Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.760
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arabayı kilitleyince farlar açılıyormu sizde arkadaşlar. Bende sadece arabayı açtığımda açılıyor. saygılar
  • Arkadaşlar Yeni Opel astra 2010 modelini bekliyordum fakat dizel motorların gelişi nisan 2010 da gelecek diye bir haber okudum.Dolaysıla daha da beklemek işime gelmiyor.Secenek olarakda Golf 6 1.6 TDI 90 HP modelini düşünüyorum.Sİzce bu araba 42.500 YTL almalımıyım ? En azından ağustos ayını bekleyeceğim 2010 model araçlar geldiğinden 1500-2000 ytl civarı bir indirim olur diye düşünüyorum.

Kullananların tavsiyelerini bekliyorum...
    Birde bu modelde ESP varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi @uiKSilveR -- 27 Haziran 2009; 23:46:48 >
  • yeni opel astranın resmi fotografları inceledim baya guzel.golf almayı dusunuyorsarsanız 1.4 TSI alın neden dicek olursanız golf 6 tdi 90 hp modeli bos bi arac jantından tutunda biton ozellik yok 42.500 tl veriyosunuz ve arac bombos.comfortline olanı ise 48.000 tl civar.az para deil.hee bide soyle bisey varki vw ile opel arasında buyuk kalite farkı var.insignia yı inceledim atakoy de aracın icinde kullanılar plastik malzemeler koltuklar vs vw nin eline su dokemez.42.500 tl ye bos bi araba almak var bide dolu bi arac almak var.alıcaksanız bence 1.4 TSI almanızı tavsiye ederim.
    dogusun isi belli olmaz adamlar evde esleri ile kavga ediyolar zam yapıyolar
    ama illaki dizel almak istiyorum diyosanız bence opel alın cunku o fiyata opelden dolu bi arac alabilirsiniz
    ESP DSG lerde var diye biliyorum

quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

Arkadaşlar Opel astra 2010 modelini bekliyordum fakat dizel motorların gelişi nisan 2010 gelecek diye haber okudum.Dolaysıla daha da beklemek işime gelmiyor.Secenek olarakda Golf 6 1.6 TDI 90 HP modelini düşünüyorum.Sİzce bu araba 42.500 YTLalmalımıyım ? En azından ağustos ayını bekleyeceğim 2010 model araçlar geldğinden 1500-2000 ytl civarı bir indirim olur diye düşünüyorum.

Kullananların tavsiyelerini bekliyorum...
    Birde bu modelde ESP varmı acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 27 Haziran 2009; 23:21:39 >

• Golf 6'ların dizeli normale göre daha sesli çalışıyormuş bence dizel önermem sana bende 1.4TSI öneririm.. Ama illa dizel dersen Opel alabilirsin.. Hatta bana saçma geliyor Golf 6'nın dizeli düşünemiyorum.....
  • Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar ama benzinli araç düşünmüyorum malesef.Bu Golf dizel acaba daha sesli çalıştığı kesin bilgimi ? Bu modeli kullananlar yorum yazabilirse sevinirim...
  • @uiKSilveR Golf 6 Dizelin sesli çalışmasını bende bi dergide okudum test yapılmamış falan TDI'ın çıktığını tanıtıyordu ve dizele göre biraz sesli çalıştığını yazıyordu sanırım onlarda Almanyadan almış olabilirler bu bilgiyi ama Doğuş otoya gidip Dizelde olsa sürmeni isterim..

ESP sorununu hallettik nasıl açılır nasıl kapanır peki ASR'yi kapatmamız mümkünmü ESP'kapatıyorum kalkış yaparken ASR'devreye girip engelliyor patiyi...
  • quote:

Orjinalden alıntı: By Devvil

Golf 6'ların dizeli normale göre daha sesli çalışıyormuş bence dizel önermem sana bende 1.4TSI öneririm.. Ama illa dizel dersen Opel alabilirsin.. Hatta bana saçma geliyor Golf 6'nın dizeli düşünemiyorum.....

Bahsettiğiniz saçma golf 6 dizeli birkaç gündür kullanıyorum. Şirket aracı olarak kullandığım Jetta 1.9 tdi aracımdan çok memnun olduğum için bu aracı tercih ettim. İki aracı karşılaştırmak gerekirse golf jettadan olduça sessiz, biraz daha konforlu (geniş yanaklı lastiklerin katkısı olsa gerek). Çekişi jettadan düşük aracımın yakıt tüketimi konusunda yüzümü güldürüceğini umuyorum.

