Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (407. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Öyle diyorsun da 1.2 TSI Golf'ü çeker miye sorduğumda neredeyse topa tutuluyordum Bu araç ile test sürüşü yapmadan olmayacak sanırım. Ben önceki aracım Leon 1.6 TDI aracımdan performans olarak çok memnundum, 1.2 TSI bana onu aratmasın yeter aslında.
  • cacan C kullanıcısına yanıt
    tesekkurler vakit ayirdiginz icin ama ben daha ucuz bisey bakiyorum
  • Merhaba arkadaslar.Cinden bluetooth kit aldim komple orjinal vw rcd510 a ait olan.Turkiyede deneyen var mi acaba ?
  • Arkadaşlar çok önemli bir konu, yardımınıza muhtacım.
    Ben bir Golf 6 buldum, özellikleri şöyle;

2012 model
    25000 km
    1.4 tsi highline

Aracın içi dışı kusursuz görünüyor ancak birkaç tane hasar kaydı var. Park halinde çarpmadan 3-4 tane 300 lira'dan, ve 1200 lira'dan iki adet çarpışma. Aracın sahibi bana zaten bunları anlattı.

Benim iki sorum olacak.

Bu hasar kayıtları benim aracı kasko yaptırmama etki eder mi, yani ben bu araca çok yüksek kasko mu öderim yoksa benim hasarsızlığım üzerinden mi değerlendirilir?
    Dediğim gibi araç çok temiz, özellikle içi özenle bakılmış. Sizce fiyat normal mi?

Samimi cevaplarınıza çok ihtiyacım var, bir aksilik olmaz ise yarın sabah aracı alıyorum.

Çok teşekkür ederim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bluebest

Arkadaşlar çok önemli bir konu, yardımınıza muhtacım.
    Ben bir Golf 6 buldum, özellikleri şöyle;

2012 model
    25000 km
    1.4 tsi highline

Aracın içi dışı kusursuz görünüyor ancak birkaç tane hasar kaydı var. Park halinde çarpmadan 3-4 tane 300 lira'dan, ve 1200 lira'dan iki adet çarpışma. Aracın sahibi bana zaten bunları anlattı.

Benim iki sorum olacak.

Bu hasar kayıtları benim aracı kasko yaptırmama etki eder mi, yani ben bu araca çok yüksek kasko mu öderim yoksa benim hasarsızlığım üzerinden mi değerlendirilir?
    Dediğim gibi araç çok temiz, özellikle içi özenle bakılmış. Sizce fiyat normal mi?

Samimi cevaplarınıza çok ihtiyacım var, bir aksilik olmaz ise yarın sabah aracı alıyorum.

Çok teşekkür ederim.

Hocam fiyatı yazmamışsınız.

• mrykt kullanıcısına yanıt
    Hocam yazdım sonradan ama tekrar belirteyim, 49.000 lira.

Özür dilerim karıştırdım. Dediğim gibi fiyat 49.000. Ne diyorsunuz hocam sıfır Golf 7 1.2 tsi comfortline ışık görüş ve sürüş konfor paketleri ile birlikte 58.000.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bluebest -- 27 Ocak 2015; 23:09:47 >
  • quote:

Hocam yazdım sonradan ama tekrar belirteyim, 49.000 lira.

Özür dilerim karıştırdım. Dediğim gibi fiyat 49.000. Ne diyorsunuz hocam sıfır Golf 7 1.2 tsi comfortline ışık görüş ve sürüş konfor paketleri ile birlikte 58.000.

