Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (387. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
842.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bayi ye gittim golf 1.6 TDi 105ps trendline bir tane kalmış ellerinde yeni sipariş yok diyor 48800TL. Sizce almalımıyım, yada yeni kasayı mı beklemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cortexiphan_

selamlar,

golf 6 pulse modeline sahibim, donuslerde direksiyondan kapi gicirtisina benzer bir ses geliyor. nedeni ne olabilir?

lastiklerden geliyor olsa gerek. benim jetta'da da mevcut o ses eğer aynı sesse tabii. serviste söylediğimde direksiyonu tam kırınca lastiğe 1 şey olmuyormuş falan filan dediler tam hatırlamıyorum. 1 tane sprey sıktılar lastiklere 1 gün idare etti ertesi gün yine devam etti. halaa daha var.
  • Bu yeni golf ne zaman tanitilicak? Ne zaman satisa cikicak ve Turkiye'ye gelicek acaba bilen var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

selamlar,

golf 6 pulse modeline sahibim, donuslerde direksiyondan kapi gicirtisina benzer bir ses geliyor. nedeni ne olabilir?

Yanlis okumusum pardon. Siz direksiyon demissiniz ben donuslerde sesi gorunce direkt yorum yaptim pardon :)

• Fuarda siparisler alinacak ...

• lpg dönüşümüne gitmeden çektiğim videodur bu. daha sonra bunun lpgli haliyle olanını çekeceğim... sanırım güzel bir kıyas olur...

test

bu da emektar polo bm ile ankara-bursa seyehatimden... ne günlerdi :) yakıt konusunda çooook rahattım o zamanlar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VVVertigo -- 6 Ağustos 2012; 23:50:08 >

• İki videoda aynı olmuş golf nerde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarkan88

quote:

selamlar,

Yanlis okumusum pardon. Siz direksiyon demissiniz ben donuslerde sesi gorunce direkt yorum yaptim pardon :)

sorun degil hocam yarin servise gidecegim zaten
  • Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2.5 aydır 102 bg trendline içi sıra beklıyordum araba haftaya geliyormuş fakat DVD player ve arka koltuklarda ekran varmış 1000-TL fark isteniyor değermi sizce ? birde beyaz istemiştim tornado opak kırmızı imiş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: proforum

İki videoda aynı olmuş golf nerde

:) neden bu şekilde çıktı anlayamadın buyrun hitler golfe....

• quote:

Orijinalden alıntı: rise of fall

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2.5 aydır 102 bg trendline içi sıra beklıyordum araba haftaya geliyormuş fakat DVD player ve arka koltuklarda ekran varmış 1000-TL fark isteniyor değermi sizce ? birde beyaz istemiştim tornado opak kırmızı imiş?

Eğer çoçuğunuz varsa dvd player ve arka koltuklardaki ekran harika olur keşke ben alırken böyle bir opsiyonum olsaydı ,uzun yolculuklarda çoçuklara çizgi film , ben hiç düşünmeden 1000tl verip alırdım bu opsiyonu 3-4 yaşlarında çocuğu olanlar ne demek istediğimi çok iyi bilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

golf6 1.6 mpi 102 içer :) benzide lpg yide böyle kullanımlarda
  • quote:

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2.5 aydır 102 bg trendline içi sıra beklıyordum araba haftaya geliyormuş fakat DVD player ve arka koltuklarda ekran varmış 1000-TL fark isteniyor değermi sizce ? birde beyaz istemiştim tornado opak kırmızı imiş?

Dvd player olayına kafam takıldı Vw de fabrikasyon dvd izlenilebilen cihaz rns510 dur ki ne fiyat listesinde gözükür ne de opsiyonlarda Hatta servis fiyatı 9.000 tl civarı Diğer modeller dvd oynatmıyor Fabrikasyon opsiyon listesinde dvd player ilk defa duyuyorum ve tabi aynı zamanda da arka koltuklardaki ekranı da vw nin orjinal fabrikasyon ürettiğini bilmiyordum Yarın bayinizi arayıp dvd player ın marka/modelini ve fiyat bilgisini tekrar teyit eddermisiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rhetorical

quote:

Bu test amacliydi, normalde o yolda 140-150 civarı hızlarda seyrederim. Acelem varsada zaten maksimum bu kadar gidiyor. Aynı yol dönüş istikametinde 200 basabilirsiniz. Hitler bu benzin LPG düşmanı bir araba. Bu hafta aynı yolu LPG ile gidip videosunu çekmeyi düşünüyorum.

