Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (399. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    trendline en boş donanımı bildiğiniz gibi, comfortline da ek olarak çok fonksiyonlu direksiyon ( ses sistemi- yol bilgisayarı vs kontrol edebiliyosunuz) ve nubuk spor koltuklar, orta kolçak var, highline ın comfortline dan farkı otm katlanır yan ayna, yağmur sensörü, karartmalı iç dikiz ayna, cruze control, ve müzik sisteminin dokunmatik multimedia olması, tabi bu multimedia aynı zamanda park sensörüne de bağlı ve grafikli gösterim mevcut geri viteste, comfortline da cruze control ve park sensörü standart donanımda yok, park sensörü basit ve ucuz zaten en iyisini 200-250 ye taktırabilirsin c.c. de bazı modellerde sonradan takılabiliyor, bana sorarsan diğerleri elzem değil...

madde madde hatırlamıyorum donanım farklarını ama temelde böyle...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KafzieL

Merhaba arkadaşlar bir sorum daha olacak size...

Donanım olarak Golf 6 'lar sanırım şu şekilde sıralanıyor:

-Trendline
    -Comfortline
    -Highline

Bu donanım paketlerinin birbirinden ne gibi farklılıkları var yardımcı olabilir misiniz?

highline = led stop :) tek geçerim.
  • arkadaşlar merhaba 2011 1.4 tsi 122 ps kullanıcısıyım, aracı alalım 3 ay oldu, km 45bin e geldi yol bilgisayarı servis uyarısı veriyor acaba bu 45 bin bakımı zorunlu mu ve neler değişiyor ne kadar bi masraf çıkartır bilen arkadaşlar yanıtlarsa sevinirim...
  • Arkadaşlar golf 6 1.6 tdi trendline araç bakıyorum 20-35000 km arası
    fiyat sizce ne kadar olur ne kadara kadar almalıyım boyasız değişensiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: unknownlover

Arkadaşlar golf 6 1.6 tdi trendline araç bakıyorum 20-35000 km arası

bu araçlar genelde filo kiralamalarda kullanıldığı için kimden aldığınıza dikkat edin, mümkünse sahibinden alın. Kimse kiralık arabayı kendi arabasıymış gibi kullanmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yamanel

quote:

bu araçlar genelde filo kiralamalarda kullanıldığı için kimden aldığınıza dikkat edin, mümkünse sahibinden alın. Kimse kiralık arabayı kendi arabasıymış gibi kullanmıyor.

haklısınız sahibinden ve ilk sahibinden olmasına dikkat ediyorum fiyat 45-50 civarında boyasız olanları sizce normal mi yoksa bu fiyatlara başka model marka dizel öneriniz olurmu.
    teşekkürler
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Yamanel

quote:

haklısınız sahibinden ve ilk sahibinden olmasına dikkat ediyorum fiyat 45-50 civarında boyasız olanları sizce normal mi yoksa bu fiyatlara başka model marka dizel öneriniz olurmu.
    teşekkürler

fiyat konusunu hiç takip etmedim, sahibinden.com gibi sitelerden genel bir araştırma yapmakta fayda var.
    golf 7 1.2tsi da çok az yakıyor, bu aracı da düşünebilirsiniz.

• 2013 astra classic sedan otomatik lpg li aracım var 8500 km de hatasız(full)

2012 golf 6 trendline lpg li düz vites 25 bin km deki bir araçla takas düşünüyorum.(baz)

sizce hata etmiş olur muyum?

üste ne kadar istesem makul olur?

golf 6 hatasız lpg li düşük km araçların piyasa aralığı ne kadardır?

