Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • DSG de istediğin özellik var duruyor dik yokuşta falan.. Manuel ne o öyle durmadan değiş değiş haa DSG de özlersen vites değiştirmeyi itekle sağa taktaktak attır ileri geri
  • Ben dizel araç almayı düşünüyorum.DOlaysıyla golf 'un 1.6 TDI düşünüyorum.Malesef bu model de DSG yok.
  • bence bu bi tutkudur.kimi manuel sever kimi otomatik.ama bence manuel verdigi tadı aotomatik vermio.manuel arac kullanmak ustalık ister ole herkese gore deildir ama atomatik aracın bole biseyi yok.bi gaz bi fren.benim amacamda otomatik polo var hic bi zevk alamıyorum.hee dersinki rahatlık acısından tamam otomatik bide dsg sanzuman oldumu..ama gelgelelim bu isten biraz zevk alıcaksan kendi sovumu kendim yapmak istiyorum diyeceksen manuel vitesin eline su dokemez bence.ben otomatik aracta cok kullandım ama manuel gibisi yok bambaska bisey.dsg kullanan arkadaslar yanlıs anlamasın dsg yi kotulemiorum.zaten bole bi şanzuman kotulenecek bisey deil
  • Haklısın bende manuel'e alışıkken diyordum otomatik arabamı olurmuş kumandalı gbi falan hatta ilk sürdüğümde sol ayağım boşluğa basıyordu kalkışlarda falan.. Ama sonradan alıştım vay beaa dedim işte budur dokunuyorsun gidiyor.. bide ben öyle çok hareket yapmayı sevmem geçen hafta sonu manuel araba kullandım ilk başta zorlandım ve hatta geri geri yokuşta yanaşmam gerekiyordu dbrjdan geç çektiğim için balatalarıda yaktım.. Stop edeceğim zamanda vitesteyken ayağımı dbrjdan çekiyorum sonra kontağı kapatıyorum..

• ben ikisinede alısıgım.otomatigi de surekli kullanıyorum ama elim surekli vitese gidiyosol ayagım bos aynı zamanda sag kolumda bos
  • Basılı tut ESP off tuşuna, ilkinde ESP sonra ASR'yi kapatır belki..
  • Sağol dediğini yaptım Yok olmuyor o 2-3 kere yanıp söndü basılı tuttum çektim sonra ama ASR kapatmıyor.. Başka fikri olan varmı arkadaşlar?
  • önce lastikleri 30 veya 31 olarak benzinlikte kontrol et, ben 31 yaptım.
    sonra düz bir zeminde vites bölümünde en sağdaki düğmeye basılı tut, bir ses duyacaksın, bu sesle birlikte araç basıncı hafızaya alıyor.
    bundan sonra basıncı kontrol etmene gerek yok, basınç düşmesi veya lastik patlaması halinde ekranda o işaret çıkacak ve sasli uyarı yapacak
    quote:

Orjinalden alıntı: icecube_fb

iste onu hic bilmiorum yani lastik sisirme basınc filan
    nerden bakıyoruz?
    ben bazen sinirlendigimde 2 den 3 e atarken filan gaza basıyorum debriyajdanda ayamı hızlı cekiyorum arac kendini ileri bi atıyo kaplan misali.iste manuel vitesin guzellikleri burda istedigin herseyi yapıyosun hele otobanda tadından yanmiyo 5-6 yapıyosun .kendini hızlı ve ofkeli filminde gibi hissediyosun muthiiss bi duygu anlatılmaz yasanır

• bende de aynı yerde esp düğmesi var
    ama asr düğmeside bulalım 2 tane boş düğme yeri var orada boş kalmasın:)
    quote:

olmazmı hocam..
    quote:

Orjinalden alıntı: mesut_19

:) öyle bir düğmemi var

quote:

ASR off dugmesi var kulluk kısmının altında

~ Golf 6 Türkiye ~

• Buluruz Mesut abi.. Boşuna benzinliğe gitme lastikciye git benzinliktekiler bozuk olabilir.. garantiye al işini..

