Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (402. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar 2011 Model 1.4 TSİ Comfortline temiz 68 000 km de bu gün 47 000 TL ye anlaştım sayılır.Aracın tüm bakımları serviste yaptırılmış.

Aklıma takılanlar:

Bu modelde far ve yağmur sensörü var mı?

Esp var mı?

Bir de 47 000 TL fiyat normal bir fiyat mı?

Yardımcı olursanız sevinirim.
  • ben geçen eylülde 2010 1.4 tsi highline ı 41000 e almıştım. ayrıca esp standartta yok adam fabrika çıkışlı aldıysa o zaman vardır. yağmur ve far sensörü yok diye hatırlıyorum ama yamuluyor olabilirim.
  • Arkadaşlar 2013 Mayıs çıkışlı 1.4 TSİ manuel comfortline aracımı satıyorum ilgilenenler iletişime geçebilirler 9000 km kaza boya değişen yok metalik siyah döşeme titanyum siyah garaj arabası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bir sorum daha olacak aracı alırken 2.el yakıt konusunda sorunu var mı yok mu nasıl anlarım? yani fazla yakıyordur araç sorunlumu vs??
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

ben geçen eylülde 2010 1.4 tsi highline ı 41000 e almıştım. ayrıca esp standartta yok adam fabrika çıkışlı aldıysa o zaman vardır. yağmur ve far sensörü yok diye hatırlıyorum ama yamuluyor olabilirim.

Ben de geçen yıl almadığım için zarardayım maalesef.Bu yıl fiyatlar arttı ne yazıkki.

Sizin araç dsg mi.manuelmi.Donanım değişiyor.O yüzden sordum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tariku

Arkadaşlar 2011 Model 1.4 TSİ Comfortline temiz 68 000 km de bu gün 47 000 TL ye anlaştım sayılır.Aracın tüm bakımları serviste yaptırılmış.

Aklıma takılanlar:

Bu modelde far ve yağmur sensörü var mı?

Esp var mı?

Bir de 47 000 TL fiyat normal bir fiyat mı?

Yardımcı olursanız sevinirim.

Arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum.Yarın aracı almayı düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tariku

quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

ben geçen eylülde 2010 1.4 tsi highline ı 41000 e almıştım. ayrıca esp standartta yok adam fabrika çıkışlı aldıysa o zaman vardır. yağmur ve far sensörü yok diye hatırlıyorum ama yamuluyor olabilirim.

Ben de geçen yıl almadığım için zarardayım maalesef.Bu yıl fiyatlar arttı ne yazıkki.

Sizin araç dsg mi.manuelmi.Donanım değişiyor.O yüzden sordum

orası doğru tabi değişiyor ama ufak tefek değişiklik oluyordu. bu arada benim araç manuel.
  • tariku kullanıcısına yanıt
    ben 2013 eylülde,1.4 tsı 2011 model 18000 km de comfort dsg sunroof 47000 tl ye aldım, bende esp standart var (vitesin önünde zaten esp tuşu var ordan da anlarsın), ama sensör olayı yok comfort modelde, benim eski aracım volvo s40 da vardı sensörler bence yağmur sensörü gereksiz, farda aynı, fazla lüks, olmazsa olmaz da değil, ama xenon far olsa iyi olurdu. hız sabitleyici yok (bence en büyük eksik) kimi takılabiliyo kimi takılmıyo dedi servis bi denedi olmadı dedi, park sensörü yok, ama ucuza halledersin.

fiyata gelince otm se bence bir iki daha indirmeye çalış çünkü comfort üstüne ekstra dononımları olan golfler 47-48 civarı alırsın zaten, bu km için biraz tok bi fiyat bence 43-44000 den fazla verme
  • quote:

Orijinalden alıntı: eritroblastosis

ben 2013 eylülde,1.4 tsı 2011 model 18000 km de comfort dsg sunroof 47000 tl ye aldım, bende esp standart var (vitesin önünde zaten esp tuşu var ordan da anlarsın), ama sensör olayı yok comfort modelde, benim eski aracım volvo s40 da vardı sensörler bence yağmur sensörü gereksiz, farda aynı, fazla lüks, olmazsa olmaz da değil, ama xenon far olsa iyi olurdu. hız sabitleyici yok (bence en büyük eksik) kimi takılabiliyo kimi takılmıyo dedi servis bi denedi olmadı dedi, park sensörü yok, ama ucuza halledersin.

fiyata gelince otm se bence bir iki daha indirmeye çalış çünkü comfort üstüne ekstra dononımları olan golfler 47-48 civarı alırsın zaten, bu km için biraz tok bi fiyat bence 43-44000 den fazla verme

Bu gün 47 000 e aldım aracı.Otomatik.43-44 bine olan araçlarda temiz kazasız bulamadım.Artık forumdayım arkadaşlar.

Teşekkürler yorumlar için.