cevaplarınız için teşekkür ederim.
  • arkadaşlar aranızda 2011 comfortline a hız sabitleme taktırabilen varmı benim araca önce takılır dediler florya mez e götürdüm bir gün orda kaldı araç denedik taktık ama çalışmadı dedi servis elemanı bi tane daha hız sabitleyici var istersen onu deneyelim bi gün daha kalsın elimizde yok şu an dediler ama vazgeçmiştim, bi süredir böyle kullanıyorum ama hız sabitleyici büyük rahatlık...
  • eritroblastosis kullanıcısına yanıt
    Ender Elektroniğe gidin bence, orada bir problem olmadan takıyorlar, en kötü telefonla sorarsınız cevap veriyorlar. Maltepeye gidebilirseniz orjinal ürün konusunda daha rahatlar.
  • erdorado kullanıcısına yanıt
    sağolun baktım sitelerine var görünüyo aradım açan olmadı sonra yine ararım. bu arada cc de fiyat servis gibi 450 tl yazmışlar ama diğer parçalar da genel olarak servis gibi biraz fazla geldi bana xenon far 4000tl mesela...yine de temiz yapıyolarsa sorun çıktığında işin arkasında duruyosa en önemlisi odur...
  • eritroblastosis kullanıcısına yanıt
    o konuda sıkıntı yaşayan duymadım henüz. ben sadece golf gizli özelliklerini açtırdım ancak arkadaşım a3'ünü baştan yarattı orada. bir iki sorun çıktı ve her gittiğinde öyle sorgu sual olmadan güzelce hallettiler. işlerini de temiz yapıyorlar.

dükkan benim değil, maksat yardımcı olmak
  • tdi motorlu aracı olan arkadaslar cevap verebilirse sevinirim.

dizel partikül filtresi aktif hale gelip şehir içi trafikte dur kalk yaptıgınızda bir süre sonra motor arıza işareti yanıp 2000 devri gecmeme problemi yaşayan var mı.

her ay bu başıma geliyor, bende tamirciye götürüp pc ye bağlatıyor manuel jenerasyon yapıyorum, hata kodlarıni da pc den sildiriyorum.

bu aracların kronik problemiymiş ustanın dediğine göre, gercekten böyle bir durum var mı yoksa usta aylık garanti 50 kağıdı mı kovalıyor.

teşekkürler
  • Arkadaşlar aranıza yeni katıldım. golf V ten beri golf hastasıydım ancak alamamıştım. şimdi 2009 GOLF VI 1.4 TSI Comfortline DSG Füme aldım. fotolarını yüklerim. aracımda ne özelikler var bilmiyorum. kitapcığı okudum ama sanırım golf VI ların bütün modellerini anlatmışlar. benim bir kaç sorum olacak geri sayfalara göz attım ancak cok fazla saya var bulamadım.

1. Hız Sabitleyicisi taktırabiliyormuyum

2. far Sensörü olup olmadığı AUTO far anahtarında yok

3. orjinal multimedya hangi marka. Higline modelindeki. alırsam aracın tüm özeliklerini kulanabilirmiyim.

4. gösterge panelindeki ekran türkçe değil ve türkçe servislerde türkçe dil desteği ekletebilirmiyim.

5. aynaları geri vitese takınca yeri göstermiyor böyle bir özelik benim aracımda varmı.

6. aracın teyp'inde bluetooth var bunu ON konumuna getiriyorum ama telefonum bulmuyor.

Şİmdilik sorularım bunlar cevaplayan arkadaşlarıma şimdiden çok teşekür ederim.

İYİ Kİ GOLF'UM VAR COK

• erdorado kullanıcısına yanıt
    golf güzli özeliklerini açtırdım demişsiniz. hangi gizli özelikleri açtılar biraz bahsedermisiniz.
  • ford connect F kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun. Sorularınıza elimden gelen cevabı vereyim sonra da gizli özellikleri söylerim:

1) Hız sabitleyicisi takabilirsiniz. 2010 model öncesi ve sonrası diye iki ayrım var ender elektronikte. Serviste durum nedir bilmiyorum. Özet olarak takabiliyorsunuz.
    2) Auto yok ise far sensörü yoktur. Bu da sonradan takılabiliyor isterseniz ancak masrafları ne durumda ondan haberim yok.
    3) Orjinalindeki Highline teyp donanımı RNS-310 olarak geçiyor. Bu cihazdan alsanız da tüm özellikler aktif olmayacaktır. 6 numaralı sorunuzda söylediğiniz bluetooth için ek bir modül almanız gerekli maalesef. Teypte yazıyor ancak modül standart olarak gelmiyor diye biliyorum. Eğer bir multimedia alacaksanız Zenec 2011d almanızı tavsiye ederim. Tüm özelliklerin içinde bulunduğu orjinal model RNS-510 modelidir ancak bunda bile bluetooth ayrı satın alınmalı ve navigasyon Navitech olarak geliyor. Zenec ise VW servislerinin ve orjinal uyumlu aksesuar listesinde yer alan bir marka olup RNS510 modelinden çok daha ucuza kompact olarak tüm özelliklere sahip olursunuz.
    4) Ben bir forumda yapılabildiğini duymuştum. Ancak geçtiğimiz günlerde bir iş için Erel Servisine gittim kesinlikle takılamıyor dedi. Ender Elektronik'e uğradım orada sordum ekranın renkli ekrana değişmesi gerektiğini söylediler. Oysa ki okuduğum forumda golf 6 larda hiçbirşey değişmeden yapılabildiği yönündeydi. (2010 1.4 TSI Highline var bende de ve ingilizce ekran var. Şarkı bilgisinde türkçe karakter varsa kutu kutu çıkıyor asabım bozuluyor)
    5) Araçta var mı ondan emin değilim ancak sağ aynanın yeri göstermesi için; geri vitese taktığınızda aynayı R (sağ) konumuna getirin ve aşağıda istediğiniz konumu ayarlayın. Sonra geri vitesten çıkarın aracı ve ayna konumunu R'den başka bir yöne getirin. Otomatik olarak yükseltirse bu özellik aktiftir. Otomatik olarak yeri göstermesi için geri vitese taktığınızda ayna R konumunda olmalıdır. Diğer konumlarda ayna düşmüyor.
    6) Bu soruya cevabı verdim zaten

Gizli özelliklere gelince;
    1) Viraj dönüşlerinde veya sinyal verdiğinde sis farların otomatik yanmıyorsa, viraj yönünde / sinyal yönünde sis farlarının o yönde otomatik yanması sağlanıyor (Highline da standart geldi bende ama Comfortline işini bilmiyorum)
    2) ESP varsa XDS viraj kontrol sistemi aktifleştiriliyor.
    3) Sisler açık yol alıyorsanız, selektör yaptığınızda sisleri kapatıp açıyor, daha dikkat çekici olması için.
    4) Yağmur sensörü varsa; camı aralıklı bırakarak aracı kilitlediniz ve yağmur yağmaya başladıysa, sensör otomatik olarak açık camları kapatıyor.
    5) Geri vitese taktığınızda ön sislerin yanması
    6) Ani fren atılırsa 4lülerin yanması
    7) İsteğe göre 3 olan konfor sinyalinin sayısı değiştiriliyor. Ben 4 yaptım mesela 3 kısa geliyordu bana.
    8) Ani kalkışta direksiyonun bir yöne doğru gitmesini engellediklerini iddaa ettiler ama bunu hiç test etmedim, nasıl hissederim onu da bilmiyorum . Daha önce de ani kalkış yaptım ama direksiyon hiçbir yöne gitmemişti.
    9) Arka veya ön cama su sıktıktan 5sn sonrasında sileceği son kez çalıştırarak fazladan akan son suyun da temizlenmesini sağlamak.

Bir iki birşey daha saydılar ama unuttum şu anda.

edit: imla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 4 Şubat 2014; 21:00:06 >

• erdorado arkadaşım teşekkürler. yardımcı olduğunuz için. şimdi aracın arka eagatiranik kutusunun dışının yağ olduğunu fark ettim önceki sahibi bunu 2012 yılında değiştirmiş ve faturasını bana vermişti servise gidip göstereceğim. inşallah başka sorun çıkmaz. ilginize tekrardan cok cok teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

Öncelikle hayırlı olsun. Sorularınıza elimden gelen cevabı vereyim sonra da gizli özellikleri söylerim:

1) Hız sabitleyicisi takabilirsiniz. 2010 model öncesi ve sonrası diye iki ayrım var ender elektronikte. Serviste durum nedir bilmiyorum. Özet olarak takabiliyorsunuz.
    2) Auto yok ise far sensörü yoktur. Bu da sonradan takılabiliyor isterseniz ancak masrafları ne durumda ondan haberim yok.
    3) Orjinalindeki Highline teyp donanımı RNS-310 olarak geçiyor. Bu cihazdan alsanız da tüm özellikler aktif olmayacaktır. 6 numaralı sorunuzda söylediğiniz bluetooth için ek bir modül almanız gerekli maalesef. Teypte yazıyor ancak modül standart olarak gelmiyor diye biliyorum. Eğer bir multimedia alacaksanız Zenec 2011d almanızı tavsiye ederim. Tüm özelliklerin içinde bulunduğu orjinal model RNS-510 modelidir ancak bunda bile bluetooth ayrı satın alınmalı ve navigasyon Navitech olarak geliyor. Zenec ise VW servislerinin ve orjinal uyumlu aksesuar listesinde yer alan bir marka olup RNS510 modelinden çok daha ucuza kompact olarak tüm özelliklere sahip olursunuz.
    4) Ben bir forumda yapılabildiğini duymuştum. Ancak geçtiğimiz günlerde bir iş için Erel Servisine gittim kesinlikle takılamıyor dedi. Ender Elektronik'e uğradım orada sordum ekranın renkli ekrana değişmesi gerektiğini söylediler. Oysa ki okuduğum forumda golf 6 larda hiçbirşey değişmeden yapılabildiği yönündeydi. (2010 1.4 TSI Highline var bende de ve ingilizce ekran var. Şarkı bilgisinde türkçe karakter varsa kutu kutu çıkıyor asabım bozuluyor)
    5) Araçta var mı ondan emin değilim ancak sağ aynanın yeri göstermesi için; geri vitese taktığınızda aynayı R (sağ) konumuna getirin ve aşağıda istediğiniz konumu ayarlayın. Sonra geri vitesten çıkarın aracı ve ayna konumunu R'den başka bir yöne getirin. Otomatik olarak yükseltirse bu özellik aktiftir. Otomatik olarak yeri göstermesi için geri vitese taktığınızda ayna R konumunda olmalıdır. Diğer konumlarda ayna düşmüyor.
    6) Bu soruya cevabı verdim zaten

Gizli özelliklere gelince;
    1) Viraj dönüşlerinde veya sinyal verdiğinde sis farların otomatik yanmıyorsa, viraj yönünde / sinyal yönünde sis farlarının o yönde otomatik yanması sağlanıyor (Highline da standart geldi bende ama Comfortline işini bilmiyorum)
    2) ESP varsa XDS viraj kontrol sistemi aktifleştiriliyor.
    3) Sisler açık yol alıyorsanız, selektör yaptığınızda sisleri kapatıp açıyor, daha dikkat çekici olması için.
    4) Yağmur sensörü varsa; camı aralıklı bırakarak aracı kilitlediniz ve yağmur yağmaya başladıysa, sensör otomatik olarak açık camları kapatıyor.
    5) Geri vitese taktığınızda ön sislerin yanması
    6) Ani fren atılırsa 4lülerin yanması
    7) İsteğe göre 3 olan konfor sinyalinin sayısı değiştiriliyor. Ben 4 yaptım mesela 3 kısa geliyordu bana.
    8) Ani kalkışta direksiyonun bir yöne doğru gitmesini engellediklerini iddaa ettiler ama bunu hiç test etmedim, nasıl hissederim onu da bilmiyorum . Daha önce de ani kalkış yaptım ama direksiyon hiçbir yöne gitmemişti.
    9) Arka veya ön cama su sıktıktan 5sn sonrasında sileceği son kez çalıştırarak fazladan akan son suyun da temizlenmesini sağlamak.

Bir iki birşey daha saydılar ama unuttum şu anda.

edit: imla.

highline orjinal radyo rcd510

• haklısınız jetta highline ile karıştırdım. Arkadaşta da jetta var sürekli bu konuları konuşurken artık karışır oldu.
  • merhaba arkadaşlar. aracım için ebay'dan bir kaç sipariş vereceğim bu ürünler doğrumu bir bakarmısınız.
    far sensörü için :
    eBay
    AUTO Head Light Sensor Switch module for VW GOLF MK5 6 TIGUAN PASSAT JETTA | eBay
    http://www.ebay.com/itm/181150727427?item=181150727427&viewitem=&sspagename=ADME:X:RTQ:MOTORS:1123&vxp=mtr

cruise control için :

arkadaşlar ayrıca araç MFI menusunde MİRROR DOWN seçeneği var ve işaretliyorum ancak ne kadar uğraştıysam geri viteste ayna düşme ayarını yapamadım. yardımcı olumusunuz.

aracı daha önce yazmıştım ama tekrar yazayım . 2009 golf 6 1.4 tsi comfortline DSG

BİLGİNİZE VE TECRUBENİZE İHTİYACIM VAR. ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

• 
Sayfa: önceki 397398399400401
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.