Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (397. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2011 1.6 tdi highline dsg , 66bin km de kapalı garajda sanzıman arızası verdi. vitese gecmiyor, allahtan boşa alıyor yoksa itilmez di garajdan.
    kasko ile servise , ordan da ilave garanti kapsamında yapılır inşallah.

Not: dsg li araç garantisiz çok tehlikeli! (maddi açıdan)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yamanel

2011 1.6 tdi highline dsg , 66bin km de kapalı garajda sanzıman arızası verdi. vitese gecmiyor, allahtan boşa alıyor yoksa itilmez di garajdan.

Aracin garantisi devam etmiyor olsa dahi, eger aracinizin bakimlarini zamaninda, surekli olarak VW yetkili servislerinde yaptirdiysaniz iyi niyet garantisi altinda size yardimci oluyorlar. Yani dsg basiniza cok buyuk masraflar cikarmaz eger bu soylenenleri yaptiysaniz garantiniz bitse bile.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldi

2009-2010 model Golf 6'ların broşürünü saklayan var mıdır acaba?

Golf 6 ya ait brosurum var 2011 yilinda almis oldugum, o yila ait olmasi onemli mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lebron86

quote:

Orijinalden alıntı: Yamanel

2011 1.6 tdi highline dsg , 66bin km de kapalı garajda sanzıman arızası verdi. vitese gecmiyor, allahtan boşa alıyor yoksa itilmez di garajdan.

Aracin garantisi devam etmiyor olsa dahi, eger aracinizin bakimlarini zamaninda, surekli olarak VW yetkili servislerinde yaptirdiysaniz iyi niyet garantisi altinda size yardimci oluyorlar. Yani dsg basiniza cok buyuk masraflar cikarmaz eger bu soylenenleri yaptiysaniz garantiniz bitse bile.

evet yine de risk tabi iyi niyet garantisi uygulanacağının bir garantisi yok :)

mekatronik degisecekmis sadece . 2 gune verecekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: lebron86

quote:

2009-2010 model Golf 6'ların broşürünü saklayan var mıdır acaba?

Golf 6 ya ait brosurum var 2011 yilinda almis oldugum, o yila ait olmasi onemli mi ?

evet çünkü 2011de ufak tefek değişiklikler vardı... teşekkürler gene de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolasea

2011 model golf 1.4 tsi kullanıyrum araç highline üzerinde esp tuşu yok tcs diye bir buton var araçta esp yok mu acaba yoksa esp kapatılamıyor mu ?

Bu soruya cevap verebilecek biri var mı??
  • quote:

Orijinalden alıntı: hkn_nurlu

quote:

2011 model golf 1.4 tsi kullanıyrum araç highline üzerinde esp tuşu yok tcs diye bir buton var araçta esp yok mu acaba yoksa esp kapatılamıyor mu ?

golf 6 katalogundan pasteliyorum:

"*Tiptronik vites seçeneğinde ve 1,4 lt TSI 160 PS manuel modelinde standart olarak sunulmaktadır."

bir de bluemotionlarda standartmış.
  • quote:

quote:

quote:

"*Tiptronik vites seçeneğinde ve 1,4 lt TSI 160 PS manuel modelinde standart olarak sunulmaktadır."

Diğer sayfalarda highline modellerin hepsinde standart olduğunu diyen bir arkadas vardı gidip onu okuyup aldım ben esp düğmesi yok... Kulaklarını bol bol çınlatırım artık....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Diğer sayfalarda highline modellerin hepsinde standart olduğunu diyen bir arkadas vardı gidip onu okuyup aldım ben esp düğmesi yok... Kulaklarını bol bol çınlatırım artık....

hocam artık keyfini çıkarmaya bakacaksın :) inşallah ESP'ye ihtiyacın olmaz. ben de ilk arabamı(polo 2004 basicline) aldığımda ABS'si var sanıyodum. koca VW ABS'yi standart yapar sandım, zerre araştırmadım. meğersem koca VW güvenlikten taviz veriyormuş.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

bende de 1.4 tsi 122bg highline var ben geçen gün arabayı denedim güzel bir virajda sağlam bir hızla girdim denemek için tcs ışığı baya bir yanıp söndü esp butonu yok ama sanırım tcs yazan şey aynı işi görüyor ya da görmüyo bilmiyorum ama araba savurmadı :)

• Merhabalar bugün itibarı ile 1.6 Trendline 2009 golf 6 sahibiyim. Aranıza katılmak güzel. Yalnız bi sorum olacak. Ben aracı 2. el aldığım için dikdörtgen göstergesi aynı modelin 2011'i ile farklı. Oynanmış olabilir mi?
  • Bende de oluyor aynısı 1.4tsı hıghline manuel 2011 ama esp yokmuş tsc ninde virajda yanıp sönerken nasıl bir faydası olur ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: extreme11

sorun cikaran adam gibi olmak istemem ama birsey paylasmak isterim. DSG li arkadaslar, aracınızdan puruzlu (metal kasisli yollar) zeminlerden dusuk hızda gecerken şıkırtı geliyormu. Cam açıkken duyabilirsiniz sesi ve yanınızda duvar varken. Ben 3 tane servise ve mekatronikçi arkadaşlara gosterdim ve bana ortak ve normal bir sorun oldugunu belirttiler. Sanzumandaki mandalların salınımından kaynaklanıyormuş ve passat, golf, jetta tüm dsg lerde varmış (az yada çok). Hoş ben sesi mesi cok takan bi adam degilim, normal deniiliyosa normaldir ama sizde de varmı merak ettim.

