Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (401. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Fiyatlandirma konusunda ben de yardım istiyorum, 2011 model tdi manuel comfortline 60bin km civarında aracimi satmak istiyorum, gidebileceği rakam nedir? Bir de haziran ayında araçların 2. Elleri zamlanacak, sifiriyla arasındaki fiyat farkı bu kadar olamaz deniyor. Acaba satmayı ertelemelimiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar aracımı satıyorum. ilgilenenler için sahibinden.com da İLAN NO: 158765716
  • Walla piyasa uçmuş.Gerçekten o fiyatlara arayan oluyor mu merak ediyorum.
    Bende 35000'i geçmemiş hatasız,fiyatı abartılmamış 6 kasa blumotion arıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nohackmove

quote:

Orijinalden alıntı: eritroblastosis

duygusal olarak cevaplarsam fazla tabiki, ben donanımsız bi araca sırf dizel diye 52000 vermezdim ( tamamen benim fikrim)

ama piyasa şartlarına vw arz-talep dengesine bakarsak, sizin aracınız da neredeyse sıfır sayılacak kadar temiz olduğunu iddia ediyosunuz, o zaman eder...

2012 opel corsa bile 35000 ediyosa golf de 52000 eder...

aslında vw satmak bence vicdan ile mantık arasında bir olaydır. piyasaya bakarsın araçlar korkunç pahalıdır ama bilirsin ki o fiyat fazladır ve senin de vicdanını yaralar, ucuza satsan da kendini enayi gibi hissedersin herkes pahalı pahalı satarken... öyle zor bi iş... bende 2011 tsı dsg var 6 aydır ama bu vw piyasası, dsg, doğuş oto yüzünden ısınamadım araca bi türlü, hep aklımda bi önyargı var araca binerken...araba güzel ama çok beni çeken, bağlayacak bi araç değilmiş golf, bi önceki aracım full donanım 2009 volvo s40 dizeldi. bende yazın satmayı düşünüyorum, ve yukarıda yazdığım ikilemde kalacağıma da eminim...

Valla ne yalan söyliyim.
    Valide de Corsa '08 var 95hp sanırım turbo yok %99 bu aracı kullanıyorum. basınca bi süre sonra gidiyor. yol tutuşu fala nçok iyi değil kaç kere dudağım uçuladı istanbul trafiğinde corsa yüzünden.

Birde pederde golf var önceki mesajımda yazdığım. turbodan dolayı olsa gerek kullanırken çok keyif alıyorum. ancak gücünden dolayı ve tabii ki devirlenirken turbo valflerinin açılması ile oluşan sesten de biraz korkutuyor. kontrolden kaçırırmıyım acaba diye.. Sonra düşünüyorumda peder fazla devirli kullanmasada trafiği sevmez ve arada şerit değiştirmeyi sever. 4 yıldır ne keyif alıyordur her gün işe giderken arcından.

Üniversite yıllarımı saymazsak kendi otomobilimi alacak durumum olmamıştı. dolayıs ile bir daha araç alırsam Golf 6 TSI ve benzeri motorlara sahip bir araç almayı düşünüyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

merhaba aracım 6.trendline donanımı da.sağolun şimdiden fikirlerinizi paylaştığınız için

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sadece-11.300-km-de-154817216/detay

Fiyat çok uygun bırakmışsınız diyebilirim. Kullanıcı için iyi bir teklif. 11.000 km demek belki sadece haftasonları kullandınız demek. yürüyen aksam ve motorda herhangi bir sıkıntı yok ise alacak kişiye keyifli sürüşler dilerim.

Fiyatı arttırırsanız satış zorlaşabilir. ama bu rakamında çok altına inmeyin derim.
    Geçen yıl galeri işi ile ilgilenen bir arkadaşım kendine 12.000km de aynı beyaz renk 2011 model bir arabaya 48.000TL ye aldığını ve çok iyi fiyat olduğunu şanslı olduğunu söylemişti. ki o zaman fiyatlar bu kadar artmamıştı.

Bizim memlekette herşey kulaktan dolma olduğu için tavsiyenin tavsiyesi oluyor.Bu araç yılı itibari ile sıfırı 43-45 arası idi.
    Bende 45'e almıştım.44'e 7000km de satmıştım.Geçen senede en temizi 46-47 gidip geliyordu.48 galerici vermez.Versede fiyatını yüksek tutmak için verdim der. Vermez.Yanii
    O aralar 50 bine 20000'i geçmemiş blumotionlar vardı.
    Bu araca 52 vereceğine Midline pluse 7 kasayı kasarsın..Bu araçtan bağımsız süspansyon dışında birsürü fazlası var.(jantı bile sebeptir)
    Aynı kasa aracı iki kere almış ve bu kasanın hastası biri olarak bu fiyata bu aracı alanın gereçken aklına şaşarım:)
    Diğer alttaki ilanda öyle.10000okm de aldığım fiyata satayım fiyatı...
    Kimse niye sıfır araç satılıyor demmesin.İkinci el fiyatları akla zarar oldukça sıfır araca binmek daha mantıklı.

