Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.599
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: peroksit

Sizin fiyatlar mı yüksek bana mı öyle geldi? Ben sahibinden.com'da bakıyorum 38-40 civarı ilanlar (2010 model için)
    Geçen hafta dod esenyurtta idim orda da fiyatlar o şekildeydi.
    Burda bir tandıkta var aynı araçtan, şehir içi sakin kullanımda 7-7,5 lt yakıyor diyor. Bir depo ile 700 km civarı yol yapıyorum diyor şehir içinde. Bu şekilde ise gayet iyi bence.
    Eğer anlaşabilirsem 3-4 ay sonra almayı düşünüyorum o arabayı. Beyaz renkte ve 50.000 km de.

Aynen öyle.Ankara'da zaten TSI Comfortline için 2-3 tane ancak ilan var (2011-2012) onlarda belirttiğim gibi 45 ve yukarısı fiyatları yazmışlar zaten birinin süresi geçmiş kaldırılmış ilan .7-7.5 lt gayet iyi bir değer benzinli bir araç için , size şimdiden hayırlı olsun diyeyim .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deniz6 -- 7 Aralık 2013; 13:10:56 >

• Ben 2009 1.4 TSI DSG aracımı yeni aldım. Ancak birkaç gün sonra ABS ışığı yandı ve bir süre sonra söndü. Şimdi 10 - 15 günde bir hata sinyali veriyor ama ABS çalışıyor. Ustaya gösterdim, beyinciye gitmen gerekir ama ışığın yanması bir sıkıntı yaratmaz dedi. Başına gelmiş olan arkadaş var mı? Ne yapmalıyım. Bu arada aracım bilgisayara bağlandı. ABS beyni ile ilgili bir hata mesajı olduğu kanıtlandı.
  • 2011 1.6 TDİ highline manuel 45 binde. Çarşamba günü aldım aracımı. Aldığımda depo boştu. 100 liralık doldurdum. En fazla 300 km yaptım. 50 km uyarısı geldi. boş yolda da trafikte de kullandım. Denemek için gaza yüklendiğim zamanlarda oldu. Bana çok yakıyormuş gibi geldi. pazartesi servise götürüp soracağım. Kullanıcı arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakffbb

2011 1.6 TDİ highline manuel 45 binde. Çarşamba günü aldım aracımı. Aldığımda depo boştu. 100 liralık doldurdum. En fazla 300 km yaptım. 50 km uyarısı geldi. boş yolda da trafikte de kullandım. Denemek için gaza yüklendiğim zamanlarda oldu. Bana çok yakıyormuş gibi geldi. pazartesi servise götürüp soracağım. Kullanıcı arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

100 liraya 350 km yapti diye hesaplarsak bir depoyla da yaklasik 875 km yapar. Aslinda az sayilmaz. Trafik ve basma durumunuza gore menzili artirabilirsiniz. 45 bin bakimlari yapilmadiysa biraz daha duser tuketim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lebron86 -- 22 Aralık 2013; 23:32:29 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir depoyla uzun yolda 1.150 km gitmişliğim var 1.6 90 hp tdi ile
  • m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=148130185&rnd=2781

m.sahibinden.com/classifiedDetail.html?id=145878893&rnd=4202

4-5 sene kullanmak için Golf6 düşünüyoruz.
    Elazığdaki aracın tramerinde 10bintl hasar var gözüküyor.

Bu araçları önerir misiniz, fiyat olarak ne kadara alınsa uygun olur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FERROKROM

Bir depoyla uzun yolda 1.150 km gitmişliğim var 1.6 90 hp tdi ile

Hocam bende de 2010 1.6 tdi 105 hp var. izmirliyim, 90 ı geçmeden devrinde kullanarak, kayseriden izmire yarım depo ile gidiyorum, bir depo ile 1350 km yapıyorum, inanılmaz ekonomik bi araç.
    Bu arada şehir içinde bir depo ile 750-850 km yapıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devil_80 -- 5 Ocak 2014; 19:44:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil_80

quote:

Hocam bende de 2010 1.6 tdi 105 hp var. izmirliyim, 90 ı geçmeden devrinde kullanarak, kayseriden izmire yarım depo ile gidiyorum, bir depo ile 1350 km yapıyorum, inanılmaz ekonomik bi araç.

Doğrudur, hocam ben 90 a sabitlesem sıklırım o kdr uzun yolda:) Bu arada golfü satalı 5 ay oldu, sonra clio 4 kullandım 5 ay, şimdi onu da sattım seat leon sc fr aldım sunroof lu 18" jant fln, aracı yarın teslim alıyorum inşallah bakalım yakıt değerleri nasıl çıkacak...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: devil_80

quote:

Doğrudur, hocam ben 90 a sabitlesem sıklırım o kdr uzun yolda:) Bu arada golfü satalı 5 ay oldu, sonra clio 4 kullandım 5 ay, şimdi onu da sattım seat leon sc fr aldım sunroof lu 18" jant fln, aracı yarın teslim alıyorum inşallah bakalım yakıt değerleri nasıl çıkacak...