Ilk sanzimanda vardi servis normal dedi ikinci sanzimandan da geldi sifir sanzimandanda geliyorsa artik kafaya Takmiyorum

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

bende de 1.4 tsi 122bg highline var ben geçen gün arabayı denedim güzel bir virajda sağlam bir hızla girdim denemek için tcs ışığı baya bir yanıp söndü esp butonu yok ama sanırım tcs yazan şey aynı işi görüyor ya da görmüyo bilmiyorum ama araba savurmadı :)

Esp olması lazım zaten traction control espnin bir parçası günümüzde

• quote:

Bende de oluyor aynısı 1.4tsı hıghline manuel 2011 ama esp yokmuş tsc ninde virajda yanıp sönerken nasıl bir faydası olur ki?

Frenaj yaptigini hissettim arabanin o yuzden oldugunu dusundum dostum

• quote:

quote:

Bende de oluyor aynısı 1.4tsı hıghline manuel 2011 ama esp yokmuş tsc ninde virajda yanıp sönerken nasıl bir faydası olur ki?

Frenaj yaptigini hissettim arabanin o yuzden oldugunu dusundum dostum

inşallah öyledir :)
  • Ankara da Golf 6 ilanlarına bakıyorum, 1.4 TSI Comfortline düz vites doğru düzgün araç bulamadım bir türlü herkes ne kadar kâr edersem o kadar iyi diye düşünmüş herhalde zaten 2-3 ilan ancak var.Şimdi benim kafama takılan birşey var bazı araçlarda Alcantara döşeme yerine kumaş döşeme görüyorum , donanım Comfortline, model yılı 2012 ama koltuklar kumaş nasıl oluyor bu?Pulse donanımda değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Ankara da Golf 6 ilanlarına bakıyorum, 1.4 TSI Comfortline düz vites doğru düzgün araç bulamadım bir türlü herkes ne kadar kâr edersem o kadar iyi diye düşünmüş herhalde zaten 2-3 ilan ancak var.Şimdi benim kafama takılan birşey var bazı araçlarda Alcantara döşeme yerine kumaş döşeme görüyorum , donanım Comfortline, model yılı 2012 ama koltuklar kumaş nasıl oluyor bu?Pulse donanımda değil.

merhaba,

bende 2010-2011 model Golf 6 1.4 TSI comfortline düz vites bakıyorum. Benim acelem yok ama , uygun bulursam alacağım inşallah. Senin baktığın araç fiyatları ne? Birde bu araçlar şehir arası-şehir içi sakin kullanımda yakıt tüketimi ne oluyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: peroksit

quote:

Orijinalden alıntı: deniz6

Ankara da Golf 6 ilanlarına bakıyorum, 1.4 TSI Comfortline düz vites doğru düzgün araç bulamadım bir türlü herkes ne kadar kâr edersem o kadar iyi diye düşünmüş herhalde zaten 2-3 ilan ancak var.Şimdi benim kafama takılan birşey var bazı araçlarda Alcantara döşeme yerine kumaş döşeme görüyorum , donanım Comfortline, model yılı 2012 ama koltuklar kumaş nasıl oluyor bu?Pulse donanımda değil.

merhaba,

bende 2010-2011 model Golf 6 1.4 TSI comfortline düz vites bakıyorum. Benim acelem yok ama , uygun bulursam alacağım inşallah. Senin baktığın araç fiyatları ne? Birde bu araçlar şehir arası-şehir içi sakin kullanımda yakıt tüketimi ne oluyor?

Sizede merhaba, baktığım araç zaten toplam 3 tane ilana sahip onlarında fiyatları 45-47 arası yaklaşık 30.000 km de araçlar.Benim de acelem yok ama model yılı 2011-2012 olarak arıyorum ben. Yakıt tüketimleri hakkında teknik verileri olan ş.içi 8 lt ş.dışı 5 lt dışında bilgim yok.

• Sizin fiyatlar mı yüksek bana mı öyle geldi? Ben sahibinden.com'da bakıyorum 38-40 civarı ilanlar (2010 model için)
    Geçen hafta dod esenyurtta idim orda da fiyatlar o şekildeydi.
    Burda bir tandıkta var aynı araçtan, şehir içi sakin kullanımda 7-7,5 lt yakıyor diyor. Bir depo ile 700 km civarı yol yapıyorum diyor şehir içinde. Bu şekilde ise gayet iyi bence.
    Eğer anlaşabilirsem 3-4 ay sonra almayı düşünüyorum o arabayı. Beyaz renkte ve 50.000 km de.
  • 
Sayfa: önceki 395396397398399
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.