Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (391. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: UçanPırasa

Beyler Türkiye üzerinde sıfır GOlf 6 yok dedi adam alamadık doğuş yetkili satıcısından doğru mudur ? Nasıl kalmaz ya şaka gibi.

genel merkez ile görüştünüz mü? kalmaması gibi bir durum olmamalı. belki sizin istediğiniz donanımda yoktur. siz hangi donanım/motor istiyorsunuz?
  • golf 6 siparişleri biteli aylar oldu temmuz sonunda bitti siparişler sadece almaktan vazgeçenlerin arabalarını alırsınız...
  • arkadaşlar konuyla alakalı bugün itibariyle edindiğim bilgileri paylaşmak istiyorum.

Ben de 6 kasa "0" highline dizel bakıyorum.Burdaki bilgilere rağmen kendi şehrim Bursa dahil nerdeyse bütün servisleri teker teker aradım.
    öncelikle 1 tane highline dizel buldum ama 10bin liralık falan aksesuar varmış.cam tavan falan.67500 fiyat.düşünen olursa adresini veririm.
    ayrıca istanbul'da 1-2 bayide benzinli otomatik var.61250 son fiyat olarak verdiler.

neyse bunlar benim isteklerimin dışında ama bilgi olarak geçeyim istedim,ilgilenenler olur belki.

fakat önemli haber şu;gene ismini vermek istemediğim bir bayi dedi ki Kasım-Aralık aylarında eski kasadan son bir parti bekliyoruz.
    tabi bu arabalar için sipariş almıyorlar.ne gelirse bahtımıza.eğer ki zamanlamayı iyi ayarlarsanız belki istediğiniz arabayı bulabilirsiniz.

saygılar....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ups_81 -- 5 Ekim 2012; 11:24:33 >
  • Golf severler olarak golf 7 yi bekliyoruz ancak ben golf 6 nın 2. elde dizel fiyatlarının düşmesini beklerken sanırım hataya düşüyorum çok akılsızca fiyatlar var arabalarını ne sandıklarını anlamıyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18buru

Golf severler olarak golf 7 yi bekliyoruz ancak ben golf 6 nın 2. elde dizel fiyatlarının düşmesini beklerken sanırım hataya düşüyorum çok akılsızca fiyatlar var arabalarını ne sandıklarını anlamıyorum...

Aynen katılıyorum abartı fiyat konusuna.
    2 yıldır hangi ayda dizel golf nekadara alınırı sürekli takip eden biri olarak.2. el dizel golf Fiyatları uçuk.7 kasa çıksın bakalım ne olacak halleri.
    Piyasayı B segmentide sıkıştırmaya başladı.B segmentinin fiyatları yükseldiği için 35-38k ya sıfır b segmentinde araç alacağıma 2. el c segmenti alırıma döndü olay. Hala 2. elde dizel astra classic 40 küsüre alıcı bekliyorsa.Dizel golflerinde ne kadar düşeceğini 7 kasa belirleyecek.
  • Fiyat dususu ancak vw piyasaya talebi karsilayacak kadar arac surebilirse olur. Siz saniyormusunuz ki mk7 cikinca higline tdi dsg yi 4-5 aydan once alabileceksiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mc33

quote:

Golf severler olarak golf 7 yi bekliyoruz ancak ben golf 6 nın 2. elde dizel fiyatlarının düşmesini beklerken sanırım hataya düşüyorum çok akılsızca fiyatlar var arabalarını ne sandıklarını anlamıyorum...

2 yıldır hangi ayda dizel golf nekadara alınırı sürekli takip eden biri olarak.2. el dizel golf Fiyatları uçuk.7 kasa çıksın bakalım ne olacak halleri.
    Piyasayı B segmentide sıkıştırmaya başladı.B segmentinin fiyatları yükseldiği için 35-38k ya sıfır b segmentinde araç alacağıma 2. el c segmenti alırıma döndü olay. Hala 2. elde dizel astra classic 40 küsüre alıcı bekliyorsa.Dizel golflerinde ne kadar düşeceğini 7 kasa belirleyecek.

7 kasa tahminlerimce 41-42 bin tl bandından girecek ve 1.2 tsi bluemotion 105 ps ve trendline olacak bu fiyata dizel ise 49-51 bin tl bandından giriş yapar ancak 2. El golf 6 dizeller düşmez ha düşerse 2010 lar 40 bandına iner donanımda trendler olur ya da belli bir kısım comfortline olur piyasada herkes kafasına göre araç satmaya kalkıyor ve sonucunda yok piyasa ölü biz araba satamıyoruz oluyor...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: mc33

quote:

7 kasa tahminlerimce 41-42 bin tl bandından girecek ve 1.2 tsi bluemotion 105 ps ve trendline olacak bu fiyata dizel ise 49-51 bin tl bandından giriş yapar ancak 2. El golf 6 dizeller düşmez ha düşerse 2010 lar 40 bandına iner donanımda trendler olur ya da belli bir kısım comfortline olur piyasada herkes kafasına göre araç satmaya kalkıyor ve sonucunda yok piyasa ölü biz araba satamıyoruz oluyor...

golf 6 benzinliler düşermi şimdi 1.4 tsi golf 6 almak mantıklımı?

• fiyatlar ne zaman açıklanır ?

golf almayı düşünenler bir araya gelsek işe yarar mı dersiniz, 1-2 bin lira indirim bile kardır :)
  • Çok iyi ya
  • dün 2 saat kadar trafikte kullandıktan sonra tam evin onune gelirken donuste direksiyon bir darbe yaptı, hani bilgisayar oyunlarında titreşim vurur ya direksiyon onun gibi :)
    durunca bir iki sag sol yaptım yine hafif sert arada darbe vuruyor gibi oldu
    bu sabah bir sorun olmadı ama sanki biraz daha sert direksiyon.
    ne olabilir acaba servise 1500km var , araç 2011 golf
  • Arkadaşım zaten 1500km kalmış,Götür servise işini garantiye al.
  • Golf7 dizellerde bagi siz ark suspansiyon olmamasi golf 6 sahiplerine yarar bence :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olabilir.Sırf bunun için aracını yeni golfle değiştirmek istemeyen dahi olacaktır.
    Fakat yeni golfle esp,yorgunluk tespit sistemi,yokuş kalkış desteği standart olacak.Bu da çoğu kişiye cazip gelecektir.Esas tercihleri fiyatlar belirleyecektir.
  • golf 7 siteye konmuş golf 6 ya ait donanım ve teknik veriler kaldırılmış,

elinde golf 6 ya ait donanım ve teknik verileri gösteren katalog olan var mı acaba?
  • Merhaba arkadaslar,

Bluetoothlu golflerde iphone daki şerkıları bluetooth üzerinden teypde dinleyebiliyormuyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

Merhaba arkadaslar,

Bluetoothlu golflerde iphone daki şerkıları bluetooth üzerinden teypde dinleyebiliyormuyuz?

evet
  • quote:

Orijinalden alıntı: kocaballi

golf 7 siteye konmuş golf 6 ya ait donanım ve teknik veriler kaldırılmış,

elinde golf 6 ya ait donanım ve teknik verileri gösteren katalog olan var mı acaba?

MK6 boyutlar burda var:

http://www.ausmotive.com/images/VW-GolfVI-09.jpg
  • quote:

Orijinalden alıntı: Precursors

quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

Merhaba arkadaslar,

evet

Teşekkürler, cok iyi o zaman
  • 
Sayfa: önceki 389390391392393
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.