Şimdi Ara

golf 7 , focus 3 , astra j hangisi ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ücreti, donanımı ya da tedarik sorunları vs hariç;

1-Golf (kaliteli, iç mekanı geniş ve rahat)
    2-Focus (sürüşü keyifli)
    3-Astra (motoru küçük, bunun dışında hemen her konuda iyi)

alırdım..

Astra nın 2012 ve sonralarına yazılım atılamayabiliyor + ilk üretim modellerinde balata sorunu yaşayanlar pek de az değildi.
  • arkadaslar cok tesekkurler degerlı yorumlarınız ıcın golf dekı bu arka koltukların yerdekı saft tunelı denen kısım hakkında bılgısı olan varmı
    sızcede cok kotu olmamısmı ? bana aracın tek eksısı o gıbı geldı.
  • iç tasarım olarak golf
    dış tasarım olarak astra
    yol tutuşu sürüş keyfi focus

hepsini bir arada arıyorsan tabiki Mazda 3
  • Golf alanlar nasil aliyor bilmiyorum. Bayiler kesin gün vermiyor. Su tarihte gelir diyor sonra 2 ay sonra falan filan. Iyi hos araba golf ama paramizla rezil olmanin anlami yok. Focus güzel ama ford servisleri berbat. Astra da suspansiyonu sert fazli takirti var ve siz motoru sıkıştırmasanizda o motorun yetmedigini goreceksiniz.

Üç secenek icinde almaya muvaffak olursaniz golf iyi bir secim olmuyorsa focus oneririm. Civic hb dizel de bakabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • golf hıghlıne olacak zaten xenon far var ekranda en buyugu 5.8 inch sadece sunroof ekletebılırım onada tam emın degılım
  • Ben golf alıcısıydım geçen hafta aracımdan vazgeçtim son 2 ayda 6 defa zam geldi ve gelmeye de devam edecek gibi..
    Golf bence çok iyi araç ama parasına değer mi tartışılır, birde almaya kalkarsa 3 ay bekliyorsun ve Doğuştaki kimse burnundan kıl aldırmıyor sanki parayı onlar veriyormuş gibi, müşteri kendileri gibi davranıyorlar... ben sinir sahibi oldum araç alıcam diye..
  • astra. yakmıyor çünkü.
  • i30 crdi manuel e kesin bak dostum

golf 7 , focus 3 , astra j hangisi ?

128 beygir euro 5 dizel motoru

260 nm tork

6 vites

0-80 km/h 6,8 s

0-100 km/h 10,1 s

0-120 km/h 14,4 s

0-130 km/h 17,2 s

0-160 km/h 28,5 s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi swat882 -- 21 Ağustos 2013; 10:15:53 >
  • Konfor ve ozellik icin focus, saglamlik icin Golf.

Ben bu politikadaki bir vw grubuna para kazandirmamak icin bile focus alirim. Ayrica cok kaliteli...

• Golfe paranız yetiyorsa kesinlikle golf alın c sınıfında en iyi araç(bence)
    1.6 TDİ GOLF HİGHLİNE Golf kesinlikle sınıfınında ötesinde ben genç olsam araç alcak olsam passat yerine golf alırdım
  • quote:

Orijinalden alıntı: intens07

molam bitti evet şimdi naçizane yorumuma başlıyorum..

golf astra focus C segmentinin üç tane arabası..üçününde her modelini defalarca kullanmış biri olarak yorumumu yapıcam.astradan başlayacak olursak tercih edilebilecek tarafları var..fiyat kalie kombinasyonu tutarlı ayrıca dizel 1,3 motoru haricinde performans olarak c segmenti bir arabadan beklenecek optimum düzeye sahip malzeme kalitesi işçiliği ve mühendislik yapısı ile ele alınınca da kötü bir araba diil tercih edilebilir.

benim esas kıyaslayacağım arabalar focus ve golf..aslında golf kıyaslanacak bir araba bile değil de(olumsuz olarak bahsediyorum) bu kadarçok hayranı varken bahsetmemek olmaz.golf tarihi ıoldukça eski bir araç bu su götürmez bir gerçek ikinci eli güçlü bir araba..ee nasıl olmasın gözü kapalı bi zamanlar şahin doğan alan tipler gibi gözü kapalı vw ciler olduğu için normaldir..

golf golf golf diyorlar.nedir bu arabayı bu kadar üstün yapan?hangi özelliğiyle en iyi denilebilir?

tasarım mı??kea ceed ezer geçer

konfor mu?honda civicin yanına bile yanaşamaz

yol tutuş performans mı?focusla düşünmeden girdiğin virajlara aynı hızda golfle girmek için hatim indirip de girmen lazım..

