Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (403. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    lakin ben 17 büyük gelir arabanın dengesini bozar diye korkmuşken 18 e hiç cesaret edemeem :)

17 nin zararı olur mu sence? donington yada interlagos taktırmayı düşünüyorum ( donington biraz daha önce )
  • arkadaşlar 2011 henüz 23000 km de golfümü yılı dolduğu için bakıma götürücem benden önceki sahibi florya mez e götürüyodu bana da yakın zaten, henüz 30000 km olmadığı için merak ettim bu bakımda ne değişir? bir de aracım otm. malum titremeler bende de var daha önce otm kullanmadığım için daha doğrusu sorunsuz bi dsg kullanmadığım için aradaki farkı anlayamıyorum, hatta uzun zamandır normal sanıyodum, çok şikayet ettiğim bi sorun değil açıkcası ama dsg aldığımdan beri aklımda soru işareti...aracım şimdiye kadar 2 bakım mez e gitmiş şimdi bu bakımda şanzımanım ile ilgili tamir? değişim? talep etmelimiyim? ve nasıl karşılanır, yardımcı olurlar mı? yoksa hiç elletmemek en iyisimidir?
  • kaç gündür cevap yok ya golf kullananlar çok memnun ya da herkes golf 6 yı sattı neyse servise verdim aracı 23000 km de aracın titreme şikayetim nedeniyle servis elemanı ile kullandık kavramanın değişmesi gerektiğini söyledi, garantisi bitmişti ama servis bakımlı olduğu için iyi niyet garantisi adı altında genel merkez ile yazışıp bana döneceklerini söylediler. bugün aradılar ve 2600 tl lik kavramayı %100 karşılama ile ücretsiz vereceklerini ancak 700 tl lik işçiliğin yarısını karşılayacaklarını söylediler. mecburen tamam dedim ama kızmamak elde değil, 20000 km de kavramayı yediyse araç ( ki sağır sultan duydu bu şanzımanın arızalı olduğunu ve vw bile kabul etti ) ben her 20000 km de bir kavrama mı değiştiricem yada bi daha ki sefere yine iyi niyet garantisi olacağının garantisi varmı? ve ayrıca zaten özürlü üretim bir parçanın değişimi için neden işçilik masrafı ödemek zorunda kalıyorum vs vs. malum yetkili servislerle kavga edilmiyo, işine gelirse böyle gelmezse güle güle mantığıyla mecburen kabul ettim ama vw den daha doğrusu dsg den iyice soğudum...

• quote:

Orijinalden alıntı: eritroblastosis

kaç gündür cevap yok ya golf kullananlar çok memnun ya da herkes golf 6 yı sattı neyse servise verdim aracı 23000 km de aracın titreme şikayetim nedeniyle servis elemanı ile kullandık kavramanın değişmesi gerektiğini söyledi, garantisi bitmişti ama servis bakımlı olduğu için iyi niyet garantisi adı altında genel merkez ile yazışıp bana döneceklerini söylediler. bugün aradılar ve 2600 tl lik kavramayı %100 karşılama ile ücretsiz vereceklerini ancak 700 tl lik işçiliğin yarısını karşılayacaklarını söylediler. mecburen tamam dedim ama kızmamak elde değil, 20000 km de kavramayı yediyse araç ( ki sağır sultan duydu bu şanzımanın arızalı olduğunu ve vw bile kabul etti ) ben her 20000 km de bir kavrama mı değiştiricem yada bi daha ki sefere yine iyi niyet garantisi olacağının garantisi varmı? ve ayrıca zaten özürlü üretim bir parçanın değişimi için neden işçilik masrafı ödemek zorunda kalıyorum vs vs. malum yetkili servislerle kavga edilmiyo, işine gelirse böyle gelmezse güle güle mantığıyla mecburen kabul ettim ama vw den daha doğrusu dsg den iyice soğudum...

forumu okursanız bu ilk sizin başınıza gelmiyor. malesef dsg saatli bomba.
    yetkili serviste bakım yaptığınız sürece ufak maliyetler ile çözüyorlar genelde.

• Yamanel Y kullanıcısına yanıt
    9 yıldır forum üyesiyim ve her marka otomobil hakkında aşağı yukarı teknik bilgim var zaten, golf forumunu okumaya da golfü almadan başlamıştım dsg hatalarından haberim vardı yani bilerek aldım sormaya çalıştığım kavrama değişimi sonrasında gerçekten de sorun bitiyomu ortalama bi kullanıcı için bu sorunun yeniden yaşanma ihtimali nedir başına gelen varmı diye sormak istedim çünkü araçla ilgili şikayetim çok belirgin değil hiç elletmesemmi diye düşünürken servis uzmanı bence yaptır deyince yaptırmış bulundum, araç henüz serviste salı yada çarşamba alıcam bakıcaz ne kadar değiştiğini...

bir de sormadım ama servis şu an yaptığı işlem için ne kadar garanti verecek acaba onu merak ediyorum normalde kendi taktıkları her parça için 1 yada 2 yıl garanti verirler ama konu şanzıman olunca vw kaçak oynayacakmı merak ediyorum, garanti istiycem tabiki de, sonuçta benim değil kendi hataları...

