Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.758
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cyener07

Birde bişe daha sormak istiyorum Hingline 1.4 122 düz vites de esp varmı?

Golf 6 Trendline Donanımında Düz Vites Alınırsa TSİ 122 veya 1.6 102 hp ESP YOK. DSG ESP VAR

Golf 6 Comfortline Donanımında Düz Vites Alınırsa TSİ 122 ESP YOK. DSG ESP VAR.....

Golf 6 Highline Donanımında İse (TSİ 122 ve TSİ 160 hp) hem düzde hem de DSG de ESP Standart
  • quote:

Golf 6 Trendline Donanımında Düz Vites Alınırsa TSİ 122 veya 1.6 102 hp ESP YOK. DSG ESP VAR

Golf 6 Comfortline Donanımında Düz Vites Alınırsa TSİ 122 ESP YOK. DSG ESP VAR.....

Golf 6 Highline Donanımında İse (TSİ 122 ve TSİ 160 hp) hem düzde hem de DSG de ESP Standart

yardımcı olduğunuz için çok teşekkür ederim.
  • Arkadaslar merhaba,
    2012 model Golf 6 tredline DSG 10000 KM 45000 TL ilk sahibinden kazanız almak istiyorum.fiyat nasıldır ? Almamı onerirmisiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volkswagen-eurocardan-2012-golf-1.6-tdi-bluemotion-servis-bakimli-45binde-116028128/detay/

Bu arabada bir sıkıntı var mıdır ? Golf almayı düşünüyorum 2011 - 2012 dizel manuel.

Az yakmasını istiyorum artık şu an 1.5 109 HP Lancer otomatik var 2010 model trafiğe girince 11 lt yi buluyor. Bunun 6-7 lt olduğu söyleniyor en fazla.
  • arkadaşlar selamlar ben bır konuda kararsız kaldım en ust sınır olarak 38000 tl ye kadar çıkabılıyorum bu fıyata sıfır km vw polo 1.4 chrome edition ile 2011 model polo 1.6 trendline arasında çok kararsız kalıyorum öğretmenim yılda 2 defa uzun yol yapma durumum var bagaj hacmi ve boyutlarından dolayı golf mantıklı geliyor ama sıfır olması bakımından ve donanım bakımından polo dusunuyorum çooook kararsız kalıyorum... bana yardımcı olabılır mısınız_??
  • Arkadaslar merhaba,
    2012 model Golf 6 tredline DSG 10000 KM 45000 TL ilk sahibinden kazasız almak istiyorum.fiyat nasıldır ? Bu donanim potansiyeline göre Almamı onerirmisiniz?

• Merhaba,

2012 model golf 6 1.6 102 hp manuel aracımı 30000km bakımı için servise götürdüm.Servisten sonraki gün sabah ilk çalıştırdığımda fan sesinden çok daha yüksek bir sesle 15-20 saniye kadar çalışıyor sonra normale dönüyordu.Bir kaç gün bu şekilde kullandım servisi aradım getirin bakalım dediler.Bu arada araçta yağ seviyesini kontrol edin diye sarı bir uyarıda çıkınca yaklaşık 1 litre yağ ilave ederek ışık söndü ve hemen servise geri götürdüm.Araç serviste iki gün kaldıktan sonra gelin aracınızı alın sorun giderildi dediler.Gittiğimde yağ kaçağı yok,ses de hava filtresi yerine tam oturmadığından yaptığını şimdi sorun olmadığını söylediler.
    Yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum 30000km de yağ seviyesi hiç uyarı vermezken servisten sonra neden böyle bir uyarı lambası yandı.Aracım garanti kapsamında olduğu için resmi servisine götürmek zorundayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: unknownlover

Merhaba,

2012 model golf 6 1.6 102 hp manuel aracımı 30000km bakımı için servise götürdüm.Servisten sonraki gün sabah ilk çalıştırdığımda fan sesinden çok daha yüksek bir sesle 15-20 saniye kadar çalışıyor sonra normale dönüyordu.Bir kaç gün bu şekilde kullandım servisi aradım getirin bakalım dediler.Bu arada araçta yağ seviyesini kontrol edin diye sarı bir uyarıda çıkınca yaklaşık 1 litre yağ ilave ederek ışık söndü ve hemen servise geri götürdüm.Araç serviste iki gün kaldıktan sonra gelin aracınızı alın sorun giderildi dediler.Gittiğimde yağ kaçağı yok,ses de hava filtresi yerine tam oturmadığından yaptığını şimdi sorun olmadığını söylediler.
    Yorumlarınızı yazarsanız memnun olurum 30000km de yağ seviyesi hiç uyarı vermezken servisten sonra neden böyle bir uyarı lambası yandı.Aracım garanti kapsamında olduğu için resmi servisine götürmek zorundayım.

zaman kaybetmeden +2 yıl garantinizi yaptırın derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: akertug

Arkadaşlar hepinize merhaba. Ben bugüne dek bir Mercedes kullanıcısı olarak Alman ekolünden vazgeçememekle beraber Golf almak istiyorum. 2011 1.6 TDi Trendline 75.000 km ve 2010 1.6 TDi Comfortline 85.000 km arasında kararsızım. Siz olsanız bir Golf kullanıcısı olarak hangisini tercih edersiniz. Teşekkür ederim.

