yeni bir araç. yaptığım test sürüşünde çok iyi yol tutuşu olduğunu farkettim ama motor gürültüsü biraz fazla geldi bana. yakıt tüketiminde çok çok fazla.
    golfün yakında yeni neslinin çıkacağı söylentileri var ortalıkta ama ben artık az yakan bir araba istiyorum. tasarımı artık sıksada yine de golfte karar kıldım. doğuş oto yu aradım. hazirana sunrooflu birn- higline, beyaz, tdi otomatik bir golf gelecek dediler. Dedim birazdaha bir şeyler ekletebilirmiyiz. olabileceğini öğrenince sunroof a ilaveten xenon far, karartılmış arka cam , bluetoot telofon baglantısı ve eşya saklama gözleri eklettim. renkte madem oyle beyaz olmasında fırtına grisi olsun dedik. siparişi verdik. inşallah haziranda gelecek. kalın sağlıcakla..

• iyi seçim bende highline golf tdi aldım derin siyah xenon far sunroof karartılmış arka cam 65000 verdim 10 gündür kullanıyorum tekkelimeyle üst sınıf bi araç hayırlı olsun sanada
  • Böylesine dolu araç alabilmeyi biz de isterdik fakat olmadı.
    Kardeşime araç alırken icabında donanım olarak boş olsun fakat arabanın kendisi iyi olsun dedik.
    Açıkçası kullandığım zaman ne kadar doğru bir karar olduğunu anladım.
    Golf gerçekten bu sınıfın kralı ve sundukları kompakt sınıfın üstünde.
    40000'lik fiyat tsi trendline için ilk başta çok gelmişti fakat araç gerçekten tatmin edici,
    kardeşim kararından ötürü çok mutlu umarım siz de keyif alırsınız.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.