Bütçenizi bilmiyorum ama hocam yetiyorsa yeni kasa ileride sizi daha az zarara uğratır. Satarken kaybınız daha az olur. Hasar kayıtları aracınızı satarken önünüze engel olabilir.
    1.4tsi almanız daha iyi bana göre. Ben golf 6 yı daha çok beğendiğim için aldım ne kadar pahalı olduğu önemli değildi benim için ,gayette memnunun.
    Ben de 49 bine aldım. 2011 manuel 1.4tsi sunrooflu
    Ama araç comfort olduğu için esp vs yok keşke az daha verip highline mı alsaydım diyorum şu an.
    Golf 7 de paketler nasıl highline ve comfort arasında ne farklar var tam olarak bilmiyorum. Ancak piyasaların fırladığı bu zamanda golf 6 almayın bence fiyatlar uçmuş durumda.
    Nacizane fikrimdir. Umarım hakkınızda hayırlı olan tercihi yaparsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrykt -- 27 Ocak 2015; 23:54:01 >

• leventguzelay L kullanıcısına yanıt
    Ben arabamı satmıyorum ederi olarak düşündüm=)
  • Salı gününden sonra 2010 1.4 tsi comfortline aracımla aranızda olacagım. 2011den peri polo kullanıyordum ilk fırsatta golfe geçiyorum. Araç 58 bin kmde ilk sahibinden aldım. 43500 tl. Sadece sol ön camurlukta boya var. Sizce nasıl fiyat gerçi ben poloyu 22.5 almıstım koydugum gun ilana 25 veren oldu.

• derinlik34000 kullanıcısına yanıt
    o motora sıvı lpg sistemi uygulasaydınız keske.
  • Arkadaşlar merhaba. 2009 yılı ekim ayında sıfır aldığım "2010 model golf 6 1.4 tsi comfortline dsg" aracımı, çocuğum olduğundan ve uzun yolda eşyalarla birlikte araca sığmakta artık güçlük çektiğimden satmayı düşünüyorum. 5 yılı aşkın süredir kullandığım ve beni bir kere bile üzmeyen aracımdan ayrılmak gerçekten güç olacak gibi. Üstelik ilk aracım. Araç 24 bin kilometrede. Ekstradan arka park sensörü, hız sabitleme ve orjinal spor pedallar var. Otomatik olduğundan ESP mevcut, klimada tam otomatik. Sizce araç için ne kadar ücret isteyebilirim. Fiyat konusunda yardımcı olursanız sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tatlisevgi -- 3 Şubat 2015; 9:42:53 >
  • Arkadaşlar yıllardır hayalimdi, ben de dün 2012 model Golf 1.4 TSI 122 HP Highline manuel aracım ile aranıza katıldım. Aracım henüz 25.000 km'de.
    Mükemmel bir sürüş keyfi var, gayet sessiz bir araç. Performans olarak da harika.
    Daha önce kullandığım 2011 model Leon TDI DSG aracım ile aynı platformda üretilmesine rağmen arada ciddi bir kalite farkı olduğu hemen belli oluyor.

Depoyu hemen fulledim (ışığı yanıyordu), 215 Lira tuttu

Henüz fazla kullanamdım, özelliklerini keşfetmeye çalışıyorum. İçinden çıkamadığım bir durum olursa sizleri rahatsız ederim. Bol Golf'lü günler olsun

• quote:

Arkadaşlar yıllardır hayalimdi, ben de dün 2012 model Golf 1.4 TSI 122 HP Highline manuel aracım ile aranıza katıldım. Aracım henüz 25.000 km'de.
    Mükemmel bir sürüş keyfi var, gayet sessiz bir araç. Performans olarak da harika.
    Daha önce kullandığım 2011 model Leon TDI DSG aracım ile aynı platformda üretilmesine rağmen arada ciddi bir kalite farkı olduğu hemen belli oluyor.

Depoyu hemen fulledim (ışığı yanıyordu), 215 Lira tuttu

Henüz fazla kullanamdım, özelliklerini keşfetmeye çalışıyorum. İçinden çıkamadığım bir durum olursa sizleri rahatsız ederim. Bol Golf'lü günler olsun

Ne kadar ücret ödedin abicim?

