Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (405. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: airport34

quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

quote:

arkadaslar selam. 2011 dizel golf aracım var. daha 48000 km de ama 60000 yada 4 yıl bakımına sokmam lazım. ilk sahibiyim, aldıgımdan beri yetkili servise gidiyorum. en son gelen bakıma yetkili servis 1900 tl gibi bir fiyat cıkardı. özel servislerde 1000 - 1200 tl arası fiyat veriyorlar. yakın zamanda bu bakımları yaptırmıs birileri varmıdır yada tavsiye verebilecek ? teşekkürler.

Bende 2011 1.4tsi var 2011 model 4. yıl bakımına doğuş otoda 790 lira verdim motor koruma dahil. Tabi dizel ne kadar fark eder bilemiyorum.

triger , v kayışı fren hidroliği devir daim su pompası.

sanırım fiyat bundan artıyor. sizinkinde triger yok bildiğim kadarıyla.

Triger yok bende. V kayışı kontrol edildi değişimine gerek görülmedi.

• Arkadaşlar aileye yeni katılıyorum. 2012 golf tdı trendline kaza boya değişen yok. 90hp
    Sıfır lastik 34.000 de. Çelik jant takılmış. Muayene yeni

Araç fiyatını 46.500 e anlaştım

Fiyatı nasıl

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: corps1980

Arkadaşlar aileye yeni katılıyorum. 2012 golf tdı trendline kaza boya değişen yok. 90hp

Fiyatı nasıl

araç temizse dediğiniz kadar normal. ne çok uygun ne cok pahalı.
  • mrykt kullanıcısına yanıt
    Benim aracın da servis bakımı yaklaştı.Aracım 2011 1.4 TSİ dsg.Sizin araca servis bakımında neler yapıldı 790 tl ye.Hangi parçalar değişti acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tariku

Benim aracın da servis bakımı yaklaştı.Aracım 2011 1.4 TSİ dsg.Sizin araca servis bakımında neler yapıldı 790 tl ye.Hangi parçalar değişti acaba?

Hava filtresi polen filtresi yağ filtresi benzin filtresi motor yağı değişti hatırladığım kadarıyla. Fazlası varsa yazarım. Bunlar 700 tuttu 90 lira da motor koruma.

• mrykt kullanıcısına yanıt
    Diğer araçlarda 200-400 arası tutar.Golf Jetta Passat olunca bakım bile iki katı maalesef
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: corps1980

Arkadaşlar aileye yeni katılıyorum. 2012 golf tdı trendline kaza boya değişen yok. 90hp

Fiyatı nasıl

araç temizse dediğiniz kadar normal. ne çok uygun ne cok pahalı.

Dostum hayırlı olsun, güle güle kullan.
    Aynı araçtan bende düşünüyorum. Sen nerden aldın? rengi ne?
  • ya bu bizim 6 kasa highline araçların ses sistemini bilen var mı? (dynaudio mu?) ayrıca hoparlör ebatları nedir ne değildir? sol arka hoparlör sanki patladı. biraz araştırayım istiyorum ama ebatlarını veya orjinali hangisi bulamadım. diğerlerine dokunmadan buna farklı birşey takmak da istemiyorum (set olsun herşey mantığında birisiyim) kapıyı indirmeden bu bilgiyi alamayacakmıyım ben :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

ya bu bizim 6 kasa highline araçların ses sistemini bilen var mı? (dynaudio mu?) ayrıca hoparlör ebatları nedir ne değildir? sol arka hoparlör sanki patladı. biraz araştırayım istiyorum ama ebatlarını veya orjinali hangisi bulamadım. diğerlerine dokunmadan buna farklı birşey takmak da istemiyorum (set olsun herşey mantığında birisiyim) kapıyı indirmeden bu bilgiyi alamayacakmıyım ben :)

servise sordunuzmu ?
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    servise sormadım ama oradan alacağım cevabı da tahmin ediyorum getirin değiştirelim. sonra bir hoparlöre deli gibi para vereceğim diyerek sormadım. bilen var mı diye önce buradan sormak istedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: tariku

Diğer araçlarda 200-400 arası tutar.Golf Jetta Passat olunca bakım bile iki katı maalesef

Aynen, dostum bakım bile neredeyse diğerlerinin 2 katı sebebi nedir acaba. 308 i dizeli 400 e yaptırdım.30000 bakımı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar. Golf 6 manuel viteslilerde yokuş kalkış desteği yok sanırım. Sonradan taktırılabiliyor mu? google'da aradım ama birşey bulamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: chameleon41

Merhaba arkadaşlar. Golf 6 manuel viteslilerde yokuş kalkış desteği yok sanırım. Sonradan taktırılabiliyor mu? google'da aradım ama birşey bulamadım.

Hocam o ESP ile alakalı. ESP olmayınca yokuş kalkış da olmuyor. ESP'de sonradan takılamadığı için maalesef olmuyor.
  • Golf6 esp hangi modelinde yok?

• 1.6 tdi dsg trendline sahibiyim.

navigasyonlu falan güzel bi ekran taktırmak istiyorum. ne önerirsiniz
  • @TEST DRIVER

benim bildiğim manuel benzinlilerin hepsinde opsiyon. dsg'lerde standart ama. yamuluyor olabilirim birisi beni düzeltsin.

@nzmcnr

ben zenec 2011d kullanıyorum çok da memnunum. internetten araştır istersen biraz. orjinaline farklı farklı modül parası bayılana kadar en kompact ve düzenli çalışan OEM ürün zenec 2011d. zaten doğuş kendisi de bunu öneriyor :)
  • 2010 1.4 tsi 160 higline la araniza katilmis bulnmaktayim mutluyum huzurluyum saygilar..bu arada sorucak cok sorum var simdiden kusura bakmayinn :))

• ilkerduruer İ kullanıcısına yanıt
    hayırlı olsun lastiginize taş degmesin :)
  • Allah razi olsun rabbim hepimize kazasiz belasiz kullanmayi nasib etsinn :))

• Hayirli geceler varmi kimse bi iki soru sorsak :))
  • 
Sayfa: önceki 403404405406407
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.