Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (404. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hayırlı olsun kazasız sürüşler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagor37

slm arkadaşlar
    2010 1.4 tsi hightline ile aranıza katılmış bulunuyorum

Hayırlı olsun, kaç km'de kaza durumu nedir renk nedir detay verebilir misin?
  • 25.000 km de derin siyah ön tampon değişik
  • Hayırlı olsun, kaç TL'ye aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zagor37

25.000 km de derin siyah ön tampon değişik

Hayırlı olsun. Fiyat nedir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • s.a arkadaşlar ,
    golf 6 için kırmızı antifiriz azalmaktadır hangi marka antifiriz almamı önerirsiniz?
  • Arkadaşlar elimde golf 6 için orijinal led stop bulunmakta.

Yalnız sadece sağ taraf stopları mevcut. Sağ taraftaki büyük stop lambası ve yine sağ taraf bagaj kapağı üzerindeki küçük stop lambası var.

Evde boş yere duruyorlar. En ufak bir hasar çizik yok.

Bildiğiniz üzere iki modeli var koyu renk ve açık renk olarak. Bendekiler açık renk.

Servis fiyatı 450-500 TL arasında.

Satın almak isteyen arkadaşlara 150 TL den gönderebilirim.

İletişim için pm atmanız yeterlidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi graphys -- 24 Temmuz 2014; 0:54:23 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2010 1.6 TDi DSG Comfortline (ruhsatta comfortline arac highline a yakin bir donanimda) araca sahibim eklerseniz memnun olurum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şu golfün 4 ne bile kurban olayım
  • arkadaşlar golf 6m ile iphone 5 bluetooth eşleştirmeesi nasıl yapılıyor var mı yardımcı olacak tşk ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chngrbrk

Bugün arabayı servise götürdüm sağ aynanın otomatiği bozulmuştu gösterdim içerden kırılmış göbeği değişecek dediler 500 tl fiyat cektiler sanki mercedese biniyoruz altı üstü bi tane ayna değişcek nedir arkadas bu kadar yaa

Benim aynam komple kırıldı serviste orjinal parça 480 lira hocam bir yanlışlık olamsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: onur2206

quote:

Orijinalden alıntı: Chngrbrk

Bugün arabayı servise götürdüm sağ aynanın otomatiği bozulmuştu gösterdim içerden kırılmış göbeği değişecek dediler 500 tl fiyat cektiler sanki mercedese biniyoruz altı üstü bi tane ayna değişcek nedir arkadas bu kadar yaa

Benim aynam komple kırıldı serviste orjinal parça 480 lira hocam bir yanlışlık olamsın

Hocam k bkmayin yanls yazmisim aynayla birlikte degistireceklerdi 500 tl dediler

• 2010 1.6 TDi DSG Highline

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar 2011 1.6 tdi highline dsg (sunroof yok) 69000km de 62000tl bir araba var henüz pazarlık falan yapılmadı. araç galeride, hasar kaydı 3000 tl öntampon değişmiş. 3000tl sadece ön tampon için fazla değilmidir. bana tuhaf geldi yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sencerkocer

merhaba arkadaşlar 2011 1.6 tdi highline dsg (sunroof yok) 69000km de 62000tl bir araba var henüz pazarlık falan yapılmadı. araç galeride, hasar kaydı 3000 tl öntampon değişmiş. 3000tl sadece ön tampon için fazla değilmidir. bana tuhaf geldi yardımcı olursanız sevinirim.

Sis farları panjur falan da değiştiyse tutmuş olabilir hocam sonuçta çıkma parça takılmıyor. Belki ön farlarda değişmiştir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

quote:

Orijinalden alıntı: sencerkocer

merhaba arkadaşlar 2011 1.6 tdi highline dsg (sunroof yok) 69000km de 62000tl bir araba var henüz pazarlık falan yapılmadı. araç galeride, hasar kaydı 3000 tl öntampon değişmiş. 3000tl sadece ön tampon için fazla değilmidir. bana tuhaf geldi yardımcı olursanız sevinirim.

Sis farları panjur falan da değiştiyse tutmuş olabilir hocam sonuçta çıkma parça takılmıyor. Belki ön farlarda değişmiştir.

teşekkür ederim bilgi için ben sis farlarını vs düşünmemiştim olabilir bu durumda
  • arkadaslar selam. 2011 dizel golf aracım var. daha 48000 km de ama 60000 yada 4 yıl bakımına sokmam lazım. ilk sahibiyim, aldıgımdan beri yetkili servise gidiyorum. en son gelen bakıma yetkili servis 1900 tl gibi bir fiyat cıkardı. özel servislerde 1000 - 1200 tl arası fiyat veriyorlar. yakın zamanda bu bakımları yaptırmıs birileri varmıdır yada tavsiye verebilecek ? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: airport34

arkadaslar selam. 2011 dizel golf aracım var. daha 48000 km de ama 60000 yada 4 yıl bakımına sokmam lazım. ilk sahibiyim, aldıgımdan beri yetkili servise gidiyorum. en son gelen bakıma yetkili servis 1900 tl gibi bir fiyat cıkardı. özel servislerde 1000 - 1200 tl arası fiyat veriyorlar. yakın zamanda bu bakımları yaptırmıs birileri varmıdır yada tavsiye verebilecek ? teşekkürler.

Bende 2011 1.4tsi var 2011 model 4. yıl bakımına doğuş otoda 790 lira verdim motor koruma dahil. Tabi dizel ne kadar fark eder bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrykt

quote:

Orijinalden alıntı: airport34

arkadaslar selam. 2011 dizel golf aracım var. daha 48000 km de ama 60000 yada 4 yıl bakımına sokmam lazım. ilk sahibiyim, aldıgımdan beri yetkili servise gidiyorum. en son gelen bakıma yetkili servis 1900 tl gibi bir fiyat cıkardı. özel servislerde 1000 - 1200 tl arası fiyat veriyorlar. yakın zamanda bu bakımları yaptırmıs birileri varmıdır yada tavsiye verebilecek ? teşekkürler.

Bende 2011 1.4tsi var 2011 model 4. yıl bakımına doğuş otoda 790 lira verdim motor koruma dahil. Tabi dizel ne kadar fark eder bilemiyorum.

triger , v kayışı fren hidroliği devir daim su pompası.

sanırım fiyat bundan artıyor. sizinkinde triger yok bildiğim kadarıyla.

• Merhabalar. Golf 6 2009 1.4 tsi aracımda ön paneldeki bazı led ler yanmıyormuş, ibrelerde 2 tane ve ön lcd küçük ekranda 2 tane. Vw ledleri diğer araçlardan farklı olduğundan oto aksesuarcı ancak başka bir vw aracındaki Panel ledleri ile hallolabileceğini söyledi. Olur da Panel değiştirmiş biri vardır elinde fazla orjinal vw den çıkma beyaz led vardır, irtibata geçerse sevinirim. İyi forumlar

• 
Sayfa: önceki 402403404405406
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.