Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
842.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1600tlye 10 taksit firsatiyla taktirdim, takdirdigimdan bu yana 1100km yol yaptim bayram boyunca, inanmayacaksiniz ama gercekten de klima surekli acik gidiyor olmak harikaydi.

iddia ediyorum kimse ama kimse arabanin gazli oldugunu anlayamaz, ozel bolmede kontrol paneli, simit tank ve de neredeyse sifira yakin performans kaybi ve de bu en onemlisi :D

bursa-canakkale ortalama 150km/saat hiz ile klima full acik 23 kurus yakti.

donusteyse ortalama 100-110km hiz ile yine klima acik 20 kurus yakti ancak bunun da nedeni orada gazin litresi 2.42 oldugundandi, yani bursadan aygazdan alinma lpg ile olsaydi 18 kurusa gelecekti.

boyle bir arac icin, 3 kisi, full bagaj, klima acik ve bu degerler, harika diyorum kendimce.

ha sene sonun da ne mi olacak, toplam verdigim benzin parasiyla gaz parasi ayni rakamlar olacak cunku insan hesap yapmadan gezdigi zaman cok daha zevkli oluyor :D
  • bu arada jantlarin resmini yarin koyayim da gorun, bence golfe yakisan en guzel renk beyaz ve de bu jantlarla harika
  • quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

1600tlye 10 taksit firsatiyla taktirdim, takdirdigimdan bu yana 1100km yol yaptim bayram boyunca, inanmayacaksiniz ama gercekten de klima surekli acik gidiyor olmak harikaydi.

iddia ediyorum kimse ama kimse arabanin gazli oldugunu anlayamaz, ozel bolmede kontrol paneli, simit tank ve de neredeyse sifira yakin performans kaybi ve de bu en onemlisi :D

donusteyse ortalama 100-110km hiz ile yine klima acik 20 kurus yakti ancak bunun da nedeni orada gazin litresi 2.42 oldugundandi, yani bursadan aygazdan alinma lpg ile olsaydi 18 kurusa gelecekti.

boyle bir arac icin, 3 kisi, full bagaj, klima acik ve bu degerler, harika diyorum kendimce.

ha sene sonun da ne mi olacak, toplam verdigim benzin parasiyla gaz parasi ayni rakamlar olacak cunku insan hesap yapmadan gezdigi zaman cok daha zevkli oluyor :D

gayet başarılı değerler benimde tek korkum motor arıza lambası oda olmassa tadından yenmez zaten

• quote:

1600tlye 10 taksit firsatiyla taktirdim, takdirdigimdan bu yana 1100km yol yaptim bayram boyunca, inanmayacaksiniz ama gercekten de klima surekli acik gidiyor olmak harikaydi.

aynı kitten bende taktıracagım,siz istanbul damısınız?

• quote:

Orijinalden alıntı: texmo

quote:

aynı kitten bende taktıracagım,siz istanbul damısınız?

Bursa'da yasiyorum, ve de orada taktirdim, bu gece benzine 12 kurus zam geliyor, dusundukce daha da rahatsiz ediyor beni, insallah lpgye de gelmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: efecan06

quote:

gayet başarılı değerler benimde tek korkum motor arıza lambası oda olmassa tadından yenmez zaten

bu kitle ariza lambasi yanmiyormus, gasitaly diye bir marka da varmis o nispeten daha ucuz dusunulebilir ama ariza lambasi yakiyormus.

• tsi ye lpg taktırıp memnun olan var mı. değerleri söyleyebilir mi.
  • Merhaba arkadaslar tsi 122 kullanicilari yakit bilgisi verebilirler mi acaba ? Simdiden sagolun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: efecan06

quote:

bu kitle ariza lambasi yanmiyormus, gasitaly diye bir marka da varmis o nispeten daha ucuz dusunulebilir ama ariza lambasi yakiyormus.

vw yetkili servistemi taktırdınız kiti

• yok vw yetkili servisi degildi, zaten dogus oto olarak siddetle gazdan nefret ediyorlar.

ben landirenzonun onayli bayisinde yaptirdim, 100000km ya da 2 yil garantili bir sekilde.

