Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (408. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.354
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun birader önce can sağlığı diyelim. Araç önden baya yemiş ama hava yastıkları açılmaması garip bir durum. Emniyet kemerine bağlı olabilir tabiki ama bence açılmalıydı. umarım kaskon vardır ve gerekeni yapar.
  • 1.6 tdi trendline 2012 model 89.000 km 1 parça çizik boyası var çamurlukta 47.000 tl sizce fiyat nasıl ilk sahibinden servis bakımlı bir araç beyaz renkli park sensörü var lastikler sıfır
  • quote:

Orijinalden alıntı: izmuhendis

1.6 tdi trendline 2012 model 89.000 km 1 parça çizik boyası var çamurlukta 47.000 tl sizce fiyat nasıl ilk sahibinden servis bakımlı bir araç beyaz renkli park sensörü var lastikler sıfır

otomatikmi manuelmi? manuelse fiyat çok otomatikse yine çok km yüksek geldi bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tatlisevgi

quote:

Orijinalden alıntı: izmuhendis

1.6 tdi trendline 2012 model 89.000 km 1 parça çizik boyası var çamurlukta 47.000 tl sizce fiyat nasıl ilk sahibinden servis bakımlı bir araç beyaz renkli park sensörü var lastikler sıfır

otomatikmi manuelmi? manuelse fiyat çok otomatikse yine çok km yüksek geldi bana.

manuel - fiyatlar genel olarak yüksek 44-45 bin liralık araçlarda var genelde lastikler bitik servis bakımı yok hasar kaydı olanları var araç 89 binde tek kişi kullanmış arka koltuklar ve bagaj hiç kullanılmamış ben 89 bin yaptığına inanmadım içi pırıl pırıl kararsızım dizelden başka araç düşünmüyorum
    bu araç var temiz duruyor fakat 2011 izmirde fiyatlar istanbula göre daha pahalı fakat bir araca güvenip izmirden istanbula gitmem izmirde bile bir çok aracı temiz boyasız denilenlerde bile boya kaza vuruk çıktı araba almak kolay değil

• Arkadaşlar, 2011 Comfortline dizel donanım listesini nereden bulabilirim?
  • bu panelin RNS 310 icin olanini ariyorum nereden bulabilirim arkadaslar
     ~ Golf 6 Türkiye ~
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

arkadaslar selam. 2011 dizel golf aracım var. daha 48000 km de ama 60000 yada 4 yıl bakımına sokmam lazım. ilk sahibiyim, aldıgımdan beri yetkili servise gidiyorum. en son gelen bakıma yetkili servis 1900 tl gibi bir fiyat cıkardı. özel servislerde 1000 - 1200 tl arası fiyat veriyorlar. yakın zamanda bu bakımları yaptırmıs birileri varmıdır yada tavsiye verebilecek ? teşekkürler.

Biraz oluyu diriltmis gibi olacagim da, hocam o fiyat gercek mi?.. 2011 1.6TDI 52.000'deki aracin bakimini yeni yaptirdim servise, 500TL odedim... 65.000 km'de agir bakim diyorlardi da 1900TL neymis yahu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keyn -- 8 Şubat 2015; 17:50:49 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..2 gün önce 2010 1.6 trendline modelini aldım..yer yer teknik sıkıntılar yaşıyorum..özellikle içerdeki düğmeler falan...sizden ricam golf 6 kullanma klavuzu olan var mı pdf..aradım bulamadım malesef..yardımcı olursanız sevinirm...
  • quote:

Orijinalden alıntı: keyn

quote:

arkadaslar selam. 2011 dizel golf aracım var. daha 48000 km de ama 60000 yada 4 yıl bakımına sokmam lazım. ilk sahibiyim, aldıgımdan beri yetkili servise gidiyorum. en son gelen bakıma yetkili servis 1900 tl gibi bir fiyat cıkardı. özel servislerde 1000 - 1200 tl arası fiyat veriyorlar. yakın zamanda bu bakımları yaptırmıs birileri varmıdır yada tavsiye verebilecek ? teşekkürler.

