Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (400. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.364
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=-V87JGv9XOk

bu videodan bir kontrol edin isterseniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdorado -- 9 Şubat 2014; 18:14:53 >
  • merhaba arkadaşlar bu golf,jetta,scirocco vs. gibi benzer anahtarların dısına takılan bi anahtarlık var plastik ondan arıyorum bulan olursa satın almayı düşünüyorm anahtarlık bu şekilde.. bilen varsa mesaj atabilirse sevinirim. teşekkürler
     ~ Golf 6 Türkiye ~

• quote:

Orijinalden alıntı: Chngrbrk

merhaba arkadaşlar bu golf,jetta,scirocco vs. gibi benzer anahtarların dısına takılan bi anahtarlık var plastik ondan arıyorum bulan olursa satın almayı düşünüyorm anahtarlık bu şekilde.. bilen varsa mesaj atabilirse sevinirim. teşekkürler
     ~ Golf 6 Türkiye ~

google :)

• Yamanel Y kullanıcısına yanıt
    Dostum teşekkür ederim ama benim aradıgım silikon değil resimdeki gibi ayrı ayrı iki kapak tırnaklı bi şekilde birbirine takılıyor eski nokia 3310 kapakları misali yinede teşekkür ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hazır forum canlanmışken :))

2011 öncesi golf 6'nın broşürünü saklayan var mı? internette aradığımda hep 2011 sonrası golf 6 çıkıyor, LED arka stoplar vs vs...
  • Bugün arabayı servise götürdüm sağ aynanın otomatiği bozulmuştu gösterdim içerden kırılmış göbeği değişecek dediler 500 tl fiyat cektiler sanki mercedese biniyoruz altı üstü bi tane ayna değişcek nedir arkadas bu kadar yaa

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 1 yil once peugeot 307nin aynadi elimde kalmisti. Katlanir falan degil sadece kumanda kontrollu aynalardan. 350tl tutmustu serviste ki dua edin katlanirlardan degil demisti. Normal olabilir o fiyatlar bu sekilde kiyaslarsan

• Arkadaslar merhaba arabam 2012 tdi 105bg 11.300 km de.seker beyazi.herhangi bir vurugu kirigi yok duz vites.biri var 52000 dedim en son ama halen indirim istiyorlar sizce 52000 iyi mi yoksa az mi cok mu fikirlerinizi bekliyorum.mesaja beni ekleyip cebaplarsaniz sevinirim

• burak2011 B kullanıcısına yanıt
    merhaba aracınız 6 mı 7 mi bi de donanım seviyesi?
  • merhaba aracım 6.trendline donanımı da.sağolun şimdiden fikirlerinizi paylaştığınız için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak2011 -- 24 Mart 2014; 18:21:52 >
    bence normal fiyatınız, aracınız henüz yeni belki trend olmasından dolayı sıkıntı yaşayabilirsiniz ama sadece dizel, yani ekonomi odaklı bakıp opsiyon aramayanlar için iyi bi araç bence.
  • peki 52000 iyi mi yoksa az mı fazla mı fiyat olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: burak2011

Arkadaslar merhaba arabam 2012 tdi 105bg 11.300 km de.seker beyazi.herhangi bir vurugu kirigi yok duz vites.biri var 52000 dedim en son ama halen indirim istiyorlar sizce 52000 iyi mi yoksa az mi cok mu fikirlerinizi bekliyorum.mesaja beni ekleyip cebaplarsaniz sevinirim

2011 temmuzda biz de trendline tsi+dsg yi alirken(2011 aralik cikisli) trendline tdi manuel arasinda kalmistik. Fiyatlari o zaman ayniydi ve 49-50 bin arasiydi. 6 ay sonra fiyat artti mi bilmiyorum ama eger degismediyse satarken de bu fiyattan daha az etmesi gerekir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    duygusal olarak cevaplarsam fazla tabiki, ben donanımsız bi araca sırf dizel diye 52000 vermezdim ( tamamen benim fikrim)

ama piyasa şartlarına vw arz-talep dengesine bakarsak, sizin aracınız da neredeyse sıfır sayılacak kadar temiz olduğunu iddia ediyosunuz, o zaman eder...

2012 opel corsa bile 35000 ediyosa golf de 52000 eder...

aslında vw satmak bence vicdan ile mantık arasında bir olaydır. piyasaya bakarsın araçlar korkunç pahalıdır ama bilirsin ki o fiyat fazladır ve senin de vicdanını yaralar, ucuza satsan da kendini enayi gibi hissedersin herkes pahalı pahalı satarken... öyle zor bi iş... bende 2011 tsı dsg var 6 aydır ama bu vw piyasası, dsg, doğuş oto yüzünden ısınamadım araca bi türlü, hep aklımda bi önyargı var araca binerken...araba güzel ama çok beni çeken, bağlayacak bi araç değilmiş golf, bi önceki aracım full donanım 2009 volvo s40 dizeldi. bende yazın satmayı düşünüyorum, ve yukarıda yazdığım ikilemde kalacağıma da eminim...

