Şimdi Ara

~ Golf 6 Türkiye ~ (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.322
Cevap
43
Favori
841.848
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, golf6 trendline 15" saç jantlarda kullanılan bijonlarla confortline ya da higline 16" hafif alüminyum jantlarda kullanılan bijon uzunlukları aynı mıdır? 15" saç janttan 16" hafif alüminyum jantta geçerken bijonlarıda değiştirmek gerekir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhetorical -- 23 Ekim 2012; 12:59:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakNSX

quote:

Orijinalden alıntı: Precursors

quote:

Merhaba arkadaslar,

Bluetoothlu golflerde iphone daki şerkıları bluetooth üzerinden teypde dinleyebiliyormuyuz?

evet

Teşekkürler, cok iyi o zaman

sırf müzik değil telefondaki her türlü ses geliyor
    navigasyon , siri vs de teypten geliyor
    ipadi de baglayınca film izlerken sesi dinliyebiliyorsunuz hoporlorlerden.
    a2dp özelligini acmak gerekiyor araçta

• merhaba
    2012 golf 1.6 düz motor 10 bın km de allı dah 20 gun olmadan gösterge paneli arızası verdi. gösterge panelinin ışıkları yanmıyor ve araç çalıştıgı gıbı stop ediyor.aracı servise çektiler maalesef ve parça değişimi yapılacakmış. aldığımda araçta lpg var dı ve bu sorunun lpg den kaynaklanma olasılığı var mıdır ? eğer lpg den kaynaklanırsa garanti dışı olacakmış ve 2000 tl ücret verecekmişim
  • Selam,

2011 golf tdi'in 45bin bakımından bugün çıktım
    400tl 45bin bakımı, 84tl de silecek takımına verdim.

garantiden ,
    dsg kavrama değişti silkeleme sorunundan (ben talep etmiştim)
    askı rotları, braket ve salıncak burçları değişti (kendileri söyledi)

Aracınız 2 seneyi doldurmasına yakın mutlaka gidin bir gösterin yetkili servise, garanti kapsamındaki herşeyi değiştiriyorlar,

4 senelik ilave garantide bazı parçalar dahil değilmiş.

ön balata değişsse iyi olur dediler ama uyarı lambası da varmış lamba yanınca değiştiricem (daha 3-4bin km gider dediler )
  • silkeleme sorununuz düzeldi mi kavrama değişiminden sonra ?
  • Henuz 10 km kullandim ama silkeleme olmadi daha denemem lazim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • d2 de iken hızı iyice düşürüp tekrar hızlanırken olan titreşimden bahsediyordunuz .. değil mi ? ...
  • Evet bugun iyice test ettim gecmis silkeleme, diger vites gecisleri de rahatlamis gibi geldi bana

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hadi bakalım geçmiş olsun .. güzel günlerde kullanmanız dileğiyle .. böyle sorunlar düzelince insan yeniden seviyor arabasını sanki .. vites geçişlerinde rahatlama varsa tüketimle ilgili olumlu yönde değişimde olabilir diye düşünüyorum .. bu konuda bir tespitiniz olursa paylaşırsanız sevinirim .. iyi akşamlar ...
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, golf6 trendline 15" saç jantlarda kullanılan bijonlarla confortline ya da higline 16" hafif alüminyum jantlarda kullanılan bijon uzunlukları aynı mıdır? 15" saç janttan 16" hafif alüminyum jantta geçerken bijonlarıda değiştirmek gerekir mi?

Ben değiştirdim vw 16" jantlarıyla, kendi bijonlarını geri taktılar. Çaktırmadan yeni bijon taksalar para isterlerdi herhalde.

Ayrıca eski modellerin teknik özellikleri bu veritabanında mevcut:

• Arkadaşlar Golf 6 sahipleri olarak sizin bu konuda fikir sahibi olacağınızı düşünüyorum

Opsiyonel olarak alınan sunroof, aracı satarken fiyatı etkiliyor mu ? Comfortline ve Highline paketli golfler ikinciel satılırken fiyatları dogal olarak farklı oluyor. Acaba sunroofda da boyle bir durum var mı

Mesela 50.000 TL lik ikinci el bir golf, sunroof a sahip olduğu için 51 500 tl ye mi satılıyor ?