Biraz oluyu diriltmis gibi olacagim da, hocam o fiyat gercek mi?.. 2011 1.6TDI 52.000'deki aracin bakimini yeni yaptirdim servise, 500TL odedim... 65.000 km'de agir bakim diyorlardi da 1900TL neymis yahu...

merhaba, siz sanırım 45.000 km bakımını yaptırdınız.Yani 3 yaş bakımı.

benimki de 500 tutacaktı ancak balata uyarı ışığı yakmıstı arac sebebini bilmıyorum kontrolde balatalar bitmiş değişmeniz gerekiyor dendi. gecen sene yani 3 yaş yada 45.000 km bakımında balatalarla beraber 800 TL gibi bir bedel ödedim.

Eğer sizinki aslında 30.000 km bakımı olan 2 yaş bakımı ise onuda 450 tl ye yaptırmıştım.

bu sene de bakıma yetkiliye gittim. 1900 gibi bir fiyat cıkardılar. bazı yetkili servisler bazı parcaları kontrolden sonra değiştiririz bazıları direkt değiştiririz diyor. benimki 4 yaş bakımı ama daha km 50.000 bile değil. herneyse erel yetkili servisi biz kontrol ediyoruz eger değişmesi gerekmıyorsa bazı parcalar kalıyor dedi ve devir daim su pompası nı değiştirme gereği hissetmedi. onun haricinde V kayışı, Triger seti vs ne var ne yok değiştirdiler . toplam bedel 1400 TL. Daha uygun veren yetkili serviste yoktu istanbulda. Tamirci yada özel servislerde devir daim su pompası dahil 1200 tl gibi bir fiyat cıkarıyorlardı. ancak bu aracın ilk sahibiyim ve garanti süresince yetkiliye gittim, pahalıda olsa tamirci taraftarı değilim. malum bir sprun cıksa karsıda muhattap bulamayız. Tamamen yetkiliye gittiğinizde sadık müşteri oluyorsunuz arac garantide olmasa bile bazı durumlarda en azından indirim vs yapılabiliyor. Misal arkadasımın DSG aracı arızalandı. şanzıman 14.000 TL ye değişecekti, sadık müşteri oldugu icin ( hep yetkili servise girmiş arac ) 4 yaşındaki aslında garantisi bitmiş aracın şanzımanını 3400 TL ye değiştirdiler.

siz kaç yaş bakımı yaptırdınız 52 000 de bilemediğim için uzunca anlattım.

• quote:

Orijinalden alıntı: rmzn__

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..2 gün önce 2010 1.6 trendline modelini aldım..yer yer teknik sıkıntılar yaşıyorum..özellikle içerdeki düğmeler falan...sizden ricam golf 6 kullanma klavuzu olan var mı pdf..aradım bulamadım malesef..yardımcı olursanız sevinirm...

PDF yok ama anlamadıgınız tuş neyse sorarsanız yanıtlamaya calısırım. mesela bir ipucu , otomatik ayna ayarını ( şoför kapısındaki ayna ayarlama tuşu ) sag yada sol değil yukarıda tutarsanız resistans oluyor, aynalardaki buğuyu temizliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rmzn__

Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar..2 gün önce 2010 1.6 trendline modelini aldım..yer yer teknik sıkıntılar yaşıyorum..özellikle içerdeki düğmeler falan...sizden ricam golf 6 kullanma klavuzu olan var mı pdf..aradım bulamadım malesef..yardımcı olursanız sevinirm...

ekilavuz.com
    Volkswagen GOLF 1.4 TSI 122 HP 1K10G2 Binek Otomobil - Kullanma Kılavuzu - Sayfa:1
    http://www.ekilavuz.com/kilavuz/ef1bc8c71c26bab1/volkswagen/golf-1-4-tsi-122-hp-1k10g2/binek-otomobil

Benzerdir hocam klavuzları tsi ile.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: keyn

quote:

merhaba, siz sanırım 45.000 km bakımını yaptırdınız.Yani 3 yaş bakımı.

benimki de 500 tutacaktı ancak balata uyarı ışığı yakmıstı arac sebebini bilmıyorum kontrolde balatalar bitmiş değişmeniz gerekiyor dendi. gecen sene yani 3 yaş yada 45.000 km bakımında balatalarla beraber 800 TL gibi bir bedel ödedim.

