Şimdi Ara

golf 7 , focus 3 , astra j hangisi ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: zeytinkoy

quote:

Orijinalden alıntı: 7he mcRp

quote:

Ben Astra'yı motordan eliyorum.

Focus - Golf ikilisinden de Focus diyorum. Motoru daha iyi, Focus'ta 6, Golf'te 5 ileri vites var, Sony'li iç mekan çok güzel, fiyatı daha uygun, bağımsız süspansiyonu var.

Golf bu segmentte çok fazla abartılan bir araç. Otomatik olsa her motor seçeneğine DSG (patlak da olsa) sunması ile çok öne çıkan bir model ama manuel vites seçeneğinde pek alınası bir araç değil.

Ama bu segmentte manuel dizel ve viteste, Hyundai İ30 1.6CRDI Elite Manuel bence en iyi seçenek.

Astrayi kullandiniz mi acaba?

Astra 1.3 cdti'yi kullanmadım ama aynı 1.3 motora sahip araç kullandım.

Madem kullanmadiniz o zaman bilgi sahibi olmadan yanlis yonlendirme yapmayin. Herkesin bekledigi performans farklidir sonucta.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Focus - Golf ikilisinden de Focus diyorum. Motoru daha iyi, Focus'ta 6, Golf'te 5 ileri vites var, Sony'li iç mekan çok güzel, fiyatı daha uygun, bağımsız süspansiyonu var.

Golf bu segmentte çok fazla abartılan bir araç. Otomatik olsa her motor seçeneğine DSG (patlak da olsa) sunması ile çok öne çıkan bir model ama manuel vites seçeneğinde pek alınası bir araç değil.

Ama bu segmentte manuel dizel ve viteste, Hyundai İ30 1.6CRDI Elite Manuel bence en iyi seçenek.

Madem kullanmadiniz o zaman bilgi sahibi olmadan yanlis yonlendirme yapmayin. Herkesin bekledigi performans farklidir sonucta.

Arkadaşım, aynı motora sahip Linea 1.3MJet kullandım. Kasası Astra'dan hafif. Teknik verilerde 0-100'ü Astra'dan daha iyi. Ama motorun performansı kesinlikle yetersiz. O motor B-segment Punto, Corsa, vs. gibi araçlara uygun. C-segmentinde yetersiz bir motor.

Ayrıca Astra 1.3 dizelin performansının yetersiz olduğunu anlamak için kullanmak da şart değil. Teknik veriler söylüyor herşeyi.

• golf & astra

• Dizel manuel focus
    Dizel otm mecburen golf
    Benzinli otm golf veya astra tercihen astra.
    Benzinli manuel golf veya astra tercihen golf.

• Fiyatları tahmini 70bin civarı tutacak ki bu parayı hak etmiyorlar
  • Bu grubun en alınası aracına birşey yazmayacağım ama en alınmayacak aracı Golf :))) tam bir amale arabası :D vakti zamanında doğan, şahin en ise şimdi de Golf o :)) Bak yollara kibrit kutusu görüntüsüyle takılıyor. Golf almayıp başka araç alırsan da üzülme, Golf 10 çıktığında da aynısı olacak nasılsa bir kaybın yok, belki Golf 10'da otomatik kapanan ayna gelir :))))))
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Arkadaşım, aynı motora sahip Linea 1.3MJet kullandım. Kasası Astra'dan hafif. Teknik verilerde 0-100'ü Astra'dan daha iyi. Ama motorun performansı kesinlikle yetersiz. O motor B-segment Punto, Corsa, vs. gibi araçlara uygun. C-segmentinde yetersiz bir motor.

Ayrıca Astra 1.3 dizelin performansının yetersiz olduğunu anlamak için kullanmak da şart değil. Teknik veriler söylüyor herşeyi.

Hersey teknik veriden ibaret degil. Ben benznli civicten inip dizel astra aldim.gayette yeterli performansi. Artik insanlarin cogu teknik verileri 0-100e degil ekonomisine bakiyor. Benim gibi dusunen eminim bicok kisi var. Surekli tapa gaz gitmeyeceksen isiklarda seri kalkis yapmayacaksan gayet yetrrli bi motor. Tek sikintisi var yokuslarda biraz bayiliyor o kadar

• burda Golf'e çamur atanların çoğu daha Golf kullanmamış insanlardır sınıfının diğer araçlarıyla aynı fiyattan satılsa hepsi doğuşun kapısında yatıp kalkarlar gereksiz eleştiri gizli hayranlıktır
  • gsonur4 G kullanıcısına yanıt
    ASTRA YI NEDEN 1.6 CDTI 136 320 VEYA CDTI 110 300 ALMIYORSUNUZ EN İYİSİ ASTRA OLUR BU ŞEKİLDE EN TASARRUFLUSU GOLF OLUR FOCUS EN FAZLA YAKAN OLUR ARALARINDA TDI 105 TDCİ 105 ŞEHİR İÇİNDE PERFORMANS FARKI PEK OLMAZ UZU YOLDA TDCİ 115 270 FARKINI ORTYA KOYAR CDTI 136 ZATEN SİLER İKİSİNİDE SANA EN DOĞRU MUTLAK PAKET MOTOR TERCİHİ ASTRA SPORT STIL FLEXRİDE PAKETTİR.
  • Bilmem farkinda misiniz 1 sene gecmis arkadas almistir artik herhalde

• Sırf golf ü savuncam diye 1 sene lik konu yahu ,bu tavırlarından dolayı jetta dan ,golf ten nefret ediyorum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.