Hayırlı olsun hocam, kazasız belasız binin inşallah, resimleri paylaşırsınız artık.

• Teşekkürler ve amin inşallah, leon paylaşım konusunda paylaşıcam evt:)
  • arkadaşlar aracıma kamyon çarptıda, kusura bakmayın konu açmıştım yardımlarınızı bekliyorum teşkkürler...

http://forum.donanimhaber.com/m_86130337/f_//tm.htm#86130337
  • Merhaba arkadaşlar,

Aracımı değiştirme arefesindeyim ve düşündüğüm araçlar içerisinde dizel C4-Astra-Golf var ama tabiki ilk sırada golf 6.

45000-50000 tl arası bütçem var. 2. el ilanlarına baktığımda bu fiyat aralığında birçok golf 6 olduğunu gördüm ve şaşırdım açıkçası. Ben daha yüksek fiyatlar bekliyordum çünkü. Yeni kasa astralar 50000'den aşağı bulunamazken C4 'ler hemen hemen bu fiyat aralığında.

Bana araçla ilgili genel bilgiler verebilir misiniz rica etsem. Örneğin kronik bir sorunu var mıdır? Alırken neyine dikkat etmeliyim? Hangi donanımı almalıyım? Donanım sırası ne şekilde?

Ve bir de neden Astra, Megane, C4, Focus değil de Golf? :)

Şimdiden teşekkür ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KafzieL

Merhaba arkadaşlar,

Aracımı değiştirme arefesindeyim ve düşündüğüm araçlar içerisinde dizel C4-Astra-Golf var ama tabiki ilk sırada golf 6.

45000-50000 tl arası bütçem var. 2. el ilanlarına baktığımda bu fiyat aralığında birçok golf 6 olduğunu gördüm ve şaşırdım açıkçası. Ben daha yüksek fiyatlar bekliyordum çünkü. Yeni kasa astralar 50000'den aşağı bulunamazken C4 'ler hemen hemen bu fiyat aralığında.

Bana araçla ilgili genel bilgiler verebilir misiniz rica etsem. Örneğin kronik bir sorunu var mıdır? Alırken neyine dikkat etmeliyim? Hangi donanımı almalıyım? Donanım sırası ne şekilde?

garantisi olmayan dsg almamanızı tavsiye ederim . alacaksanızda servisle konusun, eger alacagınız arac hep yetkili serviste bakım gormusse iyi niyet garantisine sokuluyor. dsg arızası kronik golflerde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yamanel

quote:

Merhaba arkadaşlar,

garantisi olmayan dsg almamanızı tavsiye ederim . alacaksanızda servisle konusun, eger alacagınız arac hep yetkili serviste bakım gormusse iyi niyet garantisine sokuluyor. dsg arızası kronik golflerde.

dsg şanzımanın namını duyduğum için otomatik bakmıyorum zaten manuel olacak alacağım model

• quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

dsg şanzımanın namını duyduğum için otomatik bakmıyorum zaten manuel olacak alacağım model

dsg son iki yıldır daha iyi aslında alacağınız araç en az 2011 (mümkünse 2. 6 ay çıkışlı) ve sonrası olsun bildiğim kadarıyla bu şikayetler yüzünden 2011 de dsg bi revizyon geçirdi. eğer araç servisten takipli ise sorun çıksa bile iyi niyet garantisinden ücretsiz yararlanabiliyosunuz ama bu tamamen insiyatif... arkadaşım 2011 model aldığı aracın bir hafta sonra şanzımanı bozulduğunda servis ücretsiz değiştirmişti.

benzminli mi dizelmi düşündüğünüzü yazmamışsınız ama yazdığınız seçenekler içinden C4 ü ikinci eli olmadığından (aslında çok güzel arabadır bence ) renault motoru soruznsuzdur ama ne ekonomiktir ne de iç mekan kalitesi ve tasarımı insanı cezbetmez. astra bence en güçlü 2. aday tasarımı bence golf den daha güzel ama onunda motor sorunlu, hem gitmeyip hem çok yakıyo (golf e göre )

son olarak focus... ona birşey diyemem eğer manuel ve dizel düşünüyosanız yakıt ve performans açısından bence golf den daha iyi ( golf bluemotion ları saymazsak, ki siz 2. el düşündüğünüze göre öyle olacak heralde, bluemotion 2012 de geldi. )yol tutuş ikisinde de çok iyi ikisini de kullanmış biri olarak bence bu konuda focus biraz daha önde gibi geliyo, özellikle son seri de DSTC ile bu konuda daha da başarılı golfe göre. tasarım ve iç mekan kalitesi olarak da golf de focus da bence çok başarılı ama golf de bu konu da daha iyi...

sonuç olarak benim tercihlerim

dizel manuel focus
    dizel otm golf ( focus da dizel otm yok )
    benzin manuel golf
    benzin otm golf

• golf7 highline tdi dsg metalik 89bintl olmuş

bizim araçlarda değerlenir :)
  • quote:

golf7 highline tdi dsg metalik 89bintl olmuş

bizim araçlarda değerlenir :)

ya arkadaş tamam güzel araba ama yuh hatta ohaa o paraya az kilometre bmw alırım 2.0 keyfime bakarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: eritroblastosis

quote:

quote:

quote:

