Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (406. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buyur hocam dinleyelim elimizden geleni soyleriz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 higline kapali ozleliklerini acabiliyomuyuz biz yoksa birileelrine gostermk gerekiomu hani su kapilari acinca farlarin yanmasi yada gostergelrin sona vurup gelmesi gibi seyleri :)

• Gosterge isi olmuyor onu ben de sordum. Ancak kali acilinca farlarin yanmasi derken? Onu tam cikaramadim. Bu arada enderelektronik veya obd kodlama programi olan herhangi biryerde actirabilirsin olasi ozellikleri

• arkadaşlar golf 6 1.4 tsi 160 hp hıgline dsg aracımda romano lpg var..ışıklarda stop etme sorunu başladı.ve rölantide sanki araç yeniden yeniden çalışıyormuş gibi dalgalanma yapıyor..servise götürdüm ayarlama falan yaptılar iki kez ama sorun düzelmedi.aracın çekişide hoşuma gitmiyor .romanodaki adam bobinler diyor bujiler diyor vs..
    düz yolda giderken yapmıyor ama ışıklarda durduğunuzda bazen pırpır edip stop ediyor..boğaz kelebegimi bobinmi bujimi aranızda varmı benzer sorunu yaşayan. araç benzindeyken yapmıyor.
  • Arkadaşlar hayırlı sabahlar 2010 1.6 TDİ DSG highline+sunroof ile aranıza katılmayı düşünüyorum Aracın kaput ve ön çamurluklar değişmiş kaza da radyatöre bişey olmamış havayastıkları Açılmamış. 54.000 km de full Donanım bir araç 48500 e bırakıyor araç başında 47500 ₺ ye alırım ben o aracı nasıl fiyat sizce ? Şimdiden teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: derinlik34000

arkadaşlar golf 6 1.4 tsi 160 hp hıgline dsg aracımda romano lpg var..ışıklarda stop etme sorunu başladı.ve rölantide sanki araç yeniden yeniden çalışıyormuş gibi dalgalanma yapıyor..servise götürdüm ayarlama falan yaptılar iki kez ama sorun düzelmedi.aracın çekişide hoşuma gitmiyor .romanodaki adam bobinler diyor bujiler diyor vs..
    düz yolda giderken yapmıyor ama ışıklarda durduğunuzda bazen pırpır edip stop ediyor..boğaz kelebegimi bobinmi bujimi aranızda varmı benzer sorunu yaşayan. araç benzindeyken yapmıyor.

Daha once yasamadim ama anlattiginiz problem missfire yani ateslemede bir bobinin gorevini yapmamasina benziyor. Benzindeyken dediginiz icin kafam karisti ama benzinde daha az hissediliyor olabilir mi? Benzindeki durum olmasa cok net bobinleri kontrol ettir derdim. Zaten ozellikle 5 kasanin bazen de 6 kasa tsi daki en kronik problemlerden birisi bu.

• quote:

Orijinalden alıntı: erdorado

quote:

arkadaşlar golf 6 1.4 tsi 160 hp hıgline dsg aracımda romano lpg var..ışıklarda stop etme sorunu başladı.ve rölantide sanki araç yeniden yeniden çalışıyormuş gibi dalgalanma yapıyor..servise götürdüm ayarlama falan yaptılar iki kez ama sorun düzelmedi.aracın çekişide hoşuma gitmiyor .romanodaki adam bobinler diyor bujiler diyor vs..

Daha once yasamadim ama anlattiginiz problem missfire yani ateslemede bir bobinin gorevini yapmamasina benziyor. Benzindeyken dediginiz icin kafam karisti ama benzinde daha az hissediliyor olabilir mi? Benzindeki durum olmasa cok net bobinleri kontrol ettir derdim. Zaten ozellikle 5 kasanin bazen de 6 kasa tsi daki en kronik problemlerden birisi bu.

benzindeyken yapmıyor hocam ve benzindeyken rölantide bir dalgalanma yok..belkide çok az vardır ama dediginiz gibi ben hissetmiyorumdur..romano bölge temsilciside telefonda bobin dedi..son olarak bir program daha atıldı o programdan sonra sadece bir defa yaptı ve kaç gündür yapmıyor..dikkat ettimde bir kaç gündürde yağmur var ama hava pek soğuk degil.soğuk havayla bir ilşkisi varmış gibi geldi durumun..ama sizinde bobin demeniz ve sizinde uzman olmanız şimdilik okları bobine yönlendiriyor..araç bi kaç gündür stop etmiyor ama rölantideki dalhgalanma sürüyor; özellikle motor fanı açıkken rölantideki dalgalanmada artıyor..bu günlerde klimayı degilde motor fanını açıyorum ısıtmak için..
    hocam bobinlerin yeteri ateşleme yapamamasının hava soğukluğuyla bir ilşkisi varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi derinlik34000 -- 12 Aralık 2014; 9:28:59 >

• Bobin ile soguk hava iliskisine daha once sahit olmadim. Belki akide bir sorun daha dogrusu azalma olabilir. Yeterli akim vermiyorsa o da yer yer ilgili sorunlara yer acabilir.