• quote:

Orijinalden alıntı: eritroblastosis

9 yıldır forum üyesiyim ve her marka otomobil hakkında aşağı yukarı teknik bilgim var zaten, golf forumunu okumaya da golfü almadan başlamıştım dsg hatalarından haberim vardı yani bilerek aldım sormaya çalıştığım kavrama değişimi sonrasında gerçekten de sorun bitiyomu ortalama bi kullanıcı için bu sorunun yeniden yaşanma ihtimali nedir başına gelen varmı diye sormak istedim çünkü araçla ilgili şikayetim çok belirgin değil hiç elletmesemmi diye düşünürken servis uzmanı bence yaptır deyince yaptırmış bulundum, araç henüz serviste salı yada çarşamba alıcam bakıcaz ne kadar değiştiğini...

bir de sormadım ama servis şu an yaptığı işlem için ne kadar garanti verecek acaba onu merak ediyorum normalde kendi taktıkları her parça için 1 yada 2 yıl garanti verirler ama konu şanzıman olunca vw kaçak oynayacakmı merak ediyorum, garanti istiycem tabiki de, sonuçta benim değil kendi hataları...

benim 23binde kavrama değişti takırtıdan dolayı. 62bin de araç arıza verdi, mekatronik değişti.
    herhangi bir bedel ödemedim (ikincide uzatılmış garantim vardı, ama ona bile sokmadılar direk iyi niyet garantisinden yapıldı)

• Arkadaşlar 2012 golf tdi dsg comfortline +sanroof 55000 km boya badana hasar felan bişey yok rengi şeker beyazı sizce kaç para eder.
  • tavsiye ederim çok faydalı olmuş ,
    binekarac.vw.com.tr
    404 Not Found
    https://binekarac.vw.com.tr/Volkswagenim
  • arkadaşlar bır ay önce 2011 1.6 tredline tdi aldım. jant olarak orjinal çelik arıyorum nerden bulabilirim ikinci elini.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tragedboy

arkadaşlar bır ay önce 2011 1.6 tredline tdi aldım. jant olarak orjinal çelik arıyorum nerden bulabilirim ikinci elini.

Aradığınız jant sanırım çelik değil de alüminyum alaşım
    Sahibinden sitesinde sürüsüyle vardı geçen sene ekim kasım aylarında

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiFoSi_BJK

quote:

Orijinalden alıntı: tragedboy

arkadaşlar bır ay önce 2011 1.6 tredline tdi aldım. jant olarak orjinal çelik arıyorum nerden bulabilirim ikinci elini.

Aradığınız jant sanırım çelik değil de alüminyum alaşım
    Sahibinden sitesinde sürüsüyle vardı geçen sene ekim kasım aylarında

aynen dostum kapaklı jantlardan var sahıbındendekıler sankı bana cakma yan sanayı gıbı geldı o yuzden bulsamadım oraya hıc jant capınıda degıstrmek ıstemıorum cunku aracımın yanında kıs lastıklerınıde verdıler bosa gıtsın ıstemıorum
  • Üstadlar araç içi paspas önerisi olan varmı ?
  • Arkadaşlar 1.4tsi ve 1.6tdi modelleri arasında ne kadar yakıt farkı olur kuruş hesabı yaparsak ?
  • 2009-2010 model Golf 6 satan varmıdır teşekkürler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

Arkadaşlar 1.4tsi ve 1.6tdi modelleri arasında ne kadar yakıt farkı olur kuruş hesabı yaparsak ?

10krş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu led ön far ve arka stoplar için orijinal değil de yan ürün kullansak bir riski olur mu ne dersiniz?
  • Aracımı satıyorum,

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-ilk-sahibinden-2011-highline-1.6-tdi-garantili-kapali-garaj-161590255/detay/

edit: satıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yamanel -- 9 Haziran 2014; 21:19:18 >
  • Arkadaşlar Golf 6 nın pdf broşürü olan varsa elinde bana yollayabilirmi
  • slm arkadaşlar
    2010 1.4 tsi hightline ile aranıza katılmış bulunuyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zagor37 -- 21 Haziran 2014; 15:49:28 >
  • Arkadaşlar aracımı satıyorum bilginiz olsun.Teşekkürler.
    www.sahibinden.com
    sahibinden.com Hata Sayfası
    http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004&b=1&list_type=1
  • 
Sayfa: önceki 401402403404405
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.