Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (396. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.617
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lebron86

quote:

Orijinalden alıntı: MesajcıRNA

Arkadaşlar merhaba. Bende 1.4 tsi 122 dsg golf var arabayı sabah çalıştırdığımda eksozundan garip bir ses geliyor sanki içi tıkanmış gibi bir ses 3 4 saniye kadar oluyor sonra geçiyor acaba motor soğuk olduğundan mı bilemedim bir bilgisi olan varmı ??

http://m.youtube.com/watch?v=XyL2Eh5i5sA

Eger bu sekilde bir ses ise bi sorun yok.

ses bu şekilde gelmiyor o zaman bi sorun yok bendeki ses rolantide gaz vermeden kendiliğinden geliyor sonra kendiliğinden düzeliyor. Cevapladığınız için teşekkür ederim.

• LPG ile kullanan arkadaslarımız varsa yakıt degerleriyle ilgili bilgi verebilirlermi acaba.Performans da cok değişme oluyormu sorunlar yasadınızmı yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar elinde golf 6 kullanıcı kılavuzu olan varmı .pdf olarak??
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokiii

GOLF 6 1.6 TDI 105 BG DSG 7 , 155.000 KM oldu ancak tam da bu km de araba elimde kaldı. bir görüşme için gittiğim ankara sarayköyde hiç sıkıntısı olmayan araba görüşme bitip yarım saat sonra marşına bastığımda hiç tanıt vermedi vites hiç birşey şekilde p konumundan diğer konumlaa geçmedi.
    motor arıza ışığı ve esp arıza ışığı yandı. hemen volkswagen acil yardımı aradım. en yakıt servise etimesgut doğuşa arabayı çektirdim. aracımın mekatronik arızası olduğu ve değişmesi gerektiğini bedelinin 7.500 tl civarı olduğu söylediler. aracımın bütün servis bakımlarını vw de yaptırdığımı ve iyi niyet garantisinden faydalanmak istediğimi söyledim. bana verilen cevap gereken yazışmaların yapıldığı ve aracımın iyi niyet garantisi kapsamına alınmadığı oldu. bunun üzerine ben de doğuş müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım şimdi cevap bekliyorum. cektiğim rezillik evden 500 km uzakta olmam 04.04.2013 perşembe gününden beri aracım serviste. iyi niyet garantisi olmadan hiçbirşey yapmayın dedim. p.tesi günü gelecek habere göre arabayı orda yaptıracam yada ankarada başka bi yere çekecem. benim bunların politikasından anladığım araçlarının uzun km yapabileceği garantisini veremiyolar. hatta belirli bir km den sonra (120.000 ler) iyi niyet garantisine bile sokmaya nazlanıyolar. çok paranız varsa alın dsgli araba en fazla 50.000 km binin ki bu arada sıkıntı çıkarmazsa size ve sonra satıp yenisini alın başka türlü keyif alamazsınız. 7.500 lira nedir ya nasıl bi fiyattır hala idrak edebilmiş değilim.

Aynı olay 3 ay önce benim de başıma geldi, 2011 model 1.6 TDI yaklaşık 95bin km.de bir kaç kez vites geçerken problem yaşadı 1-2 hafta sonra da çekiciyle götürdüler. Mekatronik değişim yapılıp aynı ücreti talep ettiler, iyi niyet kapsamında ücreti ödemedik fakat biraz zor oldu...Belki sizinki 100bini geçtiği için isteksiz olabilirler ama ne olursa olsun bastırın çünkü bu kanıtlanmış bir üretici hatası.Ücreti hiç bir şekilde ödemeyin gerekirse tüketici haklarına gidin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mcangal

2009 1.6 golf 6'm 47bin km'de servis götüreceğim. Yetkili servise götürmekle özel servis götürmek arasındayım. bu km'deki bakım için ne yapmam gerekir, araca uzun zamandır binmiyorum eşimin vw konusunda biraz acemiyim :)
    tşkler...

Yetkili servise götür kardeşim 450 lira biraz fazla olabilir ama inan sonradan bi problem çıktı mı ellerine koz vermezsin, bizim başımıza gelenden ders çıkar...