Biraz gürültümü bir video olmuş, hem motor sesi hem de telefonun kalitesizligi..

Performans kaybı vs gibi sorulara cevap verecek bir video olacak umarım...

• quote:

Orijinalden alıntı: VVVertigo

quote:

Orijinalden alıntı: rhetorical

quote:

Bu test amacliydi, normalde o yolda 140-150 civarı hızlarda seyrederim. Acelem varsada zaten maksimum bu kadar gidiyor. Aynı yol dönüş istikametinde 200 basabilirsiniz. Hitler bu benzin LPG düşmanı bir araba. Bu hafta aynı yolu LPG ile gidip videosunu çekmeyi düşünüyorum.

Biraz gürültümü bir video olmuş, hem motor sesi hem de telefonun kalitesizligi..

Performans kaybı vs gibi sorulara cevap verecek bir video olacak umarım...

Videolar güzel test amaçlı bu şekilde kullandığınız farkındayım, şu ana kadar lpg ile ilgili olumsuz ve olumlu görüşleriniz nelerdir?

• Olumlu gördüklerim ; yakıt tüketimi , farkedebildigim fazla ses olmaması hatta hiç fark yok diyeceğim ama iste malum tabular,

Olumsuz olarak ise bagajimi henüz tam olarak ayarlayamadim, ince stepneli sipariş etmiştim hitleri bagaja uygun köpük kesmem gerekiyor 5 cm lik ısı yalıtım malzemesi olarak kullanılan köpükle denedim 2 cm eksik kaldı . Bir de sol alt taraftaki cebe taktirmistim LPG göstergesini , daha sonra onu kul tablasinin icine aldırmanın uygun olacağını düşünüyorum. Bir de artık arabamı daha sert kullanmaya başladım 😜

• quote:

Orijinalden alıntı: ozay06

quote:

Dvd player olayına kafam takıldı Vw de fabrikasyon dvd izlenilebilen cihaz rns510 dur ki ne fiyat listesinde gözükür ne de opsiyonlarda Hatta servis fiyatı 9.000 tl civarı Diğer modeller dvd oynatmıyor Fabrikasyon opsiyon listesinde dvd player ilk defa duyuyorum ve tabi aynı zamanda da arka koltuklardaki ekranı da vw nin orjinal fabrikasyon ürettiğini bilmiyordum Yarın bayinizi arayıp dvd player ın marka/modelini ve fiyat bilgisini tekrar teyit eddermisiniz?

Banada garip geldi beni aramadılar eşimi aramışlar, internette araştırdım hiç bir bilgiye ulaşamadım herhalde eşim yanlış anladı. bugun kapora vermeye gideceğim bir görüşeyim neymiş ayrıntısı

• quote:

quote:

quote:

Banada garip geldi beni aramadılar eşimi aramışlar, internette araştırdım hiç bir bilgiye ulaşamadım herhalde eşim yanlış anladı. bugun kapora vermeye gideceğim bir görüşeyim neymiş ayrıntısı

Bekliyoruz

• quote:

quote:

quote:

quote:

Bekliyoruz

Arkadaslar kaporayı verdim ürünüde inceledim. Ürün orjinal WV malı değil next base marka dvd oynatıcı passatın bırıne mantaj yapılmış montajlı halınınde fotoğrafını cektım. bildiğiniz çift ekranlı çakmaklıktan enerji alan çift ekranlı portatif dvd player

http://www.renaultsport.co.uk/Portals/1/Files/Images/Megane/MeganeAccessories/Next_base_Dual_9_dvd_small.jpg
    Bu sayfanın sonundada var
    www.renaultsport.co.uk
    The Renault Sport UK Official Website | Renaultsport UK
    http://www.renaultsport.co.uk/roadcars/megane265/meganeaccessories/Default.aspx

Ürün bu

• 
Sayfa: önceki 385386387388389
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.