Cevaplarınız için teşekkürer
  • quote:

Arkadaşlar Golf 6 sahipleri olarak sizin bu konuda fikir sahibi olacağınızı düşünüyorum

Opsiyonel olarak alınan sunroof, aracı satarken fiyatı etkiliyor mu ? Comfortline ve Highline paketli golfler ikinciel satılırken fiyatları dogal olarak farklı oluyor. Acaba sunroofda da boyle bir durum var mı

Mesela 50.000 TL lik ikinci el bir golf, sunroof a sahip olduğu için 51 500 tl ye mi satılıyor ?

Cevaplarınız için teşekkürer

Aracı aldığınız fiyata satamadığınız gibi sunroofda aldığınız fiyata satılmaz.Makul bir fiyat eklerseniz tabiki daha fazla prim görür.Araca sonradan eklenemedeğinden diğerlerine göre albenisi fazla lacaktır.Fakat 2.elde nedense sunroof olduğunda fiyat epeyce abartılır.

• 1.6TDi Bluemotion ile olmayanı arasında yakıt farkı günlük kullanımda
    yarım litreden fazla mıdır?

2010-2011 dizel golflerin ortalama piyasası nedir? daha doğrusu yılbaşı gibi ne olur?
    1.3 motorlu astranın yürümediğini okuyunca kredi çekip golf almaya karar verdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jason B.

1.6TDi Bluemotion ile olmayanı arasında yakıt farkı günlük kullanımda

2010-2011 dizel golflerin ortalama piyasası nedir? daha doğrusu yılbaşı gibi ne olur?

Merhaba.Bende 1.6TDi Bluemotion'a bakıyorum.Fakat yakıt değeri için değil.Yokuş kalkış desteği ve esp olduğu için.(Eşimde kullanacak)
    Sadece yakıt düşüklüğü için almanızı tavsiye etmem.Start-stop ve stepnenin olmaması gibi özellikle sarfiyat azaltılmaya çalıştırılmış.
    Bildiğimiz tdı 105ps.En fazla yazılım farkı vardır.Onuda çözdüler zaten.
    Fiyat konusuna gelince Bluemotion sahipleri Midline Plus tdı golf 7 çıkmamasından dolayı araçlarını Comfortline tdı golf 7 lerle bir tutup fiyat düşmüyorlar.
    Fakat yanılıyorlar.Midline Plus'ta esp ,yokuş kalkış desteği,15 lik alüminyum jant Bluemotion teknolojisi standart oldu.Artı yorgunluk tespit sistemi ve yeni kasa golf.
    golf 6 Bluemotion'ınAvantajları bağımsız arka süspansyon,sis farı ve fonksiyonel direksiyon kaldı.
    Şahsen 49-50 lira 6 kasa golf Bluemotion alacağıma ya 54'e kadar Midline Plus tdı golf 7 beklerim.
    Ya da 42bin'e (90ps tdı) 43-44 'e (105ps tdı) 20000'i geçmemiş 2012 golf 6 bakarım.47 den fazla Bluemotion'a para vermek bana hiçte mantıklı gelmiyor.
    Şunu söyliyeyim.Büyük şehirde kullanmadım ama 105 lik tdı kesinlikle çok yakmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: mc33

quote:

Merhaba.Bende 1.6TDi Bluemotion'a bakıyorum.Fakat yakıt değeri için değil.Yokuş kalkış desteği ve esp olduğu için.(Eşimde kullanacak)
    Sadece yakıt düşüklüğü için almanızı tavsiye etmem.Start-stop ve stepnenin olmaması gibi özellikle sarfiyat azaltılmaya çalıştırılmış.
    Fiyat konusuna gelince Bluemotion sahipleri Midline Plus tdı golf 7 çıkmamasından dolayı araçlarını Comfortline tdı golf 7 lerle bir tutup fiyat düşmüyorlar.
    Fakat yanılıyorlar.Midline Plus'ta esp ,yokuş kalkış desteği,15 lik alüminyum jant Bluemotion teknolojisi standart oldu.Artı yorgunluk tespit sistemi ve yeni kasa golf.
    golf 6 Bluemotion'ınAvantajları bağımsız arka süspansyon,sis farı ve fonksiyonel direksiyon kaldı.
    Şahsen 49-50 lira 6 kasa golf Bluemotion alacağıma ya 54'e kadar Midline Plus tdı golf 7 beklerim.
    Ya da 42bin'e (90ps tdı) 43-44 'e (105ps tdı) 20000'i geçmemiş 2012 golf 6 bakarım.47 den fazla Bluemotion'a para vermek bana hiçte mantıklı gelmiyor.
    Şunu söyliyeyim.Büyük şehirde kullanmadım ama 105 lik tdı kesinlikle çok yakmıyor.

golf comfortline ve bluemotion bakıyorum
    highline zaten pahalı olduğu için bakmıyorum.

comfortline filanda işimi görür benim ancak ESP olması ve 105HP olması şart
    bu durumda tüm comfortlinelar 105 hp mi?
    ESP comfortline paketinde manuel viteste opisyon mu?

• quote:

quote:

quote:

İlanlarda 90 hp comfortline var.Fakat nekadar doğrudur bilemem.Ben Trendline tdı olarak aradım hep.Bu saatten sonra aracı en ucuz şekilde alıp, donanımı kendim eklemek istediğim için.
    ESP 6 kasa golfte manuel araçların hepsinde Bluemotion dışında opsiyon.Highline da olsa opsiyon.Fark etmiyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

İlanlarda 90 hp comfortline var.Fakat nekadar doğrudur bilemem.Ben Trendline tdı olarak aradım hep.Bu saatten sonra aracı en ucuz şekilde alıp, donanımı kendim eklemek istediğim için.
    ESP 6 kasa golfte manuel araçların hepsinde Bluemotion dışında opsiyon.Highline da olsa opsiyon.Fark etmiyor.

bilgiler için teşekkürler..

bu durumda 45e kadar km si fazla olmayan esp li ve 105hp comfortline bulamazsam biraz daha kredi çekip bluemotiona yönelmek daha mantıklı geldi. arabayı kısmet olursa aralık sonu gibi almayı planlıyorum.

sıfır golf7 dizeller 57.600
    3-4 ay sonra gelicek olsa bile belki onada yazılabilirim. zira neredeyse 47ye kadar çıkıcam biraz daha verip sıfır almak var birde yeni kasa tabi

aradaki 10bin liraya
    yeni kasaya ve sıfır bi araca sahip olmak var ama 57bin beni çok zorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jason B. -- 22 Kasım 2012; 13:49:28 >

• arkadaslar merhaba, bende aranıza yeni katıldım, bugüne kadar vw grubuna ait hic bir araca binmedim, gecen gün tesadüfen bir arkadasım vw golf VI sını satıyordu, aracın geçmişinde sadece ufak bir kazadan dolayı tampon değişmiş. başka da bir kusuru yok, sormak istediğim soru aldıgım fiyatın iyi olup olmadıgıdır.

1,6 tdi trendline 2010 model 32.000 km de 38.000 tl ödedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jacques1791

arkadaslar merhaba, bende aranıza yeni katıldım, bugüne kadar vw grubuna ait hic bir araca binmedim, gecen gün tesadüfen bir arkadasım vw golf VI sını satıyordu, aracın geçmişinde sadece ufak bir kazadan dolayı tampon değişmiş. başka da bir kusuru yok, sormak istediğim soru aldıgım fiyatın iyi olup olmadıgıdır.

1,6 tdi trendline 2010 model 32.000 km de 38.000 tl ödedim.

Kaza dediğiniz gibi ufaksa 105 lik dizel için iyi fiyat.
    90 lık için normal.
  • bence çok iyi fiyata almışsın. Ne yalan söyliyim ben 1.6 trendline lpgli 17.000 km deki aracımı o fiyata satmayı düşünürdüm
  • 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.