• 2011 golf 6 var tsi higline dag sanziman versiyonu 122hb lik olandan yokus kalkis devreye girdigi zaman freni birakip tekrardan bastigimda pedal tas gibi oluyor bunu yasayan varmi aranizda acaba ?

• hocam beni de ekle golf 1.4 tsi 122 trendline beyaz
  • legolasea L kullanıcısına yanıt
    Bu bir sorun degil bütün yokuş kalkış olan araçlarda aynı durum söz konusu. Ben de mini cooper kullanıyorum aynı şekilde frenden ayagınızı çekip bastıgınızda sert oldugunu hissedersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: go-suto

quote:

Orijinalden alıntı: gokiii

GOLF 6 1.6 TDI 105 BG DSG 7 , 155.000 KM oldu ancak tam da bu km de araba elimde kaldı. bir görüşme için gittiğim ankara sarayköyde hiç sıkıntısı olmayan araba görüşme bitip yarım saat sonra marşına bastığımda hiç tanıt vermedi vites hiç birşey şekilde p konumundan diğer konumlaa geçmedi.
    motor arıza ışığı ve esp arıza ışığı yandı. hemen volkswagen acil yardımı aradım. en yakıt servise etimesgut doğuşa arabayı çektirdim. aracımın mekatronik arızası olduğu ve değişmesi gerektiğini bedelinin 7.500 tl civarı olduğu söylediler. aracımın bütün servis bakımlarını vw de yaptırdığımı ve iyi niyet garantisinden faydalanmak istediğimi söyledim. bana verilen cevap gereken yazışmaların yapıldığı ve aracımın iyi niyet garantisi kapsamına alınmadığı oldu. bunun üzerine ben de doğuş müşteri hizmetlerini aradım durumu anlattım şimdi cevap bekliyorum. cektiğim rezillik evden 500 km uzakta olmam 04.04.2013 perşembe gününden beri aracım serviste. iyi niyet garantisi olmadan hiçbirşey yapmayın dedim. p.tesi günü gelecek habere göre arabayı orda yaptıracam yada ankarada başka bi yere çekecem. benim bunların politikasından anladığım araçlarının uzun km yapabileceği garantisini veremiyolar. hatta belirli bir km den sonra (120.000 ler) iyi niyet garantisine bile sokmaya nazlanıyolar. çok paranız varsa alın dsgli araba en fazla 50.000 km binin ki bu arada sıkıntı çıkarmazsa size ve sonra satıp yenisini alın başka türlü keyif alamazsınız. 7.500 lira nedir ya nasıl bi fiyattır hala idrak edebilmiş değilim.

Aynı olay 3 ay önce benim de başıma geldi, 2011 model 1.6 TDI yaklaşık 95bin km.de bir kaç kez vites geçerken problem yaşadı 1-2 hafta sonra da çekiciyle götürdüler. Mekatronik değişim yapılıp aynı ücreti talep ettiler, iyi niyet kapsamında ücreti ödemedik fakat biraz zor oldu...Belki sizinki 100bini geçtiği için isteksiz olabilirler ama ne olursa olsun bastırın çünkü bu kanıtlanmış bir üretici hatası.Ücreti hiç bir şekilde ödemeyin gerekirse tüketici haklarına gidin.

Arkadaşlar banda lazım golf 6 kullanıcı klavuzu, ikinci el aldık ne kitabı var ne yedek anaktarı allah yardımcımız olsun.
    GERÇEKTEN ÇOK HAYRA GÇECEK PDF KULLANICı KLAVUZU
    Şimdiden teşekkürler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Arkadaşlar banda lazım golf 6 kullanıcı klavuzu, ikinci el aldık ne kitabı var ne yedek anaktarı allah yardımcımız olsun.
    Şimdiden teşekkürler
    hhkarahan@mynet.com

• Sayın Golfçüler,
    2. el GOLF VI almanın eşiğindeyim, DSG olayından baya da bir tırsıyorum. tavsiyeleriniz nelerdir? servis garantili, bakımı serviste yapılmışları mümkün olduğunca tercih ediyorum.
    ama mesela bir araçta da şuna denk geldim, servis garantili ve şanzumanı serviste bir kez değişime uğramış. şimdi değişime uğramış olması beni rahatlatmalı mı, rahatlatmamalı mı?