çünkü hepsin kullandım biliyorum..hiçbirşeyde en iyi değil bu araç..

hele de focusun tasarımını begenmeyip şu golfün tasarımını övmezler mi!!!yahu focus kendini her anlamda aşmış diğer alanlarda oldugu gibi tasarım alanında da C segmentinin en klas arabası..keskin tok sıkı hatları

ve modern çizgileriyle mükemmel bir tasarıma sahip öyle denildiği gibi içi basık falan da değil..golf nasıl peki??dümdüz bir tasarımı olan 1978 deki modeli neyse şimdide ana hatlarını hemen hemen değiştirmemiş estetik

yoksunu b segmenti görünüme sahip sıradan hiçbir özellliği olmayan niteliksiz bir araba!!iç tasarımı da pek farklı değil 90 lardan kalma bir havası var..ve bu arabaya full donanım almaya kalkarsan 75000 tl gibi bir para

ödemek zoundasın ki bmw 1.16 birazcık daha fazla ve en boşu bile golf denen arabanın en dolusuna bir milyon basar..

3.16 ti compact arabam vardı dört ay öncesine kadar.25 milyarlık araba bilen bilir.bmw segmentide çok vasat bile denilebilir..muhterem bir arkadaşımda golf 7 sini ilk defa kullandım o zamanlar.benim 2002 model vasat e46 compact arabamdaki güven hissinin 50 de birini bu 2013 model 60 milyarlık golf bluemotion denen arabada göremedim..birde demezler mi golf d segmentini hakediyor diye:)))değil d segmenti c segmentini bile haketmiyor.

özetle bu araba ne tasarımda ne yol tutuşunda ne performansta ne şunda ne bunda en iyi değil..bütün bunlarn kombinasyonunda da optimum değil..birde bir çuval paranla sıra bekletmezler mi padişah tohumu sanki...

kıyaslama bile yapılmadan focus alınmalı net!!!

+1

• quote:

molam bitti evet şimdi naçizane yorumuma başlıyorum..

golf astra focus C segmentinin üç tane arabası..üçününde her modelini defalarca kullanmış biri olarak yorumumu yapıcam.astradan başlayacak olursak tercih edilebilecek tarafları var..fiyat kalie kombinasyonu tutarlı ayrıca dizel 1,3 motoru haricinde performans olarak c segmenti bir arabadan beklenecek optimum düzeye sahip malzeme kalitesi işçiliği ve mühendislik yapısı ile ele alınınca da kötü bir araba diil tercih edilebilir.

benim esas kıyaslayacağım arabalar focus ve golf..aslında golf kıyaslanacak bir araba bile değil de(olumsuz olarak bahsediyorum) bu kadarçok hayranı varken bahsetmemek olmaz.golf tarihi ıoldukça eski bir araç bu su götürmez bir gerçek ikinci eli güçlü bir araba..ee nasıl olmasın gözü kapalı bi zamanlar şahin doğan alan tipler gibi gözü kapalı vw ciler olduğu için normaldir..

golf golf golf diyorlar.nedir bu arabayı bu kadar üstün yapan?hangi özelliğiyle en iyi denilebilir?

tasarım mı??kea ceed ezer geçer

konfor mu?honda civicin yanına bile yanaşamaz

yol tutuş performans mı?focusla düşünmeden girdiğin virajlara aynı hızda golfle girmek için hatim indirip de girmen lazım..

çünkü hepsin kullandım biliyorum..hiçbirşeyde en iyi değil bu araç..

hele de focusun tasarımını begenmeyip şu golfün tasarımını övmezler mi!!!yahu focus kendini her anlamda aşmış diğer alanlarda oldugu gibi tasarım alanında da C segmentinin en klas arabası..keskin tok sıkı hatları

ve modern çizgileriyle mükemmel bir tasarıma sahip öyle denildiği gibi içi basık falan da değil..golf nasıl peki??dümdüz bir tasarımı olan 1978 deki modeli neyse şimdide ana hatlarını hemen hemen değiştirmemiş estetik

yoksunu b segmenti görünüme sahip sıradan hiçbir özellliği olmayan niteliksiz bir araba!!iç tasarımı da pek farklı değil 90 lardan kalma bir havası var..ve bu arabaya full donanım almaya kalkarsan 75000 tl gibi bir para

ödemek zoundasın ki bmw 1.16 birazcık daha fazla ve en boşu bile golf denen arabanın en dolusuna bir milyon basar..