TSI motoru olan arkadaslara cidden tavsiye etmem, malesef 3bintlye malolan bu sistem surekli ve de her an problem cikartacak sekilde calismaktadir.
  • merhaba arkadaşlar. comfortline modellerde yokuş kalkış asistanı mevcut mu veya opsiyonel olarak ekleme şansımız var mı?
  • Merhaba arkadaşlar; kararımı verebilmem için sizin bilginize ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Eşime araba bakıyorum. O Polo'yu beğeniyor. Konfigurasyonla 1.2cc 70hp trendline manuel'e ön sis farı ve kol dayama ekleyince 30.611 tl fiyat çıkıyor.
    Comfortline donanımlı düşünürsek 1.4 cc 85hp manuel sis farlı 33.853 tl çıkıyor.
    1-comfortline da aluminyum jant yok sanırım oda opsiyon ise trendline ve comfortline farkı nedir polo larda aksesuar olarak.
    2-Sonuçta bayan arabası olacak uzun yolda kullanılmayacak günlük 5-6 km lik şehir-içi ışıklarda dur kalk yaparak kullanılacağını düşünürsek 1.2 mi yoksa 1.4 moturmu tercih edilmeli. Hangisi daha az yakar ve 2. elde hangisi mantıklı görünür.
    3- Gelelim Golf'e. Bunuda ben istiyorum. Bende kullandığım zaman zevk alırım diye. Trendline 1.4 tsi manuel spor paketi ile 40.244 tl. Golf alırsak hem daha üst segment olur hem bende zevkle kullanırım. Birde polo'nun motoruna göre TSI'nin daha makbul olacağını düşünüyorum. Golf'un trendline donanımda Polo ya göre daha fazla donanımı olduğunu sanıyorum.

10.000 tl fazla verip Golf alırsam hakkını verirmi Polo'ya göre. Asıl sorum bu ve sizin bilgileriniz bana bu soruda yardımcı olacak. Şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: KUTTA44

Merhaba arkadaşlar; kararımı verebilmem için sizin bilginize ihtiyacım var. Yardımcı olursanız sevinirim.
    Eşime araba bakıyorum. O Polo'yu beğeniyor. Konfigurasyonla 1.2cc 70hp trendline manuel'e ön sis farı ve kol dayama ekleyince 30.611 tl fiyat çıkıyor.
    Comfortline donanımlı düşünürsek 1.4 cc 85hp manuel sis farlı 33.853 tl çıkıyor.
    1-comfortline da aluminyum jant yok sanırım oda opsiyon ise trendline ve comfortline farkı nedir polo larda aksesuar olarak.
    2-Sonuçta bayan arabası olacak uzun yolda kullanılmayacak günlük 5-6 km lik şehir-içi ışıklarda dur kalk yaparak kullanılacağını düşünürsek 1.2 mi yoksa 1.4 moturmu tercih edilmeli. Hangisi daha az yakar ve 2. elde hangisi mantıklı görünür.
    3- Gelelim Golf'e. Bunuda ben istiyorum. Bende kullandığım zaman zevk alırım diye. Trendline 1.4 tsi manuel spor paketi ile 40.244 tl. Golf alırsak hem daha üst segment olur hem bende zevkle kullanırım. Birde polo'nun motoruna göre TSI'nin daha makbul olacağını düşünüyorum. Golf'un trendline donanımda Polo ya göre daha fazla donanımı olduğunu sanıyorum.

10.000 tl fazla verip Golf alırsam hakkını verirmi Polo'ya göre. Asıl sorum bu ve sizin bilgileriniz bana bu soruda yardımcı olacak. Şimdiden teşekkürler.