• Hayırlı olsun araç alan arkadaşlara. 2-3 ay kadar önce ben de 2010 tdi 49.000 km'de Golf 6'yı 40.000TL'ye almıştım. Kur artışı, vergi artışı, model yılı yükselmesi falan derken 0 km araçlarda mantık dışı fiyatlar oluştu. Bu durum ister istemez 2. ele de yansıdı. Dövizin çok fazla düşmesi beklenmediği için, belki sene sonuna doğru vergi artışı geri alınırsa piyasalarda az da olsa düşme olabilir ama artık 4-5 ay önceki rakamlara bir daha dönme ihtimali malesef görünmüyor.
  • tariku kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

• Golfçü Arkadaşlar,

2008 sedan corolla dizel aracım var, aracım çok sorunsuz geniş yol tutuşu iyi 2 tane de çocuk var rahat ediyoruz ama aracıma binerken severek binmiyorum beni heyecanlandırmıyor. Aracım 32-33 civarı ediyor üzerine 10 bin koyarak seçeneklere bakıyorum + eşimde kullansın diye hb araç bakıyorum. Golf aklıma baya yattı.

1. sorum 4 kişilik aileye (bagaj çok önemli değil ) iç hacim olarak yeterli gelecekmidir.
    2. sorum DSG konusunda DSG tercih etmelimiyim kime sorduysam uzak dur hele 2.el alıyorsan 4-5 bin masrafa hazır ol dediler. (Eşim manuel de kullanabiliyor sorun yok.)

Cevaplarınız için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarhi

Hayırlı olsun araç alan arkadaşlara. 2-3 ay kadar önce ben de 2010 tdi 49.000 km'de Golf 6'yı 40.000TL'ye almıştım. Kur artışı, vergi artışı, model yılı yükselmesi falan derken 0 km araçlarda mantık dışı fiyatlar oluştu. Bu durum ister istemez 2. ele de yansıdı. Dövizin çok fazla düşmesi beklenmediği için, belki sene sonuna doğru vergi artışı geri alınırsa piyasalarda az da olsa düşme olabilir ama artık 4-5 ay önceki rakamlara bir daha dönme ihtimali malesef görünmüyor.

Teşekkürler.Haklısınız.Fiyatlar yüksek.Aracı aldığıma çok memnunum pahalıda olsa.Daha önce hiç Golf kullanmamış birisi olarak söylüyorum.1.4 TSİ 122 HP gaza basınca gücünü anlıyosunuz.Vites geçişleri harika.

• quote:

Orijinalden alıntı: eritroblastosis

Hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

Teşekkürler.Bakalım Golf deneyimi başladı.İlk izlenimlerim çok iyi
  • Selam,

artık az km yaptığım için aracımı satıp yükseltmeyi planlıyorum. ilan aşağıdadır.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-2011-highline-1.6-tdi-garantili-kapali-garaj-161590255/detay/
  • İstanbul anadolu yakasi sehir ici 1 depo mazotla yapilan km tamami sehir ici

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkader

Merhaba Arkadaşlar,

2012 Golf6 1.6 102 Trendline aracımın 30.000 Bakımı gelmiş bulunuyor. Önceki bakımını 14bin de yaptırmış, yağını ve ilgili filtrelerini değiştirtmiştim.

Şu anki bakımın kapsamı hakkında fikir yürütemiyorum. Nelere bakım yapılması/nelerin değişmesi gerekiyor, tecrübe etmiş forumdaşların görüşlerini bekliyorum.

Artı olarak, ankarada tavsiye edebileceğiniz özel servis var ise fikirlere açığım. Yetkili servise hayır!

p.s: Castrol Edge mi, Magnatec mi tavsiye edersiniz, 5W/40 koymayı planlıyorum.

hava yag mazot polen filtrelerini ve yağını değiştiriyorsun üstadım. Yag olarak ben mobil 1 esp formula 5-30 kullandım gayet memnunum :) hatta eger biraz beceriniz varsa bunları kendinizde internetten sipariş edip değiştirebilir yada hepsini internetten alıp ustasına 50-60 tl işçilik parası vererek yaptırtabilirsiniz. Eger ben ugrasamam derseniz özel yetkili serviste aracı life kaldırdıklarında ön takım balatalara falan baktırın ne olur ne olmaz :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xpmagduru -- 22 Nisan 2014; 13:18:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: burakkader
    Artı olarak, ankarada tavsiye edebileceğiniz özel servis var ise fikirlere açığım. Yetkili servise hayır!

erciyes organizede (Acity yanı) bosch car service var. kesinlikle iyiler, Audi A7ler vs geliyor oraya görüyorum :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saldi -- 22 Nisan 2014; 15:07:41 >
  • s.a arkadaşlar ,

golf 6 trendline beyaza jant öneriniz varmı sıkıldım artık kapak jantlardan kurtulmak isterim
  • karann1905 kullanıcısına yanıt
    18 inc BBS parlak krom jant takimi al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 400401402403404
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.