Yeni taktıklarında sıkıntı çıkarma ihtimali çok mudur? başka nelere bakayım ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: saldi

Sayın Golfçüler,
    2. el GOLF VI almanın eşiğindeyim, DSG olayından baya da bir tırsıyorum. tavsiyeleriniz nelerdir? servis garantili, bakımı serviste yapılmışları mümkün olduğunca tercih ediyorum.
    ama mesela bir araçta da şuna denk geldim, servis garantili ve şanzumanı serviste bir kez değişime uğramış. şimdi değişime uğramış olması beni rahatlatmalı mı, rahatlatmamalı mı?

Yeni taktıklarında sıkıntı çıkarma ihtimali çok mudur? başka nelere bakayım ben

Garantisi devam etmeyen dsg hep risk. Bence deismis olmasi iyi

• Hayırlı olsun aracınız, donanımı ne? kaç model? fiyatı-km si ne?
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhkarahan

Arkadaşlar banda lazım golf 6 kullanıcı klavuzu, ikinci el aldık ne kitabı var ne yedek anaktarı allah yardımcımız olsun.
    Şimdiden teşekkürler
    hhkarahan@mynet.com

Arkadaşlar hala hayırlı bir haber yokmu GOLF 6 TSİ 1.4 KULLANIM KLAVUZUNDAN
    Perişan durumdayım. Servise sordum siparişle getiriyoruz 350 TL. Ye dedi şerefsizler
    İMDAAAAAAAAAATTTTTTT

• saldi S kullanıcısına yanıt
    Biraz geç gördüm kusura bakma, şimdiye kadar satın almışsınızdır belki, eğer almadıysanız
    size tavsiyem düz vites alın,şansa bırakmayın. DSG'nin bozuk çıkma ihtimali yeni arabalarda yaklaşık 1000-1 oranında ve 80-90bin km civarında ortaya çıkıyor,
    aslında DSG değişmişse iyi yeni taktıkları şanzıman parçaları problem çıkarmıyor diye duydum.
    2013 bitmeden bende satmayı düşünüyorum olayı nasıl anlatçam almak isteyen kişiye bilmiyorum, mecbur Vosmer'e geri satçam...
  • Arkadaşlar selamlar. Golf 4 ten sonra 1 senedir golf vı trendline kullanıyorum.. Jant takmayı düşünüyorum ama 16 mı 17 mi karar veremiyorum elimde 17 jant var 205/50/17 ölçülerinde Resimdeki jantlardan.. Ne olur yarım edin yorumlarınız benim için önemli.. Çekişi nasıl yol tutuşu ön takımı bozzar mı vs vs
  • 2011 model golf 1.4 tsi kullanıyrum araç highline üzerinde esp tuşu yok tcs diye bir buton var araçta esp yok mu acaba yoksa esp kapatılamıyor mu ?
  • Arkadaşlar merhaba,

elimde 2010 highline 1.4 tsi aaç var. nispeten ucuza kapattığım için aracı direk aldım ancak üzerindeki teyp ilk sahibindeyken çalınmış kaskodan parasını alıp yerine DVD player vs. olan OEM teyplerden takılmış. yazılımı çok eski ve kötü bence. yazılımı güncelleyen bir yer var mı bildiğiniz bu tip cihazlar için? sizce orjinal RNS 510 almalı mıyım yoksa?
  • arkadaşlar bende bu gün itibarı ile 2009 golf comfortline alarak aranıza katılmış bulunuyorum zaman içinde yardımlarınıza ihtiyacım olacak

1999 boradan geçiş yaptım bakalım
  • 2009-2010 model Golf 6'ların broşürünü saklayan var mıdır acaba?
  • 
Sayfa: önceki 394395396397398
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.