• Derginin yalancısıyım.. Düşünemiyorum derken hız serilik açısından dedim.
  • quote:

Derginin yalancısıyım.. Düşünemiyorum derken hız serilik açısından dedim.

Tabi ki TSI moturun performansını gösteremiyor ancak bir önceki arabam 2005 1.6 opel vectramdan oldukça canlı.
  • tabiki TSI motor kadar sessiz degildir ama cok fazla sesli oldugunu da sanmıyorum ki zaten kullanan arakadas yazmıs.bazen yolda gidiyorum onumdeki araclar beni farketmiyo yoldan cekilmiyolar okadar sessiz calısıyo.
    ama gercekten 44.000 tl bence cok golf kullanıcısıyım ama gonlum bu paraya bos bi arac almaya razı gelmiyo.2006 corsa almıstık zamanında sıfır dizel ve full paketti acayip az yakıyodu...
    quote:

Orjinalden alıntı: @uiKSilveR

Öncelikle yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar ama benzinli araç düşünmüyorum malesef.Bu Golf dizel acaba daha sesli çalıştığı kesin bilgimi ? Bu modeli kullananlar yorum yazabilirse sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi icecube_fb -- 28 Haziran 2009; 20:16:17 >
  • canlı derken?

quote:

Orjinalden alıntı: scout76

quote:

Tabi ki TSI moturun performansını gösteremiyor ancak bir önceki arabam 2005 1.6 opel vectramdan oldukça canlı.
  • Daha serii.. Sanırım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: icecube_fb

canlı derken?

quote:

Orjinalden alıntı: scout76

quote:

algısı güçlü manasında
  • Benimkinin algılar kapalı güncelleme dedikleri şeyden yapılacak gazda yemiyor ara sıra yokuşta..Servise gidecek gücü kalır inşallah 2 haftaya kadar.. Hayır benzinini suyunu yağını bile esirgemiyorum **** kalktı çok sinirliyim şanzuman motor dedim sorun olmaya başladı..
  • quote:

Benimkinin algılar kapalı güncelleme dedikleri şeyden yapılacak gazda yemiyor ara sıra yokuşta..Servise gidecek gücü kalır inşallah 2 haftaya kadar.. Hayır benzinini suyunu yağını bile esirgemiyorum **** kalktı çok sinirliyim şanzuman motor dedim sorun olmaya başladı..

kafana takma yeni araban daha ufak tefek sorunlar serviste düzelir. daha büyük bir sorun olmasın inşallah.
  • arkadaşlar eksoz uçlarını monte ettim, gerçekten golf 6 için üretmişler, döndürerek tam oturuyor, orjinal olmadığını anlamak neredeyse imkansız, sanayide yaptırıp orjinalliği bozmak anlamsız olur, sıkılırsan çıkarabilirsin ayrıca 25 TL....
    inşallah paslanmaz

• Ses fark ettinmi acaba? Sanki çok çok hafif kalınlaşma oldu gibi gaz verdiğinde? Arabaya binen 1-2 kişi öyle söyledi ben seste oynama olacağını sanmıyorum ama çokçok az daha kalın geliyor diyorlar..
  • egzoz baslıgı alan arkadaslar bakabilirler mi acaba capı kac mm??
    Almanya dan bi tanıdıgın aracılıgı ile aldırdım orj egzoz baslıgı ama bi 60 mm varmıs birde 70 mm.ben 7 cm lik olanını istedim.fabrika cıkısı zaten 6 cm di olctum.acaba sizlerdekinin olcusu nedir?
  • Araba annemde akşam geldiğinde üşenmeyip yıkattırmaya gidersem ölçerim ama 60'lık sanırım..

Bu ASR'yi kapatmak mümkünmüüü??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By Devvil -- 30 Haziran 2009; 12:42:11 >
  • ESP "ön konsolun ortasında çakmağın ordaki düğmeye" uzun süre basılınca kapanıyor. Gösterge panelinde yanıp sönmeye başlayan işareti gördüğünde ESP kapalı demektir. Tam olarak devre dışı bırakamadığını söyleyebilirim. Diğer bir husus, 60 km hızın üzerine çıktığında ESP tamamen devreye girer. DSG araçlarda ESP ASR yi içerir.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.