• sağolun yarın ne olacak bakalım alacak kişi ile son kez konuşacağız.fiyatı daha aşağı çekmek istiyor 250-500 gibi ama inmeyeceğim.alacak kişi aracı alıp kendisi doldurmak istiyor
  • Merhaba Golf Severler,

Bizde 2010 yılında sıfır olarak aldığımız Golf 6 1.4 TSI 122hp model araç var.
    üzerinde gelen fabrika çıkışlı kapakları çıkabilen jantlar için 4 adet kapak arıyorum. temiz çıkma olarak alabilirim. nereden bulabileceğimi biliyor musunuz?

Sahibinden de bir çakal satıyor ve adetine 120 Lira yazmış. mesajlarada cevap vermiyor zaten.

Arayışımla ilgili bir de ilan açtım: İlan

~ Golf 6 Türkiye ~

~ Golf 6 Türkiye ~

• quote:

Orijinalden alıntı: eritroblastosis

duygusal olarak cevaplarsam fazla tabiki, ben donanımsız bi araca sırf dizel diye 52000 vermezdim ( tamamen benim fikrim)

ama piyasa şartlarına vw arz-talep dengesine bakarsak, sizin aracınız da neredeyse sıfır sayılacak kadar temiz olduğunu iddia ediyosunuz, o zaman eder...

2012 opel corsa bile 35000 ediyosa golf de 52000 eder...

aslında vw satmak bence vicdan ile mantık arasında bir olaydır. piyasaya bakarsın araçlar korkunç pahalıdır ama bilirsin ki o fiyat fazladır ve senin de vicdanını yaralar, ucuza satsan da kendini enayi gibi hissedersin herkes pahalı pahalı satarken... öyle zor bi iş... bende 2011 tsı dsg var 6 aydır ama bu vw piyasası, dsg, doğuş oto yüzünden ısınamadım araca bi türlü, hep aklımda bi önyargı var araca binerken...araba güzel ama çok beni çeken, bağlayacak bi araç değilmiş golf, bi önceki aracım full donanım 2009 volvo s40 dizeldi. bende yazın satmayı düşünüyorum, ve yukarıda yazdığım ikilemde kalacağıma da eminim...

Valla ne yalan söyliyim.
    Valide de Corsa '08 var 95hp sanırım turbo yok %99 bu aracı kullanıyorum. basınca bi süre sonra gidiyor. yol tutuşu fala nçok iyi değil kaç kere dudağım uçuladı istanbul trafiğinde corsa yüzünden.

Birde pederde golf var önceki mesajımda yazdığım. turbodan dolayı olsa gerek kullanırken çok keyif alıyorum. ancak gücünden dolayı ve tabii ki devirlenirken turbo valflerinin açılması ile oluşan sesten de biraz korkutuyor. kontrolden kaçırırmıyım acaba diye.. Sonra düşünüyorumda peder fazla devirli kullanmasada trafiği sevmez ve arada şerit değiştirmeyi sever. 4 yıldır ne keyif alıyordur her gün işe giderken arcından.

Üniversite yıllarımı saymazsak kendi otomobilimi alacak durumum olmamıştı. dolayıs ile bir daha araç alırsam Golf 6 TSI ve benzeri motorlara sahip bir araç almayı düşünüyorum.

quote:

merhaba aracım 6.trendline donanımı da.sağolun şimdiden fikirlerinizi paylaştığınız için

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-sadece-11.300-km-de-154817216/detay

Fiyat çok uygun bırakmışsınız diyebilirim. Kullanıcı için iyi bir teklif. 11.000 km demek belki sadece haftasonları kullandınız demek. yürüyen aksam ve motorda herhangi bir sıkıntı yok ise alacak kişiye keyifli sürüşler dilerim.

Fiyatı arttırırsanız satış zorlaşabilir. ama bu rakamında çok altına inmeyin derim.
    Geçen yıl galeri işi ile ilgilenen bir arkadaşım kendine 12.000km de aynı beyaz renk 2011 model bir arabaya 48.000TL ye aldığını ve çok iyi fiyat olduğunu şanslı olduğunu söylemişti. ki o zaman fiyatlar bu kadar artmamıştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nohackmove -- 25 Mart 2014; 20:02:10 >

• Teşekkürler yorumunuz için alicisini bekliyor

• quote:

Teşekkürler yorumunuz için alicisini bekliyor

merhaba yanlış hatırlamıyosam bi alıcı gelecekti geçen hafta anlaşamadınız heralde?
  • Evet doğru hatirladiniz geldi ama anlasamadik yeni sahibini bekliyor

• 
Sayfa: önceki 398399400401402
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.