Bu saydiklarinizi normal bir arac icin duysam ilk diyecegim tup ayarlari derdim. Tup de hava yakit karisim orani tutmazsa cekis de duser, tuketim de artar, rolanti dalgalanmasi da yapar. Ancak tsi olmasindan dolayi da suphelendim bobinlerden. Duzenli takip edin, sansiniz varsa birkac basit olcumleri de yaptirip aracin normal kondusyonu ne durumda bakarsaniz daha dogru olabilir

• enverarif E kullanıcısına yanıt
    eğer dediği gibiyse ve ekstra bir şeyi yoksa highline donanım icin iyi fiyat.içinize de sindiyse alın 5 yasında arac kazasız değişensiz olmaz bana göre airbag acılmazsa o araç alınır.gec oldu kusura bakmayın yeni gördüm
  • quote:

Bobin ile soguk hava iliskisine daha once sahit olmadim. Belki akide bir sorun daha dogrusu azalma olabilir. Yeterli akim vermiyorsa o da yer yer ilgili sorunlara yer acabilir.

Bu saydiklarinizi normal bir arac icin duysam ilk diyecegim tup ayarlari derdim. Tup de hava yakit karisim orani tutmazsa cekis de duser, tuketim de artar, rolanti dalgalanmasi da yapar. Ancak tsi olmasindan dolayi da suphelendim bobinlerden. Duzenli takip edin, sansiniz varsa birkac basit olcumleri de yaptirip aracin normal kondusyonu ne durumda bakarsaniz daha dogru olabilir

hocam takip ediyorum..tsi de bobinler sık arıza çıkaran parçalarmı?..rölantide dalgalanma ara ara yapıyor ve artıyor ama stop etmedi daha bu arada havalar güzel gitmeye devam ediyor..
  • quote:

quote:

Bobin ile soguk hava iliskisine daha once sahit olmadim. Belki akide bir sorun daha dogrusu azalma olabilir. Yeterli akim vermiyorsa o da yer yer ilgili sorunlara yer acabilir.

hocam takip ediyorum..tsi de bobinler sık arıza çıkaran parçalarmı?..rölantide dalgalanma ara ara yapıyor ve artıyor ama stop etmedi daha bu arada havalar güzel gitmeye devam ediyor..

tsi motorlarda bobinler kronik olaran sorun çıkarabiliyor. çıkarmadığı da oluyor tabi. biraz şans işi ama genel olarak baktığımızda kronik sorun olarak bobin arızası durumu mevcut.

• arkadaşlar, bugün belediyenin açtığı bir çukura sert girdim ve sol ön salıncağı yamulttum. parçayı değiştirdim rot & balans ancak içimde bir ukte kaldı. bu parçanın değişimini yapan var mı daha önce? aracın sonrasında randıman vermeme gibi bir durum var mı? bir de yeni taktırdığım yan sanayi bir salıncaktı.

ayrıca 80 km/h gibi hızlarla giderken daha önce inceden duyduğum bir sesin arttığını farkettim, muhtemelen sarsıntı sırasında iyice tetiklendi ve bu parçanın da teker bilyası olduğundan şüpheleniyorum. onları henüz değiştirmedim ancak aynı şekilde bunu da değiştireceğim. sizce olacağı nedir tam olarak?
  • Merhaba arkadaşlar,

Ben de nihayet bir Golf sahibi olamaya karar verdiğim için size 3 tane sorum olacak, yardımcı olursanız çok minnettar kalırım.

1.
    Doğuş otodan ikinci el bir Golf 6 Comfortline 1.4 TSI 122 hp manuel araç almayı düşünüyorum. Araç 27 bin kilometrede, boya ve değişen yok.
    Fiyat 52.000 TL.
    Aracı doğuş oto sattığı için fiyat piyasaya göre yüksek olabilir ancak bunlarda aracın her ayrıntısı kontrol edilmiş olduğunu ve 6 ay garanti verdiklerini düşünürsek fiyat kabul edilebilir midir sizce?

2.
    Ayrıca başka bir araç daha buldum galeriden ancak sahibi aracı şu an aktif kullanıyormuş, anladığım kadarıyla galerici aracılık yapıyor.
    Araç siyah renk, 1.4 TSI Highline manuel 29000 kilometrede. Araçta değişen yok ancak sağ tarafında sürtmeden kaynaklı derin çiziklerden dolayı boya varmış. Fiyatı 49.900 TL. Sizce bu aracı almaya karar versem ne gibi kontroller yapmalıyım? Araçta belirtilen dışında bir şeyler çıkmasından korkuyorum.

3.
    Arkadaşlar baktığım araçlar Golf 6 ve donanım seviyesi comfortline. Bu donanım sınıfının fiyata da bakacak olursak oldukça düşük olduğunu biliyorum ancak sonuçta Golf kalitesini yaşayacağım ve ikinci elde fazla değer kaybetmeyecek. Ancak 50 Bin TL gibi bir rakama yeni Hyndai i20, en dolusu + panaromik cam tavan + navigasyon ve akla gelebilecek neredeyse her şey mevcut.
    Birinin B diğerinin de C segment araçları olduğunu biliyorum ama boyut konusunda benim için ikisi de yeterli yani bu bir kıstas değil.
    Bu şartlarda bile çoğunuzun Golf diyeceğinden eminim ama yine de farklı bir görüş okumak isterim.