1.2 - 1.4 farkını bilemem ancak şunu tahmin ederim ki kendi canınız da eşinizinki de sizin için önemlidir. Konforunu, genişliğini, motorunun performansını ve tüketimini geçtim en önemlisi Golf'te diz hava yastığı dahil 8 hava yastığı standart. 10bin TL fazla vermek ailenizi çok zor duruma düşürmeyecekse, bayilerde de varsa 40binlik Golf'ü alın uzun süre kullanın derim. (Ayrıca Polo'ların direksiyon Golf'lerinki kadar yumuşak değil). Ha aceleniz yoksa yıl sonunu bekleyip birkaç bin daha gözden çıkarıp yeni kasasını da alabilirsiniz. Tercih ve ihtiyaç meselesi.

• @Caldexter
    Cevap için teşekkür. Bakın ben Hava yastığı olayını gözden kaçırmışım.
    Golf 7 nin fiyatının şimdiki fiyatlardan 1-2 bin yukarda olacağını bilebiliyormuyuz yani. Ozaman tabi o beklenir. Teslimatlar fazla bekletilmesse? 2013 şubat gibi teslim edebilirlermi acaba.
  • Doğuş Oto dan geliyorum. Olmayan araca bakmaya gitmiş oldum
    Showroomda golf yok. Polo GTI var. Poloyu tutamadım kapısı bile küçük ve ince karton gibi. Satabileceği Golf 1.6cc 90 ve 105 lik dizel var trendline. 47-48.000 tl ye. Bunlar haricinde sipariş veremem dediler araç üretimi durdu diye.
    Golf 7 için ise 2013 şubatda teslim etmeye başlarız. 2012 Aralık da gelmesini bekliyoruz showrooma dediler. Israrlarım sonucu fiyatın ne olabileceğini, kendi yorumunu
    sordum. Şİmdiki dizele Golf 7 nin benzinlisini alabilirsiniz bence dedi. 7.000 tl ye tekabül ediyor ki ayıp hani. Laflar cımbızla çıkıyor, tebessüm var ama çok az ve yapmacık. Bütçe ne ayarladınız gibi emlakçı tarzı bir soru sorunca dayanamadım 200.000 tl dedim. Bu seferde ben sırttım yapmacık Bu adamlara kazandırıyoruz ya parayı insanın canı sıkılıyor. Şimdi anlaşılıyorki insanların gözgöre göre 2012 2. el aracına sıfır fiyatı neden istedikleri.

• Ya arkadaşlar DOTZ jant satan bir bayi biliyormusunuz ? araca jant alacağım nette bakmadığım yer kalmadı. Bir kac yeri aradım artık satmıyoruz dediler. Bildiğiniz yer varsa lütfen iletim bilgilerini verirmisiniz?
  • Selamlar bu sabah teslim aldım trendline tdi 90ps siyah aracımı ve şu saate kdr test ettim, ne yalan söyliyim aldıktan sonra showroomda göründüğünden daha güzel göründü gözüme genel anlamda memnunum. İlk kalkışta biraz ağır gibi ama daha sonra toparlıyor ve hızlanması benim için gayet yeterli, max 150 km fln gördüm şehir içinde ama uzun yola çıkmadım henüz. Arabanın içinde hiç ses yok, yol tutuşunu tam anlayamadım henüz, debriyaja hafif dokunuşta bir titreşim var bunu 3000 bakımında söyliycem servise devam ederse, bir de kapılar açılıp kapanırken değişik bi ses var onu da anlamadım bakıcaz zamanla, arkadan görünüşü biraz küçük gibi golf 5 e nazaran, ama önden ve yandan görünüşünü çok beğeniyorum:) Genel anlamda memnunm yani aslında hiç bir şey ekletmesem de olur rcd 310 un ses performansı yeterli gerçi ama 510 aracın iç görüntüsünü epey değiştircek sanırım bu teybi değiştiricem ilk olarak bir de spor direksiyon dediğim gibi değiştirmek istiyorum değer mi bilmiyorum ama 1500 tl ye, içinde curise control ünitesi de dahil montaj hariç...

• quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

Selamlar bu sabah teslim aldım trendline tdi 90ps siyah aracımı ve şu saate kdr test ettim, ne yalan söyliyim aldıktan sonra showroomda göründüğünden daha güzel göründü gözüme genel anlamda memnunum. İlk kalkışta biraz ağır gibi ama daha sonra toparlıyor ve hızlanması benim için gayet yeterli, max 150 km fln gördüm şehir içinde ama uzun yola çıkmadım henüz. Arabanın içinde hiç ses yok, yol tutuşunu tam anlayamadım henüz, debriyaja hafif dokunuşta bir titreşim var bunu 3000 bakımında söyliycem servise devam ederse, bir de kapılar açılıp kapanırken değişik bi ses var onu da anlamadım bakıcaz zamanla, arkadan görünüşü biraz küçük gibi golf 5 e nazaran, ama önden ve yandan görünüşünü çok beğeniyorum:) Genel anlamda memnunm yani aslında hiç bir şey ekletmesem de olur rcd 310 un ses performansı yeterli gerçi ama 510 aracın iç görüntüsünü epey değiştircek sanırım bu teybi değiştiricem ilk olarak bir de spor direksiyon dediğim gibi değiştirmek istiyorum değer mi bilmiyorum ama 1500 tl ye, içinde curise control ünitesi de dahil montaj hariç...

Hayırlı olsun müdür dizel candır.

• quote:

Orijinalden alıntı: KUTTA44

Doğuş Oto dan geliyorum. Olmayan araca bakmaya gitmiş oldum
    Showroomda golf yok. Polo GTI var. Poloyu tutamadım kapısı bile küçük ve ince karton gibi. Satabileceği Golf 1.6cc 90 ve 105 lik dizel var trendline. 47-48.000 tl ye. Bunlar haricinde sipariş veremem dediler araç üretimi durdu diye.
    Golf 7 için ise 2013 şubatda teslim etmeye başlarız. 2012 Aralık da gelmesini bekliyoruz showrooma dediler. Israrlarım sonucu fiyatın ne olabileceğini, kendi yorumunu
    sordum. Şİmdiki dizele Golf 7 nin benzinlisini alabilirsiniz bence dedi. 7.000 tl ye tekabül ediyor ki ayıp hani. Laflar cımbızla çıkıyor, tebessüm var ama çok az ve yapmacık. Bütçe ne ayarladınız gibi emlakçı tarzı bir soru sorunca dayanamadım 200.000 tl dedim. Bu seferde ben sırttım yapmacık Bu adamlara kazandırıyoruz ya parayı insanın canı sıkılıyor. Şimdi anlaşılıyorki insanların gözgöre göre 2012 2. el aracına sıfır fiyatı neden istedikleri.

Neredesiniz bilemiyorum ama Erel Maltepe'ye gittiğimde showroomda Golf Blue Motion vardı. Zaten passat, cc, tiguan, touareg hepsini kurcaladım :) Yeni Tuareg çok güzel olmuş. Tipi Tiguane benzese de içi çok klas. Almaya kararlıysanız Canlı Destek'den bayilerdeki stok bilgisini öğrenebilirsiniz.
    Dizel fiyatına benzinli biraz uçuk olmuş. Araç satışları bu kadar düşmüşken binlerce Golf hastası da olsa 7bin fiyat farkına insan 2 kez düşünür. Ben de Golf 7 bekliyordum 1.5 yıldır takipteydim. DSG polemikleri , yeni kasanın getirebileceği aksaklıkları da düşünerek Tiguan sipariş ettim. Kısmet bakalım :)

• Merhaba arkadaşlar yeni almış olduğum 2 günlük aracımdaki rcd310 teybimi rcd510 olan ile takaslamak istiyorum, satmak veya takaslamak isteyen olursa pm gönderebilirler mi acaba? Teybin son versiyon olması gerekiyor.
  • 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.