Merhaba arkadaşlar,

dsg son iki yıldır daha iyi aslında alacağınız araç en az 2011 (mümkünse 2. 6 ay çıkışlı) ve sonrası olsun bildiğim kadarıyla bu şikayetler yüzünden 2011 de dsg bi revizyon geçirdi. eğer araç servisten takipli ise sorun çıksa bile iyi niyet garantisinden ücretsiz yararlanabiliyosunuz ama bu tamamen insiyatif... arkadaşım 2011 model aldığı aracın bir hafta sonra şanzımanı bozulduğunda servis ücretsiz değiştirmişti.

benzminli mi dizelmi düşündüğünüzü yazmamışsınız ama yazdığınız seçenekler içinden C4 ü ikinci eli olmadığından (aslında çok güzel arabadır bence ) renault motoru soruznsuzdur ama ne ekonomiktir ne de iç mekan kalitesi ve tasarımı insanı cezbetmez. astra bence en güçlü 2. aday tasarımı bence golf den daha güzel ama onunda motor sorunlu, hem gitmeyip hem çok yakıyo (golf e göre )

son olarak focus... ona birşey diyemem eğer manuel ve dizel düşünüyosanız yakıt ve performans açısından bence golf den daha iyi ( golf bluemotion ları saymazsak, ki siz 2. el düşündüğünüze göre öyle olacak heralde, bluemotion 2012 de geldi. )yol tutuş ikisinde de çok iyi ikisini de kullanmış biri olarak bence bu konuda focus biraz daha önde gibi geliyo, özellikle son seri de DSTC ile bu konuda daha da başarılı golfe göre. tasarım ve iç mekan kalitesi olarak da golf de focus da bence çok başarılı ama golf de bu konu da daha iyi...

sonuç olarak benim tercihlerim

dizel manuel focus
    dizel otm golf ( focus da dizel otm yok )
    benzin manuel golf
    benzin otm golf

Verdiğiniz cevap için teşekkür ederim öncelikle...

Dizel otomobil düşünüyorum. Saydığım her modelin bir kusuru var aslında onlar arasından en uygununu seçmeye çalışıyorum.

Megane: Söylediğiniz gibi dizel motoru kendini ispatlamış da olsa aracın iç malzeme kalitesi ve konsolu ile ilgili ciddi sıkıntıları var. Megane III forumundakiler illallah etmiş durumdalar. Yoksa araca dışarıdan baksan oldukça kaslı yapısı çok güzel.

Astra: İç tasarım, dış tasarım, kullanılan malzeme ve teknoloji gerçekten muazzam. Belki de en iyisi ama o 1.3 fındık motor yok mu?? O araca hiç yakışmıyor.

Focus: Ford Focus'u tamamiyle duygusal sebeplerden eledim. Hiç sevemediğim ve ısınamadığım bir marka ve model :)))

C4: Astra gibi iç ve dış tasarım olarak çok beğendiğim, kullanılan malzeme kalitesi yüksek olan ve bir önceki kasasından gelen kronik sorunların çoğunu aşan bir model. Dizel motoru da oldukça ekonomik ve neredeyse sorunsuz bir motor. C4'ün tek handikapı da 2.el mevzuu...Ancak C4 forumudanki arkadaşlar da bu yeni kasa ile bu sorunun da ortadan kalktığı yönünde.

Golf6: Tüm bu modeller arasında en ideali ve komple bir araç gibi görüneni Golf. Tasarım olarak sıradan, iç tasarım ve malzeme kalitesini beğendiğim, donanım olarak yine c4 yada astra kadar şeyler vaadetmeyen ortalama donanımlı, motor konusunda ne az yakar ne çok yakar, sorunsuz, güçlü sayılabilecek tdi motor ve 2. eli belki de en güçlü olan model...

Tüm bu bilgiler ışığında son ikiye kalan aday Golf ve C4...İbre biraz Golf'e doğru kayıyor. Siz golf 6 kullanıcılarının yorumlarıyla son kararımı vereceğim. Hepinizden yardım bekliyorum işin özü :)))

İyi günler

• KafzieL kullanıcısına yanıt
    Ben focusla golf arasında kalırsınız diye beklemiştim ama eğer C4 ile golf arasındaysanız golf daha sorunsu bi araç C4 e göre zaten 2. El bakıyorsunuz C4 de zamanla koltuk döşemelerinden direksiyona kadar yıpranması ve sağından solundan tıkırtıların gelmesi de olası. tek fark ortalama 50000-55000 tl te comfort golf alacakken, aynı fiyata citroende aracınız daha bol opsiyonlu olur. İkisi arasından ben golf diyorum hala ama siz bilirsiniz...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba arkadaşlar bir sorum daha olacak size...

Donanım olarak Golf 6 'lar sanırım şu şekilde sıralanıyor:

-Trendline
    -Comfortline
    -Highline

Bu donanım paketlerinin birbirinden ne gibi farklılıkları var yardımcı olabilir misiniz?
  • 
Sayfa: önceki 396397398399400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.