Teşekkürler, iyi forumlar.

• Merhaba,
    Bende 1 ay önce 1.6 tdi trendline 105 lik 2012 golf aldım. Alırken 300 tl Dod da expertiz yaptırdım. Bana söylenen aracı Dod dan almış gibi oldunuz şu anda dediler. Zaten size bir evrak veriyorlar. Bence mutlaka alacagınız aracı dod a expertix yaptırın. En azından içiniz rahat olur. Alacagınız aracı gule gule kullanın.
    not: golf golftür. İ20 ile kıyaslanamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: TEST DRIVER

Golf6 esp hangi modelinde yok?

golf 6 da düşündüğüm için baya araştırdım
    hatta golf 7 ye göre daha çok beğeniyorum
    golf 7 nin bazı modellerinde ki bağımsız süspansiyon rezaletinden sonra golf 6 daha mühim
    ama onda da doğuş oto eliyle başka bir rezalet var
    o da çok mühim olan ESP

bir model düşünün ki C sınıfının referansı olduğu iddia edilsin
    ama manuel en dolu highline da ESP olmasın
    dsg trendline da ESP olsun
    manuel olarak sadece bluemotion lar da ESP mevcut
    oda standart modellere göre jantı ve marşpiyer ve tampon bitimleri ile çok çirkin bana göre
    internette satılan manuel olsun dsg olsun hemen bütün modeller de istisnasız ESP var işaretlenmiş
    alakası yok , manueller de sadece ASR tuşu var , ESP olanlar da ise ASR tuşu yok

DSG almaya çok sıcak bakmadığımdan golf 6 yı cmax ın arkasına 2.plana aldık
    yazık gerçekten , 2006 model seat kullanıyorum ESP var
    2011-12 highline 55-60bin istenen golf 6 lar da ESP yok
    hatta şöyle düşünün türkiye de dolu dolu highline manuel golf 6 da ESP yok
    almanya da , fransa da vs. trendline boşun boşu direksiyon simidi plastik olan golf 6 da
    vitesin önün de lamba gibi kayan araba işaretli tuş var

bunun mantığı ne nasıl bir açıklaması var merak ediyoruz , yazığı geçtim ayıp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Belenenses -- 17 Ocak 2015; 21:41:25 >

• bluebest kullanıcısına yanıt
    2012 Golf 6 1.6TDI 105hp trendline aracım. Bundan öncede 2008 model astra hb 1.3 Cdti vardı.

Bana kalırsa Golf her anlamda i20 den 3-5 gömlek üstte hemen her konuda ama renkler ve zevkler tartışılmaz. Ama illa sıfır olsun diyorsan ben Polo yada Corsa tavsiye ederim, birde Toyota olmadıkça uzakdoğu arabasına bence binilmez ki Toyota da bence çok sıkıcı ve zayıf görsel anlamda. Golf'e alternatif olarakte yeni kasa Leon'u tavsiye edebiliri.

Şimiden hayırlı olsun
  • cacan C kullanıcısına yanıt
    Leon almaya karar vermiştim ama yine vazgeçtim. Galiba aklım sürekli golfte kalacak. Bütçeyi 63.000'e kadar çıkardım ama ikinci el ilanlarında sürekli Golf 7 1.2 tsi görüyorum, bazılarında en azından sürüş konfor paketi mevcut.
    Eğer Leon alırsam sıfır kilometre 1.4 TSI FR 140 HP LED paket ve sunroof dahil. Tabi bu araç doluluk bakımından Golf Highline ile eşit belki de daha fazla.

• selam arkadaslar bir sorum olacak sizlere yurt disinda yasiyorum ve iki seferdir aracimin navigasyunu caldilar artik biktim servise gidip 2500 euro bayilmak istemiyorum zaten araci da satiyorum (Golf 6)
    bana onerebileceginiz bir navigasyon olur yada muzik calar (sadece oradaki boslugu doldursun yeter) tavsiyeniz nelerdir uyumlu olsun yeter
    ikinci el bir kac tane buldum ama onlara da guvenmiyorum acikcasi
  • leventguzelay L kullanıcısına yanıt
    YURTDISINA SATIŞ YAPIYORLAR MI BİLMEM AMA TR DE BU SATICI ÇOK BASARILI LİNKİNİ PAYLAŞIYORUJM

http://enderelektronik.com.tr/
  • bluebest kullanıcısına yanıt
    Bana kalırsa arabanın hakkını ver 1.2 TSI falan alma 1.4 yada 1.6 al. Leon un malzeme kalitesi ve birkaç standart özelliği golf 7 den zayıf. favorim golf opsiyonu Leon.
  • 
Sayfa: önceki 404405406407408
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.