Şimdi Ara

GOLF 7 ALMAYA GİTTİM PASSAT ALIYORUM (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
5.847
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yahu daha yeni çıkmadı mı Passat ? Neden hemen değişiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: 19can84

passat 2014 sonunda değil başında çıkacak.

mevcut kasanın görünümünde test araçlarının fotoları çıktı bile.

Çamurluklara ve depo kapağına dikkat edin.

Bu depo kapağıyla çıkacağını hiç sanmıyorum/inanmak istemiyorum.

O depo kapağı seriye girmeyecek. yukardaki prototip sadece yeni kasanın alt yapısını ve yürüyenini taşıyor. body gördüğün gibi güncel passat ancak boyutlar tam oturmadığı için iz açıklıkları farklı depo kapağı farklı. muhtemelen içerdeki konsolda farklıdır.
    buna mule test aracı deniyor.

kkvan

Passat 2005 den beri aynı kasa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akifsari -- 13 Aralık 2012; 10:30:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

Orijinalden alıntı: çağlar43

dikkatini çekerim,lpg'ye TAM UYUMDAN bahsediyorum ben.
    Avensiste bunu sunuyor.
    Yani dizel muhabbetine 15 bin hala sokakta senin.
    DSG'ye bulaşmanı hiç önermem.

LPG ye tam uyumdan bahsediyorsun da bundan firmanın haberi yok galiba madem böyle bir uyum var neden dönüşüm işlemi sonrası aracı garanti dışına çıkarıyorlar.?
  • quote:

LPG ye tam uyumdan bahsediyorsun da bundan firmanın haberi yok galiba madem böyle bir uyum var neden dönüşüm işlemi sonrası aracı garanti dışına çıkarıyorlar.?

lpg yi takan firma zaten toyota motorlarına garanti veriyor eklemiş olayım.BRC mesela.
    Bir diğer konu da lpg kaynaklı sorunlar dışında toyota servislerinde garanti etkilenmesi olmadığı söyleniyor araştırmanızı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowgeist -- 23 Aralık 2012; 14:40:36 >
  • Az kaldı 1.6 105 beygir araca yakında 100 bin para vereceğiz. İbret alıyorum gördükçe. İnsanlarda araç tutkusu diye bir şey kalmadı. Hani illa 200-250 km-s hızla gezmek değil tamam da fi tarihinden kalma 1.6 105ps motor yahu yapmayın, paranızın kıymetini bilin.
  • Aklınız volkswagen der, modeli kalbiniz seçer.
  • s60 passat tutmuş diye bir söz vardır bilmem bilirmisiniz..
    Maden 78 binden söz ediliniyor. Ben olsam 2. el sağlam bi s60 bakardım ki rahat 10 bin km de advance donanım birçok araç bulabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowgeist

quote:

lpg yi takan firma zaten toyota motorlarına garanti veriyor eklemiş olayım.BRC mesela.
    Bir diğer konu da lpg kaynaklı sorunlar dışında toyota servislerinde garanti etkilenmesi olmadığı söyleniyor araştırmanızı öneririm.

önerin üzerine toyotaya da gittim yeni makyajlı avensisi gördüm 1.6 bg 132 ps 160 nm tork motor biraz hantal ama onun dışında araç fena değil ama bana satıcının söylediği lpg takıldığı an motor ve aktarma elamanlarının garantisinin sona ereceği sadece elektrik aksamına ve kaporta garantisinin devam edeceği.1.6 dizel ve otomatik passat 78000 civari ama benzinli passat ile avensis arasın da benzer donanımlarla fiyat farkı yok

• quote:

Orijinalden alıntı: questwar

s60 passat tutmuş diye bir söz vardır bilmem bilirmisiniz..
    Maden 78 binden söz ediliniyor. Ben olsam 2. el sağlam bi s60 bakardım ki rahat 10 bin km de advance donanım birçok araç bulabilirsiniz.

hocam 2.el temiz araba bulmak bu devirde çok zor.
  • quote:

benzinli passatlarda lpg sıkıntısı var yalnız:)
    dediğim gibi elektronik aksamı toyota,mekaniği brc garantilemiş olacak,bilmem anlatabildim mi.
    15 bin liranız da cebinizde kalacak.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: questwar

s60 passat tutmuş diye bir söz vardır bilmem bilirmisiniz..

hocam 2.el temiz araba bulmak bu devirde çok zor.

Bu durum bence tam tersine. Arayınca insan buluyor.
  • Adam toyota istemiyor. Neden anlamıyorsun?
    Golf bakmaya gitmiş passat alıyor. Belliki Vw istiyor. Kendi sevdiğin markayı zorla aldırmaya çalışıyorsun.

Bende 0 araç alıcam bir çuval para verecem sonra lpg taktıracam sonra servis garantisinin dışına çıkacak aracım birşey olursa aygazdan opetten medet umacam.

Bende adamın yerinde olucak olsam ikinci el 3.20cd yada laguna coupe bakarım.