3.16 ti compact arabam vardı dört ay öncesine kadar.25 milyarlık araba bilen bilir.bmw segmentide çok vasat bile denilebilir..muhterem bir arkadaşımda golf 7 sini ilk defa kullandım o zamanlar.benim 2002 model vasat e46 compact arabamdaki güven hissinin 50 de birini bu 2013 model 60 milyarlık golf bluemotion denen arabada göremedim..birde demezler mi golf d segmentini hakediyor diye:)))değil d segmenti c segmentini bile haketmiyor.

özetle bu araba ne tasarımda ne yol tutuşunda ne performansta ne şunda ne bunda en iyi değil..bütün bunlarn kombinasyonunda da optimum değil..birde bir çuval paranla sıra bekletmezler mi padişah tohumu sanki...

kıyaslama bile yapılmadan focus alınmalı net!!!

+ 99999

• Ben Astra'yı motordan eliyorum.

Focus - Golf ikilisinden de Focus diyorum. Motoru daha iyi, Focus'ta 6, Golf'te 5 ileri vites var, Sony'li iç mekan çok güzel, fiyatı daha uygun, bağımsız süspansiyonu var.

Golf bu segmentte çok fazla abartılan bir araç. Otomatik olsa her motor seçeneğine DSG (patlak da olsa) sunması ile çok öne çıkan bir model ama manuel vites seçeneğinde pek alınası bir araç değil.

Ama bu segmentte manuel dizel ve viteste, Hyundai İ30 1.6CRDI Elite Manuel bence en iyi seçenek.
  • Astra bambaşka...
  • hangsi daha sessiz ve konforlu?
  • quote:

tasarım olarak kıyaslacak iki araç golf 7 ve tata indica
     golf 7 , focus 3 , astra j hangisi ? golf 7 , focus 3 , astra j hangisi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Ben Astra'yı motordan eliyorum.

Focus - Golf ikilisinden de Focus diyorum. Motoru daha iyi, Focus'ta 6, Golf'te 5 ileri vites var, Sony'li iç mekan çok güzel, fiyatı daha uygun, bağımsız süspansiyonu var.

Golf bu segmentte çok fazla abartılan bir araç. Otomatik olsa her motor seçeneğine DSG (patlak da olsa) sunması ile çok öne çıkan bir model ama manuel vites seçeneğinde pek alınası bir araç değil.

Ama bu segmentte manuel dizel ve viteste, Hyundai İ30 1.6CRDI Elite Manuel bence en iyi seçenek.

Astrayi kullandiniz mi acaba?

• Golf 1.6 tdi highline 67.600tl. O fiyatı kesinlikle haketmeyen bir araç. 5 ileri olması, eski motoru, kazık servisleri, bekleme süresi dezavantajları.
    Astra 1.3 performans olarak zayıf, kasa ağır. Fiyatı da çok uygun değil, servisi kazık.

Bunların yerine 1.6 style leon, 58bine auris 1.4 dizel advanced, 60bine 1.6 titanium focus, 1.6 dizel elite i30 alınır.
  • Bu araclarin 3unude almam,fiyatlari resmen kazigin dibine vurmus durumda.kredi cekerseniz 70k yi bulacak masrafiniz sakaginiza silah dayayn daha iyi.
    Eger golf alacaksaniz 1.2 tsi bakin.cok yol yapmiyorsaniz dizel gibi ekonomik
    Focus ve astranin 1.6benzinlileri 42k`dan basliyor,lpgsi vs 50k ya deli gibi donanim alirsiniz,ustune 10-20 bin liraniz cebinizde kalir.dizel ekonomisi yaparsiniz.
    60bine lpg li avensis mondeo accord alinir golf degil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

Ben Astra'yı motordan eliyorum.

Astrayi kullandiniz mi acaba?

Astra 1.3 cdti'yi kullanmadım ama aynı 1.3 motora sahip araç kullandım.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.