Benim lastikler 33

Not: Siz 17 yaşındaki çocuğu dinleyip 33 yapmayın 31 normal 33'de tümseklerden 40'la geçilmiyor.. =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 1 Temmuz 2009; 12:48:42 >
  • abi bence dugmelerden birine NOS yazalım manyak olur arkayada bitane mavi bi bos tup koyalım.araba da nos var die hava basarız...
    quote:

bende de aynı yerde esp düğmesi var
    ama asr düğmeside bulalım 2 tane boş düğme yeri var orada boş kalmasın:)
    quote:

olmazmı hocam..
    quote:

:) öyle bir düğmemi var

quote:

ASR off dugmesi var kulluk kısmının altında

~ Golf 6 Türkiye ~

• bu arda yarın insallah egzoz baslıkları geliyo.sabırsızlıkla bekliyorum.70 mm umarım istedigim gibi olur.

~ Golf 6 Türkiye ~

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 1 Temmuz 2009; 15:12:45 >
  • 10 saniye basılı tutsana bi By Devvil, Audi'de tamamen kapatmak için öyle yapılıyormuş, Tiff Needell öyle kapattı

Edit: 12 saniyede tut bir yerde 12 saniyede gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xhaustion -- 1 Temmuz 2009; 15:27:44 >
  • 15dk. Tutarız artık.. Bakalım...
  • YOK NİYE BOZUK OLSUN İSTANBULDA OYLE ŞEY OLMAZ:)
    BU ARADA AYNA R KONUMUNDAYKEN GERİ VİTESE ALDIĞIMIZDA BİLİYORSUNUZ OYNUYOR, AMA NE ARA DÜZELİYOR ANLAMADIM GİTTİ, YOLA ÇIKINCA DÜZELMİŞ OLUYOR, BAKIYORUM DÜZELİRKEN GÖREMİYORUM.

ARABAYLA UZUN YOL YAPTIM OTOBANDA RAKİP TANIMIYOR, SADECE BABA ARABALARA YOL AÇTIM (BMW, MERSO VE AUDİ)

BU ARADA A3 VE LEONCULAR SIKINTI VERDİ, EZİKLİKLİLERİ CAN SIKIYOR, SÜREKLİ ARABAYI KESERKEN YAKALIYORUM:)
    quote:

Orjinalden alıntı: By Devvil

Buluruz Mesut abi.. Boşuna benzinliğe gitme lastikciye git benzinliktekiler bozuk olabilir.. garantiye al işini..

Benim lastikler 33

Not: Siz 17 yaşındaki çocuğu dinleyip 33 yapmayın 31 normal 33'de tümseklerden 40'la geçilmiyor.. =)

• ARKADAŞLAR BU TARZ BİR SİSTEM YARATMALIYIZ, BOYLE BİR KİT BULABİLİRMİYİZ
    ARABADA GİDERKEN LAPTOPTA FİLM İZLEMEM LAZIM

~ Golf 6 Türkiye ~
  • SCİRİOCCO TOPUZ DAHA GÜZEL GÖRÜNÜYOR SANKİ, ACABA TOPUZU BULSAK MONTE ETSEK NASIL OLUR, NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ

~ Golf 6 Türkiye ~
  • quote:

SCİRİOCCO TOPUZ DAHA GÜZEL GÖRÜNÜYOR SANKİ, ACABA TOPUZU BULSAK MONTE ETSEK NASIL OLUR, NE DÜŞÜNÜYORSUNUZ

~ Golf 6 Türkiye ~

gerçekten güzel
  • VW temmuz 1 itibaren araçlara ortalama 1000YTL zam yapmış.
    42.700TL olan GOlf 16.TDI 43.500TL olmuş.
  • Abartma bi salla kendini kendine gel Mesut abi.. Ne sricco'su.. (Sana 230 az ama olsun çoklu prizde yaparız evdeki müzik setini falanda takarsın bagaja... )

BMW, MERSO VE AUDİ Demişsin Mercedes e200 kompresör, Bmw 520i, Audi a3 Şimdi sen Bunlarada yol vermişsindir..

@uiKSilveR Artar fiyatlar normal şimdi ben DOĞUŞ'otoya küfür edip siteden Yemek istemem... ********************************* Yıldızlar daha iyi...

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.