Herkesin tercihi bir olsa tek araba satılırdı.

Bu arada passatı alıcak kişi için performansın sorun oluşturacağını sanmıyorum. Dsg lı bir tsı golfe binmiştim. Sanırsam bu dsg lı araçların kesintisiz güç aktarımı yüzünden aracı daha güçlü hissetmiştim. Belkide turbodan ötürü. Yinede denemeden almayın bence. Kağıt üzerinde oldukça güçsüz.
  • quote:

Yeni kasa golf 'u uzun zaman bekledikten sonra görüp test etme imkanım oldu.Bir kere araçlar çok boş comfortline versiyonunda hız sabitleyici bile yok.İstediğim araç dizel otomatik.golf 7 Higline DSG ise 71000 tl civarında .İstediğim özelliklere passat comfortline sahip(hız sabitleyici yağmur sensörü dokunmatik radyo-mp3 çalar hava kalite sensörü arka bagajda soket vs..) beni tek düşündüren olay 2014 sonunda passat ın yeni kasa çıkaracak olması.Yıl sonu kampanyası+bayi indirimi ile şeker beyazı passat 1.6 dsg comfortline 78.000 civarına mal olacak.2 sene sonra yeni kasa çıkması halinde zararım çok olurmu?
    2 sene sonraki döviz kurlarını, avrupa otomobil piyasasında kriz olup olmayacağını bilebiliyor muyuz?döviz fırlarsa araç değerlenir, döviz düşerse daha da ucuzlar, avrupa otomobil üreticileri krize girer bekledikleri rakamlarda satış yapamazlarsa araçları ucuza satıp stok azaltır, araç değer kaybeder.kaskosu, vergisi, servis bakım gideri, kaza boya olması durumundaki değer kaybı ne olacak?karar vermeniz gereken asıl nokta bence para mı yoksa araba mı?araba ülkemizde lüks oldu.parada kolay kazanılmıyor.

passat alıcısı iseniz avensis incelemenizi tavsiye ederim, 2.elde uygun fiyata çok temizleri mevcut.

• Passat yeni kasa 2011 de cıktı. Bir kasa ömrünün en az 6 sene oldugu dusunulurse hele de VW grubu icin. Araba yarı ömründe 2014-2015 yılı gibi bir makyaj görür. Ama VW de makyaj hic bir zaman cok radikal olmaz. Kasa değişimi ise 2017 den once kesinlikle olmaz. Yani bu kasa passatı en az 4-5 sene sorunsuz kullanırsınız. Aslında şu anda passat tam alınacak dönemde çünkü genelde bir kasayı ilk bir sene almamak lazım. Üretim hataları olur genelde piyango size vurabilir.
  • Bu konu tam olarak asparagas Golf 7 almaya gitmiş te, Passat'a gözü kaymış onu almış :)

2012 Model şeker beyazı otomatik Passatı 78.000'bine o şhowroom'da yarım saat bekler beklemez...

Bayii lerin ellerinde kahverengi, siyah gibi çok tercih edilmeyen bir kaç stok kalmıştı şimdi o da bitmiştir.

Güya piyasa yapıyor, nabız yokluyor arkadaş.
  • parana yazık gerçekten. Hipnotize ediyor bu dogus milleti Saglam kafası olanlar bu paraları vermez bu arabalara
  • Konuyu hortlatim
    2012 de Golf e 72000tl TDİ Highline DSG Pahalı Demiştik
    2015 de Golf TDİ Highline DSG 90.100 TL
    Passata gelelim
    B7 Kasa 2012 de 76000TL Pahalı demiştik şu anda
    B8 Kasa 2015 de 1.6 TDİ Highline DSG 126000TL Vay bee ülkeme bak ne paralar verip araçlar alıyoruz ve almaya devam edicez
    Bende yeni Golf 7 1.4 tsi highline dsg aracımı 72500tl den aldım ama acı gerçek faturada gizli aracın fiyatı 44.000tl gerisi cebe iniyor vergiler vs
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaanbaba19

Konuyu hortlatim
    2012 de Golf e 72000tl TDİ Highline DSG Pahalı Demiştik
    2015 de Golf TDİ Highline DSG 90.100 TL
    Passata gelelim
    B7 Kasa 2012 de 76000TL Pahalı demiştik şu anda
    B8 Kasa 2015 de 1.6 TDİ Highline DSG 126000TL Vay bee ülkeme bak ne paralar verip araçlar alıyoruz ve almaya devam edicez
    Bende yeni Golf 7 1.4 tsi highline dsg aracımı 72500tl den aldım ama acı gerçek faturada gizli aracın fiyatı 44.000tl gerisi cebe iniyor vergiler vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vw de alınabilecek mantıklı araçlar

polo
    jetta
    tiguan
    cc dir gerisi parasını haketmez
  • bu konu açılalı bu kadar olmuş mu ya.. yaşlanmışız resmen
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.