• Merhaba arkadaşlar 2010 Golf 6 TDI Trendline aracımı ev alacağım için 41000 TL'ye satıyorum. İlgilenen arkadaşların dikkatine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alicemylmz -- 6 Nisan 2014; 14:59:29 >

• s.a arkadaşlar ,

bende 2009 beyaz golf 6 var jant düşünüyorum tavsiyesi olan varmı?

yada elinde çıkma ikinci el jantı olan varsa anlaşırsak satın alabilirim?
  • değişiklik yaptım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi makusla06 -- 11 Nisan 2014; 13:41:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

değişiklik yaptım :)

ben beyaz araca siyah jant yakıştığını düşünmüyorum yanlış anlamayın hevesinizi kırmak gibi olmasın ama üstteki foto bence daha çok yakışıyo

• quote:

Orijinalden alıntı: eritroblastosis

quote:

Orijinalden alıntı: makusla06

değişiklik yaptım :)

ben beyaz araca siyah jant yakıştığını düşünmüyorum yanlış anlamayın hevesinizi kırmak gibi olmasın ama üstteki foto bence daha çok yakışıyo

Fotolarda çok kötü çıktı canlı canlı daha iyi aslında.. Mecburen boyattım çünkü jantımın teki işlem gördü, renk tutmayınca mecburiyetten..

• beyler 2010 golf 6 dizel otomatik vites araba 65 bin kilometrede boyasız kazasız temiz araç 46-47 bin lira eder mi ne dersiniz. Bir de şanzımanı sorunlu diyolar golfun pişman olur muyuz aceba ilerde. Son olarak bu dizel versiyonu ortalama kaç litre yakıyo 100 km de bilen bilgilendirirse sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

beyler 2010 golf 6 dizel otomatik vites araba 65 bin kilometrede boyasız kazasız temiz araç 46-47 bin lira eder mi ne dersiniz. Bir de şanzımanı sorunlu diyolar golfun pişman olur muyuz aceba ilerde. Son olarak bu dizel versiyonu ortalama kaç litre yakıyo 100 km de bilen bilgilendirirse sevinirim

araç bakımlarını yetkili serviste yaptıysa ilk sahibi , sorun yaşamazsınız. iyi niyet garantisinden dsg sorunlarını çözüyorlar.
    sürekli şehir içinde 6lt , şehir dışında 5-5.5 lt yakar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yamanel

quote:

beyler 2010 golf 6 dizel otomatik vites araba 65 bin kilometrede boyasız kazasız temiz araç 46-47 bin lira eder mi ne dersiniz. Bir de şanzımanı sorunlu diyolar golfun pişman olur muyuz aceba ilerde. Son olarak bu dizel versiyonu ortalama kaç litre yakıyo 100 km de bilen bilgilendirirse sevinirim

araç bakımlarını yetkili serviste yaptıysa ilk sahibi , sorun yaşamazsınız. iyi niyet garantisinden dsg sorunlarını çözüyorlar.

hocam araç sahibi yetkili servistede yapsa fark etmez sorun çıkınca sanayide yapılacak bu araç bide dizel için çok değil mi o yakıt tüketimi

• üstteki fotonun ışığı daha iyi jantlar parlak çıkmış daha güzel duruyo, altta daha kapalı hava sanki, jantlar siyah lastikler siyah üst taraf da beyaz olunca garip görünüyo ama dediğiniz gibi fotodan dolayı olabilir, güle güle kullanın yinede...
  • quote:

quote:

quote:

hocam araç sahibi yetkili servistede yapsa fark etmez sorun çıkınca sanayide yapılacak bu araç bide dizel için çok değil mi o yakıt tüketimi

1.350kg bir araç alıyorsunuz ,normal bu değerler.

dsg nin sanayide yapılması hakkında bilgim yok, servis ücretsiz yapıyor genelde.

• quote:

quote:

quote:

quote:

1.350kg bir araç alıyorsunuz ,normal bu değerler.

dsg nin sanayide yapılması hakkında bilgim yok, servis ücretsiz yapıyor genelde.

peki saolun sağlam bi golf bulmuştum bugün satılmış yarın arayacaktım bende büyük ihtimal honda civic alacam biraz araştırdımda çok sorun yaşayan var bu şanzımandan uğraştırsın istemiyorum sonra

• arkadaşlar 2011 model 1.6tdi 40binde higline siyah sunroof hariç en dolo modeli dedi fiyat 55bin sizce alınırmı alınırken neler sorgulamalı birde full diyor higline pakete daha ne ekli acaba ona göre sorgulatayım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: kdr21

arkadaşlar 2011 model 1.6tdi 40binde higline siyah sunroof hariç en dolo modeli dedi fiyat 55bin sizce alınırmı alınırken neler sorgulamalı birde full diyor higline pakete daha ne ekli acaba ona göre sorgulatayım :)

golf 6 , 7 gibi değil pek birşey ekletilmiyordu.
  • quote:

quote:

arkadaşlar 2011 model 1.6tdi 40binde higline siyah sunroof hariç en dolo modeli dedi fiyat 55bin sizce alınırmı alınırken neler sorgulamalı birde full diyor higline pakete daha ne ekli acaba ona göre sorgulatayım :)

peki alınırmı bu fiyata :)) 55bine alınmaz 2.el diyorlar:(
  • Beyler yardım

• quote:

quote:

quote:

peki alınırmı bu fiyata :)) 55bine alınmaz 2.el diyorlar:(

2011 Model sunroof lu temiz 80 binde higline geçen hafta 52.000 TL ye satıldı.
  • 
Sayfa: önceki 399400401402403
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.