Şimdi Ara

GOLF 7 1.6 tdi MOTOR KODU SORUNU [VW İÇERİR] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
73
Cevap
0
Favori
9.007
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Bence siz yine de servise gittiğinizde motor kapağını söktürüp bakın motor üzerindeki koda. Çift Kontrolden zarar gelmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen hocam. Cumartesi servisteyim. Gelişmelerden haber ederim :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ford Fiesta hakkında buna benzer bir durum vardı buyrun linki,
    http://forum.donanimhaber.com/m_85616849/tm.htm
    Sonuç ne oldu bilmiyorum?

Haberleri bekliyoruz.
  • ex-kuzey E kullanıcısına yanıt
    Hic ama hic şaşırmam hocam. Insallah yoktur boyle bir sahtekarlık.

• umutsirvan kullanıcısına yanıt
    hocam araç uygunluk formunda clha yazıyor.. sorun büyük orandan çözüldü ancak emin olmak için servise de uğrayacağım. doğuşa da mail atmıştım geri dönüş yapmışlardı tekrar döneceklerini söylediler. umarım herhangi bir sahtekarlık yoktur. ben pek ihtimal vermiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kahraman202

Serviste degil, 2nci el alırken araçların kontrol maksatlı götürüldüğü oto test (check-up) merkezleri ya da yazılım (tuning) ile ilgili firmalarda yapılıyor..

Yetkili servis varken neden chech-up yapılan yerlere götürülsün ki araç. Bağlarsın Vagcom' a ekrandan motor gücü, motor kodu alayı ne varsa hepsi çıkar. Ben şahsen dışarda yapıaln dyno testlerinin çok verimli olmadığını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ex-kuzey

hocam araç uygunluk formunda clha yazıyor.. sorun büyük orandan çözüldü ancak emin olmak için servise de uğrayacağım. doğuşa da mail atmıştım geri dönüş yapmışlardı tekrar döneceklerini söylediler. umarım herhangi bir sahtekarlık yoktur. ben pek ihtimal vermiyorum.

Uygunluk belgesinde CLHA yazıyorsa hiçbir sorun yok. Bizim çok bilmiş emniyet personelimiz yanlış yazmış ruhsata. Geçmiş olsun. Bu arada Vw' i ve Doğuş' u karalamak isteyen arkadaşlarında hevesleri kursaklarında kaldı Onlar kendilerini biliyor zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 207m

quote:

Uygunluk belgesinde CLHA yazıyorsa hiçbir sorun yok. Bizim çok bilmiş emniyet personelimiz yanlış yazmış ruhsata. Geçmiş olsun. Bu arada Vw' i ve Doğuş' u karalamak isteyen arkadaşlarında hevesleri kursaklarında kaldı Onlar kendilerini biliyor zaten.

hocam çok sağolasın yardımlar için. uygunluk belgesine bakmak sayende aklıma geldi.
    yukarıda da yazdım karalama yapmaya çalışanları dikkate almıyorum. amacım senin gibi bilgi sahibi arkadaşlara danışmak. forumun amacının da bu olduğunu düşünüyorum. bunun haricinde yazılanların kıymeti yok benim için.

• quote:

quote:

quote:

hocam çok sağolasın yardımlar için. uygunluk belgesine bakmak sayende aklıma geldi.
    yukarıda da yazdım karalama yapmaya çalışanları dikkate almıyorum. amacım senin gibi bilgi sahibi arkadaşlara danışmak. forumun amacının da bu olduğunu düşünüyorum. bunun haricinde yazılanların kıymeti yok benim için.

Rica ederim hocam. Forumun amacıda bu zaten. Bilgi alışverişinde bulunmak...

• quote:

quote:

Serviste degil, 2nci el alırken araçların kontrol maksatlı götürüldüğü oto test (check-up) merkezleri ya da yazılım (tuning) ile ilgili firmalarda yapılıyor..

Yetkili servis varken neden chech-up yapılan yerlere götürülsün ki araç. Bağlarsın Vagcom' a ekrandan motor gücü, motor kodu alayı ne varsa hepsi çıkar. Ben şahsen dışarda yapıaln dyno testlerinin çok verimli olmadığını düşünüyorum.

Dyno-check'in nerede yapıldığını sormuştu, o yüzden söyledim. Tabiiki servisin boyle bir imkanı varken öncelik serviste yapılmasidir. Ancak bilgisayara (vagcom) bağlayarak güç nasıl olculuyor onu anlayamadım. Öyle bir imkan varsa neden bu yazılım/tuning firmaları dyno-check kullanıyor?

• quote:

quote:

quote:

Dyno-check'in nerede yapıldığını sormuştu, o yüzden söyledim. Tabiiki servisin boyle bir imkanı varken öncelik serviste yapılmasidir. Ancak bilgisayara (vagcom) bağlayarak güç nasıl olculuyor onu anlayamadım. Öyle bir imkan varsa neden bu yazılım/tuning firmaları dyno-check kullanıyor?

Ben yanlış anladım o halde kusura bakmayın. Cihaza bağladığınızda ölçüm yapmıyor, motorun gücünü, kodunu ıvırını zıvırını gösteriyor sadece.

• konu biraz eskimiş olmasına rağmen ilgimi çekti ve tamamını okudum. hemen ruhsata davranıp bende motor koduma baktım ve motor no CLHC yazıyor. benim aracım tdi 105 beygir ama konu başlangıcında yazan CLHA yada CLHB kodları yazmıyor. müsait zamanda aracıma bende bakacağım kısmetse aklım takıldı şimdi
  • Konuyu hortlatmış oluyorum ama 2013 model Skoda Octavia 1.6 tdi kullanıcısıyım. Aracı alırken 105 bg diye aldık. Ama bende ruhsata baktığımda CLHB... yazıyor motor kodunda. Şase numarasından
    www.vinformer.su
    VINFormer :: The whole info about the vehicle by VIN! Carfax, AutoCheck
    http://www.vinformer.su
    adresinden yaptığım sorgulamada CLHA olarak çıkıyor motor kodu. Ben de şimdi işkillendim. Eve gidince motorun üstünden koduna bakacam.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.