Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ege Bey yillik 6-7 nin km icin araciniza tüp taktirmanizi önermem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egebuca

quote:

Orijinalden alıntı: kadett_90

07/06/2012 çıkışlı golf 1.6 trendline aracım var. 21.000km'de. lpg onerılerınız nelerdir?

BRC veya Landirenzo iyidir. Ben de düşünüyorum ama ruhsata işletmeyle beraber ortalama 2000 tl masraf çıkacak. Yıllık 6-7 bin km yaptığım için kararsızım.

10. Aya girmek uzereyim 21.000km :(

• quote:

Orijinalden alıntı: 18buru

quote:

Orijinalden alıntı: Doce

quote:

Orijinalden alıntı: Doce

38-40 bin TL civarı
    2010-2011 arası
    1.4 TSI Comfortline modellerin fiyatı normal midir?

Ve km başı kaç kuruş yakıyor?

Cevaplayana çok minettar kalırım

Yok mu bize yardım?

ben tdi dsg kullanicisiyim.
    tsi hakkinda da yeterli bilgiye sahibim.
    yakıt olarak km başı 40-45 kuruş arası yakarsını şehir içi dur kalklı trafikte.

Teşekkür ederim bilgi için.Yakarı var dur kalk trafikte
    Bayiye soruştursak kıyıdan köşeden 0 araç bulabilir miyiz acaba?

• golf 6 nın sıfır kilometre bulunma şansı yok diye düşünüyorum.

• Sayın VW kullanıcıları merhaba.

Param Golf 5 1.4 TSİ 122 ps DSG'lere yetiyor ama
    biraz kredi çekip Golf 6 1.4 TSİ 122 ps DSG almak istiyorum.
    Bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.

1--5 kasa ile 6 kasa arasında yakıt tüketimi ve DSG şanzımanda
    iyileştirmeler yapıldığını duydum böyle bir şey var mı?

2--2009 ve 2010 modellerde vites topuzu eski tip,
    2011 modellerde yeni tip topuz var.
    Değişiklik bundan ibaret mi?
    Yoksa 2011'lerin şanzımanında da iyileştirmeler var mı?

3- 2011 trendline buldum birkaç tane, illa comfortline aramalı mı?
    Bildiğim kadarıyla,
    alaşım jant, sis farı, fonksiyonel direksiyon ve arka kol dayama farkları var, başka fark var mı?

4--2011 model bir arabanın garantisini uzatabilir miyiz?

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glock35

Sayın VW kullanıcıları merhaba.

Param Golf 5 1.4 TSİ 122 ps DSG'lere yetiyor ama
    biraz kredi çekip Golf 6 1.4 TSİ 122 ps DSG almak istiyorum.
    Bazı sorularım var cevaplarsanız sevinirim.

1--5 kasa ile 6 kasa arasında yakıt tüketimi ve DSG şanzımanda
    iyileştirmeler yapıldığını duydum böyle bir şey var mı?

2--2009 ve 2010 modellerde vites topuzu eski tip,
    2011 modellerde yeni tip topuz var.
    Değişiklik bundan ibaret mi?
    Yoksa 2011'lerin şanzımanında da iyileştirmeler var mı?

3- 2011 trendline buldum birkaç tane, illa comfortline aramalı mı?
    Bildiğim kadarıyla,
    alaşım jant, sis farı, fonksiyonel direksiyon ve arka kol dayama farkları var, başka fark var mı?

4--2011 model bir arabanın garantisini uzatabilir miyiz?

Saygılar.

+1?