Otomatik klima istiyorsanız 2010 comfortline alın arada 10.000 km
    var golf 6 nin hepsi guzel hepsi hostur

• arkadaşlar selamlar ben bır konuda kararsız kaldım en ust sınır olarak 38000 tl ye kadar çıkabılıyorum bu fıyata sıfır km vw polo 1.4 chrome edition ile 2011 model golf 1.6 trendline arasında çok kararsız kalıyorum öğretmenim yılda 2 defa uzun yol yapma durumum var bagaj hacmi ve boyutlarından dolayı golf mantıklı geliyor ama sıfır olması bakımından ve donanım bakımından polo dusunuyorum çooook kararsız kalıyorum... bana yardımcı olabılır seniz cok sevinirim_??
  • quote:

Orijinalden alıntı: the_relish

arkadaşlar selamlar ben bır konuda kararsız kaldım en ust sınır olarak 38000 tl ye kadar çıkabılıyorum bu fıyata sıfır km vw polo 1.4 chrome edition ile 2011 model golf 1.6 trendline arasında çok kararsız kalıyorum öğretmenim yılda 2 defa uzun yol yapma durumum var bagaj hacmi ve boyutlarından dolayı golf mantıklı geliyor ama sıfır olması bakımından ve donanım bakımından polo dusunuyorum çooook kararsız kalıyorum... bana yardımcı olabılır seniz cok sevinirim_??

Kesinlikle golf.
    O paraya sıfıra yakıın 1.6 temiz bir araç alabilirsiniz.Fakat test sürüşü yapmadan almayın.Aracın performansıyla ilgili bir probleminiz olmazsa diğer yönlerden kesinlikle tatmin olabilirsiniz.Konfor, güvenlik , malzeme kalitesi...
  • 38-40 bin TL civarı
    2010-2011 arası
    1.4 TSI Comfortline modellerin fiyatı normal midir?

Ve km başı kaç kuruş yakıyor?

Cevaplayana çok minettar kalırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doce -- 5 Mart 2013; 18:17:21 >
  • quote:

arkadaşlar selamlar ben bır konuda kararsız kaldım en ust sınır olarak 38000 tl ye kadar çıkabılıyorum bu fıyata sıfır km vw polo 1.4 chrome edition ile 2011 model golf 1.6 trendline arasında çok kararsız kalıyorum öğretmenim yılda 2 defa uzun yol yapma durumum var bagaj hacmi ve boyutlarından dolayı golf mantıklı geliyor ama sıfır olması bakımından ve donanım bakımından polo dusunuyorum çooook kararsız kalıyorum... bana yardımcı olabılır seniz cok sevinirim_??

Kesinlikle golf.
    O paraya sıfıra yakıın 1.6 temiz bir araç alabilirsiniz.Fakat test sürüşü yapmadan almayın.Aracın performansıyla ilgili bir probleminiz olmazsa diğer yönlerden kesinlikle tatmin olabilirsiniz.Konfor, güvenlik , malzeme kalitesi...

mc 33 cok tesekkür ederim bu konuda arastrmalarım dewam ediyor ınanın cok kararsızım 1.4 tsı de cok yakıyor dıye bılıyorum bu konuda fikriniz var mı sımdıden cok tesekkur ederım

• bir sorum daha var b sınıfı polo ile golf 6 arasında yol tutus uzun yol performansı acısından ne gıbı fark olabılır?? bu konuda görüşlerinizi alabılır mıyım sımdıden cok tesekkur ederım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doce

38-40 bin TL civarı
    2010-2011 arası

Yok mu bize yardım?
  • wolkswagen konusunda oldukca cahilim.2012 model Golf 1.6 TDi Comfortline Üretim Yılı (İlk / Son) 2012 / 2014 Yakıt Tüketimi (Şehiriçi / Şehirdışı) 4,6 lt / 3,3 lt modeli golfde var mı?sahibinden.com da çünkü bir çok yanlış bilgi giriyor satıcılar tarafından arabada TAVAN - PANORAMİK CAM (AÇILABİLİR) var demiş resimlerde öyle birşey yok.onun için soruyorum.bu modelde böyle yakıt tüketimi olan golf var mı?Varsa donanımlarına nerden ulaşabilirim.

kısacası aşagıdaki linkteki özelliklerdeki golfun donanım bilgilerine nerden ulaşabilirim.sıfırı kac paraydı?

img475.yukle.tc
    Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Yükle
    http://img475.yukle.tc/image.php?id=8634IMG_0362.JPG

img477.yukle.tc
    Yukle.TC | Resim | Resim Galerisi | Resimler | Resim Yükle
    http://img477.yukle.tc/image.php?id=8139IMG_0364.JPG

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi memati2626 -- 9 Mart 2013; 15:10:42 >

• quote:

quote:

38-40 bin TL civarı
    2010-2011 arası

Yok mu bize yardım?

ben tdi dsg kullanicisiyim.
    tsi hakkinda da yeterli bilgiye sahibim.
    yakıt olarak km başı 40-45 kuruş arası yakarsını şehir içi dur kalklı trafikte.

• quote:

bir sorum daha var b sınıfı polo ile golf 6 arasında yol tutus uzun yol performansı acısından ne gıbı fark olabılır?? bu konuda görüşlerinizi alabılır mıyım sımdıden cok tesekkur ederım

golf kompakt sınıf bir araçtır ve emin olun yalıtım açısından çok basarili bi araç.
    polo 6r kasa da iyidir.
    ancak gerek yalitim gerek yol tutus olarak golf olamaz.

• 07/06/2012 çıkışlı golf 1.6 trendline aracım var. 21.000km'de. lpg onerılerınız nelerdir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadett_90

07/06/2012 çıkışlı golf 1.6 trendline aracım var. 21.000km'de. lpg onerılerınız nelerdir?

BRC veya Landirenzo iyidir. Ben de düşünüyorum ama ruhsata işletmeyle beraber ortalama 2000 tl masraf çıkacak. Yıllık 6-7 bin km yaptığım için kararsızım.
  • 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.