• tatlisevgi T kullanıcısına yanıt
    Aracı net 49.000'e aldım. İnternette emsalleri 50-55 arasında değişiyor ancak kilometreleri de yüksek oluyor.
    Ben aracı 2 yere kontrol ettirdim, kesinlikle önden yememiş ancak park esnasında falan sürtmelerden dolayı aracın arka tampon değişmiş, sağ tarafında boyalı yerler var ve sol ön çamurlukta boya var. Aracın doğuş otoda düzenli bir şekilde 2 kez bakımı yapılmış, bunu da direk doğuş otodan teyit ettirdim. Aracımın içi ve bagajı adeta yeni özellikle bagajı adam sanki hiç kullanmamış.

Bu şartlar doğrultusunda uygun fiyata aldığımı düşünüyorum, ne dersiniz?
  • quote:

Aracı net 49.000'e aldım. İnternette emsalleri 50-55 arasında değişiyor ancak kilometreleri de yüksek oluyor.
    Ben aracı 2 yere kontrol ettirdim, kesinlikle önden yememiş ancak park esnasında falan sürtmelerden dolayı aracın arka tampon değişmiş, sağ tarafında boyalı yerler var ve sol ön çamurlukta boya var. Aracın doğuş otoda düzenli bir şekilde 2 kez bakımı yapılmış, bunu da direk doğuş otodan teyit ettirdim. Aracımın içi ve bagajı adeta yeni özellikle bagajı adam sanki hiç kullanmamış.

Bu şartlar doğrultusunda uygun fiyata aldığımı düşünüyorum, ne dersiniz?

bence 25.000 km araç için iyi bir fiyat. dışında tamponunda kenarında çizik olabilir. önemli olan yürüyen aksamda sorun olmaması ve kazasının olmaması. benim araçta 23,800 km de. comfortline ve dsg şanzuman. ben aracı alırken highline manueli ile aynı fiyattaydı. demekki benim araçta şimdi 49 bin eder diye düşünüyorum. ama şu araç bayilerinin dod denen ikinci el kısımları yokmu fiyatları öldürüyor benim araca 43 bin verdi. bence sen iyi almışın umarım bende 49 bine satarım.

Bence aracını kesinlikle galeriye verme, verirsen de araç sende kalsın onunla anlaş, atıyorum ben 49 bin Lira istiyorum, üzerine satarsan senin olsun gibi. Bence aracının kilometresi düşük, kozmetik olarak da bir şey yoksa rahat o fiyata satabilirsin. Özellikle DSG olması satışını kolaylaştırır.
    Ne için sattığını bilemiyorum tabi ama başka araç almak için satmazdım yerinde olsam.
  • bluebest kullanıcısına yanıt
    Aslında aracımdan çok memnunum. çünkü bgüne kadar beni hiç üzmedi birkere bile yolda bırakmadı. benzinin bitmesi hariç :) ama şimdi bir çocuğum var ve uzun yola çıktığımda araca sığmıyoruz. ön yolcu koltuğu arkada baga arkada koltuk arası heryeri dolduruyoruz. bu nedenle sedan bir araca geçmeyi planlıyoruz.
    Evet bence de bu yeterince geçerli bir sebep
    Hayırlı satışlar diliyorum şimdiden.
  • öncelikle sa arkadaşlar yaklaşık iki gün öncesi bir kaza yaptım hızım yaklaşık 160 km civarı idi önce önden sonra yan kısımdan bariyellere girdim emniyet kemerim takılı değil idi ama araç şase ve direklere kadar girmesine rağmen hava yastıklarını açmadı bu normal bir şeymi acaba bilgisi olan varsa yardımları için şimdiden teşekkürler
     ~ Golf 6 Türkiye ~ ~ Golf 6 Türkiye ~ ~ Golf 6 Türkiye ~ ~ Golf 6 Türkiye ~ ~ Golf 6 Türkiye ~ ~ Golf 6 Türkiye ~ ~ Golf 6 Türkiye ~ ~ Golf 6 Türkiye ~ ~ Golf 6 Türkiye ~

• Geçmiş olsun hocam sizde birşey yoktur umarım.
    Emniyet kemeri takılı olmadığı için açmamış olabilir airbag.
  • 
Sayfa: önceki 405406407408409
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.