• her zaman bir yeni kasayı almakta fayda vardır.
    garanti aracın fatura tarihinden itibaren 18 ay içerisinde uzatılabiliyor.
    tüm 7 vites dsg şanzımanlr aynı sanırım golfteki.
    bu forumun eski safyalarında donanım fark listeleri vardı.
  • GOLF 6 1.6 TDI 105 BG DSG 7 , 155.000 KM oldu ancak tam da bu km de araba elimde kaldı. bir görüşme için gittiğim ankara sarayköyde hiç sıkıntısı olmayan araba görüşme bitip yarım saat sonra marşına bastığımda hiç tanıt vermedi vites hiç birşey şekilde p konumundan diğer konumlaa geçmedi.
    motor arıza ışığı ve esp arıza ışığı yandı. hemen volkswagen acil yardımı aradım. en yakıt servise etimesgut doğuşa arabayı çektirdim. aracımın mekatronik arızası olduğu ve değişmesi gerektiğini bedelinin 7.500 tl civarı olduğu söylediler. aracımın bütün servis bakımlarını vw de yaptırdığımı ve iyi niyet garantisinden faydalanmak istediğimi söyledim. bana verilen cevap gereken yazışmaların yapıldığı ve aracımın iyi niyet garantisi kapsamına alınmadığı oldu. bunun üzerine ben de doğuş müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım şimdi cevap bekliyorum. cektiğim rezillik evden 500 km uzakta olmam 04.04.2013 perşembe gününden beri aracım serviste. iyi niyet garantisi olmadan hiçbirşey yapmayın dedim. p.tesi günü gelecek habere göre arabayı orda yaptıracam yada ankarada başka bi yere çekecem. benim bunların politikasından anladığım araçlarının uzun km yapabileceği garantisini veremiyolar. hatta belirli bir km den sonra (120.000 ler) iyi niyet garantisine bile sokmaya nazlanıyolar. çok paranız varsa alın dsgli araba en fazla 50.000 km binin ki bu arada sıkıntı çıkarmazsa size ve sonra satıp yenisini alın başka türlü keyif alamazsınız. 7.500 lira nedir ya nasıl bi fiyattır hala idrak edebilmiş değilim.

• 2011 Golf 1.4 TSI 122 hp Highline

Hocam benide ekle resimler atarım.
  • 2009 1.6 golf 6'm 47bin km'de servis götüreceğim. Yetkili servise götürmekle özel servis götürmek arasındayım. bu km'deki bakım için ne yapmam gerekir, araca uzun zamandır binmiyorum eşimin vw konusunda biraz acemiyim :)
    tşkler...
  • Bura niye böyle ölü bende golf 6 highline aldım 2011 model 1.4 TSİ 122 çok memnunum araçtan...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_nurlu

Bura niye böyle ölü bende golf 6 highline aldım 2011 model 1.4 TSİ 122 çok memnunum araçtan...

Hayırlı olsun. Golf 7 çıkınca 6 nın pabucu dama atıldı. bir çok 6 sahibi 7 ye geçti. Benim de gözüm yok değil hani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcangal

2009 1.6 golf 6'm 47bin km'de servis götüreceğim. Yetkili servise götürmekle özel servis götürmek arasındayım. bu km'deki bakım için ne yapmam gerekir, araca uzun zamandır binmiyorum eşimin vw konusunda biraz acemiyim :)
    tşkler...

45bin bakiminda pek birsey yok
    Balata vs kontrol ettirin ama

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: egebuca

quote:

Orijinalden alıntı: hkn_nurlu

Bura niye böyle ölü bende golf 6 highline aldım 2011 model 1.4 TSİ 122 çok memnunum araçtan...

Hayırlı olsun. Golf 7 çıkınca 6 nın pabucu dama atıldı. bir çok 6 sahibi 7 ye geçti. Benim de gözüm yok değil hani.

Sağolun valla ben bunla 4 sene geçirecem inşallah durumunuz varsa geçin tabi karar sizin

• quote:

Orijinalden alıntı: gokiii

GOLF 6 1.6 TDI 105 BG DSG 7 , 155.000 KM oldu ancak tam da bu km de araba elimde kaldı. bir görüşme için gittiğim ankara sarayköyde hiç sıkıntısı olmayan araba görüşme bitip yarım saat sonra marşına bastığımda hiç tanıt vermedi vites hiç birşey şekilde p konumundan diğer konumlaa geçmedi.
    motor arıza ışığı ve esp arıza ışığı yandı. hemen volkswagen acil yardımı aradım. en yakıt servise etimesgut doğuşa arabayı çektirdim. aracımın mekatronik arızası olduğu ve değişmesi gerektiğini bedelinin 7.500 tl civarı olduğu söylediler. aracımın bütün servis bakımlarını vw de yaptırdığımı ve iyi niyet garantisinden faydalanmak istediğimi söyledim. bana verilen cevap gereken yazışmaların yapıldığı ve aracımın iyi niyet garantisi kapsamına alınmadığı oldu. bunun üzerine ben de doğuş müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım şimdi cevap bekliyorum. cektiğim rezillik evden 500 km uzakta olmam 04.04.2013 perşembe gününden beri aracım serviste. iyi niyet garantisi olmadan hiçbirşey yapmayın dedim. p.tesi günü gelecek habere göre arabayı orda yaptıracam yada ankarada başka bi yere çekecem. benim bunların politikasından anladığım araçlarının uzun km yapabileceği garantisini veremiyolar. hatta belirli bir km den sonra (120.000 ler) iyi niyet garantisine bile sokmaya nazlanıyolar. çok paranız varsa alın dsgli araba en fazla 50.000 km binin ki bu arada sıkıntı çıkarmazsa size ve sonra satıp yenisini alın başka türlü keyif alamazsınız. 7.500 lira nedir ya nasıl bi fiyattır hala idrak edebilmiş değilim.

Merhaba,

Öncelikle geçmiş olsun. Bu arıza DSG arızası mı? Eğer öyşe ise zaten VW grubun Kronik DSG arızası olduğu biliniyor bu yüzden bu bir piyango olayı ve malesef size vurmuş.
    Hayır aracı hep VW servise götürmüşünüz ona rğmen bu parayı talep ediyorlar. Peki aracı hiç VW yetkili servise götürmeyip de bu arızada yetkili servise götürenden ne istiyorlar mış?
    Aynı para ise, o zaman ben ne analdım bu işten...

Geçmiş olsun tekrar....

• merhaba arkadaşlar birkaç soru sormak istiyorum sizlere,
    bu yaz hb bi araç almak niyetindeyim fakat ikilemlerim var, 1 tane 2010 1.4 tsi 160 bg comfortline dsg golf var baktığımız bu aracın yakıtı çok mudur arkadaşlar fabrika verisi 7.5 lt ş.içi gösteriyor ama ben size de sormak istedim yakıtta üzer mi bu araç bizi yani 9 lt falan görür mü?. araç 65.000 kmde bu arada. sürüş olarak genelde sakin kullanırım olur olmadık yerde gaza yüklenmem sakin kullanmda istanbul ş.içinde yakıtı hakkında bilgi veren olursa minnet duyarım.
    teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kasaprap -- 27 Nisan 2013; 22:02:40 >
  • teşekkürler
  • arkadaslar foruma yeni üye oldum umarım doğru yere mesaj yazmısımdır ;
    Benim sorunum şu şekilde ; 2010 Golf 6 kullanıcısıyım, Havaların ısınması ile birlkte direksiyonu sola yada sağa çevirdiğimde direksiyon içerisinden ince bir ses halinde gıcırtı şeklinde bir ses geliyor sesi tam tarif etmek gerekirse sanki direksiyon içerisinde bir makara var ve makara döndükçe ses yapıyor, Ustaya sorduğumda sıcak havalarda normaldir dedi ama bir wolkswagen için bu ses can sıkıcı bu konuda bilgisi yada fikri olan var ise paylaşırsa sevinirh şimdiden teşekkürler
  • Arkadaşlar merhaba. Bende 1.4 tsi 122 dsg golf var arabayı sabah çalıştırdığımda eksozundan garip bir ses geliyor sanki içi tıkanmış gibi bir ses 3 4 saniye kadar oluyor sonra geçiyor acaba motor soğuk olduğundan mı bilemedim bir bilgisi olan varmı ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: MesajcıRNA

Arkadaşlar merhaba. Bende 1.4 tsi 122 dsg golf var arabayı sabah çalıştırdığımda eksozundan garip bir ses geliyor sanki içi tıkanmış gibi bir ses 3 4 saniye kadar oluyor sonra geçiyor acaba motor soğuk olduğundan mı bilemedim bir bilgisi olan varmı ??

tompi88youtube
    Golf VI Variant Cold start 1.4 TSi 90kw DSG
    http://m.youtube.com/watch?v=XyL2Eh5i5sA

Eger bu sekilde bir ses ise bi sorun yok.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 393394395396397
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.