Eğer sizinki aslında 30.000 km bakımı olan 2 yaş bakımı ise onuda 450 tl ye yaptırmıştım.

bu sene de bakıma yetkiliye gittim. 1900 gibi bir fiyat cıkardılar. bazı yetkili servisler bazı parcaları kontrolden sonra değiştiririz bazıları direkt değiştiririz diyor. benimki 4 yaş bakımı ama daha km 50.000 bile değil. herneyse erel yetkili servisi biz kontrol ediyoruz eger değişmesi gerekmıyorsa bazı parcalar kalıyor dedi ve devir daim su pompası nı değiştirme gereği hissetmedi. onun haricinde V kayışı, Triger seti vs ne var ne yok değiştirdiler . toplam bedel 1400 TL. Daha uygun veren yetkili serviste yoktu istanbulda. Tamirci yada özel servislerde devir daim su pompası dahil 1200 tl gibi bir fiyat cıkarıyorlardı. ancak bu aracın ilk sahibiyim ve garanti süresince yetkiliye gittim, pahalıda olsa tamirci taraftarı değilim. malum bir sprun cıksa karsıda muhattap bulamayız. Tamamen yetkiliye gittiğinizde sadık müşteri oluyorsunuz arac garantide olmasa bile bazı durumlarda en azından indirim vs yapılabiliyor. Misal arkadasımın DSG aracı arızalandı. şanzıman 14.000 TL ye değişecekti, sadık müşteri oldugu icin ( hep yetkili servise girmiş arac ) 4 yaşındaki aslında garantisi bitmiş aracın şanzımanını 3400 TL ye değiştirdiler.

siz kaç yaş bakımı yaptırdınız 52 000 de bilemediğim için uzunca anlattım.

Hocam cevap icin tesekkurler... 4. yas bakimi benimki yanilmiyorsam... Seneye bayilticaklar demektir... :] Servis ucretini duyunca araci satip sifir comfortline 1.4tsi alasim geldi yemin ederim... Zaten cok km de yapmiyorum... :D

VW duzenli olarak servise gelenlere kiyak yapmiyor degil yalniz... EGR valfi arizalanmisti benim, 1600TL masraf cikti, 200TL aldilar sadece... Aracin garantisi bitmisti...

• arkadaşlar teşekkür ederim cevaplarınız için..ilginç bi durum oldu paylaşmak istedim..araçta sanırım rns310 takılı.. takılı kart okuyucuyu rns310'un yuvasına taktıkan 30 sn sonra cihaz kendi kendine kapanma yapıyodu..navigasyon da yüklenmediği için servise götüreyim dedim hem kart okuyucu sorununu hallederim dedim hem de navigasyon yüklerim...akşam araç serviste kaldı ertesi gün gittim sorunu bulamadık, şu şu parçalar değişsin sonra bi daha bakalım dediler..navigasyon yüklersek de şehir içi bişeye yaramaz pek dediler..:) ben ayrldım parça değişimi yapmadan tabi..akşam kartın virüslü olabileceğini düşünüp biçimlendirdim ve kendi kendine kapanma sorunu bitti..böyle problemi olana yardımcı olur belki..fakat navigasyon işi kaldı..sorum şu : gerçekten navigasyon bu rns 310 da işe yaramıyor mu? yarıyorsa güncel bi yüklemeyi nasıl yapabilirim..malatyada olduğumdan burda pek imkan da olmuyor açıkçası..

• hocam maalesef benim teyp en basitinden o yuzden bilgim yok. bu arada askerliği malatyada yapmıştım hey gidi :)
  • HIZ tutkusu H kullanıcısına yanıt
    emniyet kemeri takılı değilken hava yastıklarının açılması can güvanliği için tehlikelidir.bu nedenle açılmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aquarist1

emniyet kemeri takılı değilken hava yastıklarının açılması can güvanliği için tehlikelidir.bu nedenle açılmaz.

hava yastığının emniyet kemeriyle bir alakası yoktur. yanlış bilgiyi ısrarla vurgulamayın.
  • Konunun ilk mesajı silinmiş ama Golf 6 için donanım özelliklerini gösterir liste, tablo yada broşür nederen bulabilirim ?
  • ....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CocaBJK -- 9 Temmuz 2015; 12:47:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tatlisevgi T kullanıcısına yanıt
    Merhaba, Aracınızı sattınız mı? hala satılık ise ne kadar istiyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Hamuş

Merhaba, Aracınızı sattınız mı? hala satılık ise ne kadar istiyorsunuz?

aracımı daha satmadım. tatil dolayısıyla şuan satamam ama tatil dönüşü eylül-ekim gibi satmayı planlıyorum. 49-50 bin civarında satmayı düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 406407408409410
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.