Şimdi Ara

golf 7 , focus 3 , astra j hangisi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
2.066
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 3 araç arasında kaldım sıfır alıcam 3 üde düz vites olacak hangisini tercih edersiniz neden?

golf 7 1.6 tdi highline
    focus 3 titanium+smart paket 1.tdci
    astra cosmo 1.3cdti

• Golf 7 öneririm hocam super araba ya da seat leonda alabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut_shn -- 7 Ağustos 2013; 20:52:31 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldığınız iskontolu fiyatları ve eklettiğin opsiyoları yazarsanız daha iyi bir karşılaştırma yapabiliriz.
  • astra
  • Golf 7'de hoş duruyor aslında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3u de guzel araba. Gonlunuzden geceni ve paranizin yettigini alin

• focus.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • focus 61.700 golf 65000 astraya daha gıdemedım ama 3 aracıda test ettım astra bır arkadasımda var o vesıleyle kullandım su andada 2007 ghia focus aracım var
    hem yası ılerledı hemde 125000 km ye geldı degıstırmek ıstıorum artık ıcıme sınen en cok golf oldu gerek ıc genıslıgı gerek teknolojısı dızaynı vs.alacagım aracada en az bı 5 sene bınecegım.yanlız golf de tek ıcıme sınmeyen husus arka kısımdakı saft tunelı denen kısım gercekden 3.kısının oturmasını etkıleyecek cınsden yuksek olmus.bunun harıcınde sahsı gorusum gerek kasa toklugu donanımı malzeme kalıtesı gercekden cok ıyı.cevaplarınız ıcın cok tesekkurler.
  • focuda smart paket var , golf kendı hıglıne donanımı ekstra bır sey yok astrada aynı sekılde cosmo donanım ondada ekstra bır sey yok sadece en son sunroof
    ekletmeye calısıcam ama olmasada cok buyuk problem degıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gsonur4

3 araç arasında kaldım sıfır alıcam 3 üde düz vites olacak hangisini tercih edersiniz neden?

golf 7 1.6 tdi highline
    focus 3 titanium+smart paket 1.tdci
    astra cosmo 1.3cdti

Simdi zaten focus kullanicisisiniz bir degisiklik olsun bence ya opel astra ya da golf7 arasinda secim yapin
    Ama highline donanimli golf gercekten cok iyi ben onu oneririm

• Golf 7'de Trendline ve Comfortline'da hız sabitleyici özelliği yok. Clio 4'te en düşük Joy donanımda bile standart. Bu durumu VW'in ayıbı olarak görüyorum. Listenize Hyundai i30(128 hp dizel motor) ve Ceed seçeneklerini de ekleyip test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim.
  • Tabi ki Focus.
  • Focus kesinlikle
  • hocam golf olursa ınsallah hıghlıne olacak kesın dedıgıne aynen katılıorum park sensoru vs yok hyundaı kıa hıc yok aklımda sadece bu 3 model var
    arkadasa katılıorum focusdan ınıp tekrar focusa bınme hakkında.golf gercekden sahsı fıkrım daha alımlı bı tok duruyo ama dedıgım gıbı saft tunelı olayı bıraz canımı sıktı
    ıs yerınde bı arkadas almıs onlada muhabbetını yaptık 4 cekerı de var bu kasada o yuzden bukadar yuksek yapmıs falan dedı bana fazla mantıklı gelmedı ama dogruda
    olabılır bayıdede kızcagıza sordum oda bı acıklama yapamadı.degerlı yorumlarınız ıcın tesekkurler.
  • focus bana çirkin geliyor, astra 1.3 95 motordan ötürü çekici değil en iyisi golf 7 bu listede
  • Kendimi sizin yerinize koyuyorum ve her 3 aracı da test etmiş biri olarak Golf diyorum. Tabi burda en önemli unsur sizin kişisel zevkleriniz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlış bilmiyorsam golf e yeni 110 hp dizel gelicek , 105 lik olana o parayi vermem , cosmo astra alip chip yapilabilir yada elite donanim i30 düşünülebilir....

• quote:

Orijinalden alıntı: TERİOS55

Golf 7'de Trendline ve Comfortline'da hız sabitleyici özelliği yok. Clio 4'te en düşük Joy donanımda bile standart. Bu durumu VW'in ayıbı olarak görüyorum. Listenize Hyundai i30(128 hp dizel motor) ve Ceed seçeneklerini de ekleyip test sürüşü yapmanızı tavsiye ederim.

Bencede listenize i30'da ekleyin
    Manuel-1.6 CRDI-ELİTE paket i30 mükemmel olur birde opsiyon olarak navigasyon taktırırsanız müthiş olur

• hocam ınan bu 3 marka dısına cıkmak ıstemıorum dedıgım gıbı en az 5 sene bınıcem 2.el olayıda onemlı tabı ama senın ıcın gene de bı bakıcam ı30 a
    aklımda kalmasın tesekkur ederım beyhır konusu okadarda onemlı degıl cok serı suratlı sıkıstırarak kullanan bırı degılım aksıne sakın kullanıorum
    takıp edebıldıgım kadarıyla focus da zaten 2014 de makyajlıyacakmıs bıldıgım kadarıyla astra makyajlandı zaten motor olarak astranın motoruda benı uzmez serı kullanmıyacagımdan dolayı ama golf sankı bı tık daha tok alımlı duruyo on konsolu vs cok ıyı gercekden
  • Golf 7.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.