Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2 gün önce 2012 model 1.6 102hp trendline aldım. İkinci el aldım. Aracı incelerken bir şey dikkatimi çekti. Sizlere sormak istiyorum. Aşağıda da fotoğrafları koydum. Vitesin önündeki en sol düğme ASR off değil diğer resimdeki kırmızıyla işaretlediğim düğme mevcut. O düğmeye basınca da ekranda düğmedeki işaretin aynı sarı şekilde çıkıyor. Acaba o işaret ASR işareti mi yoksa araçta ESP mi var. Sahibinden.com da resimlerine baktığım tüm golf6 larda ASR OFF düğmesi var. Benim düğmeden olan hiç yok. Bunu nasıl anlarım. Motor bölümünden anlayabileceğim bir parça veya kod var mı ? İlla aracı virajda mı denemek gerekir. Kar veya buzda kaydırsam anlayabilir miyim.

• trendline mı o fotodaki araç
    koltuk ısıtmadan lastik asıncına auto holddan otomatik perdeye kadar hersey var gibi gorunuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yamanel

trendline mı o fotodaki araç
    koltuk ısıtmadan lastik asıncına auto holddan otomatik perdeye kadar hersey var gibi gorunuyor

Tabiki değil.Fotodaki araç passat sanırım. O düğmeyi sadece passat da bulabildiğim için o fotoyu koydum.
  • O dugme asr off dugmesi belli bir modelden sonra golfler o tusla gelmeye basladi. Bende de 2012 golf var ayni isaret var. Aracinizda esp yok manuel oldugu icin ayrica Esp kapatilmiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron86

O dugme asr off dugmesi belli bir modelden sonra golfler o tusla gelmeye basladi. Bende de 2012 golf var ayni isaret var. Aracinizda esp yok manuel oldugu icin ayrica Esp kapatilmiyor.

Cevap için teşekkürler. Satıcı ilanda donanımlarda ESP yi işaretlemişti. Sanırım o da ESP var sanıyordu.
  • 2012 golf 6 trendline 1.6TDİ 105 ps siyah 10bin km de alındı. + hız sabitleyici konya gökmen de takıldı. Yeni aracım çok sessiz ve yumuşak süspansiyonları ile çok konforlu bir araç yakıt tüketimi ise hız sabitleyici ile konya güneysınır arası 80km sabit hızda ort 100/3.5lt dizel şimdiye kadar kullandığım en güzel araçlardan bir Allah kazasız belasız uzun zaman kullanmayı nasip eder inşAllah sorularınız olursa cevaplamaya çalışırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7904 -- 1 Ocak 2013; 22:46:41 >
  • arkadaşlar güncel fiyatlar hakkında bilgisi olan varmı? yakın zamanda alan satan arkadaşlar varsa fiyat bilgisi paylaşırsa sevinirim. malum internette fiyatlar biraz farklı,gerçekte ne kadar aceba 1.4 tsi comfortline falan?
  • Bugün makyajsız 2012 TDI DGS 32.000 km Golf aldım Şirket arabası sanırım biraz hor kullanılmış. Yarın detaylı iç temizlikle hak ettiği değeri vereceğim yavrucuuuma Şimdi ilk sırada arka stopları değiştireceğim. İkinci olarak güzel bir jant . Ve film cam. Zaten dadından yenmez bunları yaptıktan sonra.
  • merhaba arkadaşlar..2011 model doğuş otodan aldığım ve şu anda 46000 km olan 1.6 tdi manuel aracımda sabahları soğuk iken sağ çamurluk tarafından gelen hışşşt....hışşştt... hışşşt... sesi dikkatimi çekti.. yaklaşık 20000 km önce farketmiştim ama servise götürünceye kadar motor ısındığından anlatamıyordum derdimi... bu sefer akşamdan bıraktım usta sesi aldı.. triger kayışının rulmanından geliyor gibi dedi... açılıp bakılması gerek dedi..şimdi sorum şuki açtırayım mı açtırmayayım mı? benzer durumla karşılaşan ve ya duyan varmıdır... teşekkürler şimdiden..bir el atın lütfennn
  • arkadaşlar bir soru:

bugün aracımın ruhsatına bakarken muayene tarihi dikkatimi çekti. aracın trafiğe çıkışı 3 temmuz 2012. ancak muayene tarihi 12 haziran 2015 görünüyor. yani 3 sene dolmadan 3 hafta önce. neden böyle olabilir fikri olan var mı?
  • selamun aleykum öncelikle.aracım golf 6 tdi 105 lik aranıza yeni katıldım 27.000 de 2010 rölantide aracım cok sallanıyor inanılmaz sekilde.bu aralar mazotu aldıgım yeri değiştirdim biraz azaldı fakat sorun tamamen kesilmedi.servis enjektör ve yakıt pompası değişcek dedi 7000 tl masraf cıkardı.bursadaki servis carbon clean yapmamız gerekiyor dedi. araba makinaya baglandıgında degerler gayet normal sorunun nerden oldugu acıklıga kavusmadı bir türlü bugün giderken anlık yakıt tüketimi 0.2 ye düştü ve devir yükseldi ve yine salladı araba.arabanın cekişinde hiç bi problem yok gazı yiyo duman atma gibi bi sorunuda yok. yardım ederseniz sevinirim
  • Golf 6 Uyumlu krom cam açma düğmeleri almak isteyen varmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: vospar34

Golf 6 Uyumlu krom cam açma düğmeleri almak isteyen varmı...

Fiyat nedir.
  • Arkadaslar bu aracta comfortline ve highline arasindaki fark nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egebuca

quote:

Orijinalden alıntı: vospar34

Golf 6 Uyumlu krom cam açma düğmeleri almak isteyen varmı...

Fiyat nedir.

1 adet 4 lü cam açma ve 3 adet tekli cam açma 125 tl dir.Far açma ve ayna ayar düğmesi isteyene ekleyebiliriz.Ürünler alman malıdır.
  • Arkadaşlar hayırlı günler golf 6 nın hingline donanım listesini bulamadım bilen biri yardımcı olursa sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyener07

Arkadaşlar hayırlı günler golf 6 nın hingline donanım listesini bulamadım bilen biri yardımcı olursa sevinirim.

http://www.vwmetal.com/Metal/metal.vw.com.tr/Donanimfa20.html?Id=13440&type=2
  • quote:

http://www.vwmetal.com/Metal/metal.vw.com.tr/Donanimfa20.html?Id=13440&type=2

çok teşekkür ederim :)
  • Birde bişe daha sormak istiyorum Hingline 1.4 122 düz vites de esp varmı?
  • Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben bugüne dek bir Mercedes kullanıcısı olarak Alman ekolünden vazgeçememekle beraber Golf almak istiyorum. 2011 1.6 TDi Trendline 75.000 km ve 2010 1.6 TDi Comfortline 85.000 km arasında kararsızım. Siz olsanız bir Golf kullanıcısı olarak hangisini tercih edersiniz. Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.