Şimdi Ara

Golf 7 multimedya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
1
Favori
5.360
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu cihazı kullanan var mı arkadaşlar. Sizce nasıldır. Golf 7 android multimedya

• merhaba.
    bende aracıma uygun multimedya cihaz arıyorum.
    necvox var oda sorunlu stop start devrede iken cihazda kapanıyormuş. bu yüzden çok şikayet var.
    cyclone markayı takıp denedik onda da aracın CAR MENÜSÜ yok. yani uzun süreli anlık ve yakıt alındıktan sonraki tüketim değerlerini göremiyorsun.
    ilgileneceklerini söylediler biraz bekleyip görmek lazım . ancak ürün güzele benziyor.aynı ürün almanyada satılıyor ve tüm menüler görülüyor.
    linkide buhttp://www.immaplus.de/produkte/vw/iai8065vg/details-iai8065vg

nevimate var onuda gittim gördüm. CAR MANÜSÜ yok ve araç ayarları da yok yani iç led aydınlatma, silecek, ayna, park sensörleri durumu v.s bunların ayarlarını yapamıyorsun.
    navimex var muamma sormak lazım. radyo kalitesi kötü diyorlar.
    s100 sistemli ürünler var oda muamma. necvox aynı sistemi kullanıyor.
    abdroid olan üründe de sanki CAR manüsü yok gibi arayıp sormak lazım.

neticede biraz bekleyip ürünlerin durumunu tekrar incelemek lazım

• Merhaba ben de ford fiesta aracıma multimedya cihaz arıyorum sizin gibi kararsız kalsam hangisini alsam veya almasam mı diye. Bunların hepsi çin malı servise gidiyorsun 1800 2000 tl fiyat veriyorlar. geçen gün navimex marka cihazı inceledim bir yerde hoşuma da gitti fiyat olarakta iyi 800 tl civarındaydı ancak kararsızım yine de kullanan biriyle konuşabilsem yorumlarını alabilsem çok iyi olacak ama bulamıyorum birisini.

Siz navimexin radyosunun kötü olduğunu nerden duydunuz acaba ?

Androidli cihaz da baktım ancak bir süre sonra kasma yapar filan dediler hani telefondakiler bile yapıyor o cihazlar kesin yapar diye ama tabi doğru mu yanlış mı bilmiyorum kullanmadım da. Ancak fiyatları da çok yüksek
  • forumlardan edindiğim bilgilerde radyosunun zayıf olduğu söyleniyor.
    ben firmayı aradım. sahibi takalım beğenmezseniz geri sökeriz dedi.
    yanlız bluetoth mikrofonu harici değil kasa üzerinde olduğu için hala kararsızım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper73

forumlardan edindiğim bilgilerde radyosunun zayıf olduğu söyleniyor.
    yanlız bluetoth mikrofonu harici değil kasa üzerinde olduğu için hala kararsızım.

Lütfen kullanırsanız bizi bilgilendirin ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

ben geçen gün kendi aracım için denemeye gittiğimde ürünün radyo anteni takılı değildi onu test edemedim ama diğer her şeyini beğendim gibi. Fiyatı da uygun gibi kararsızım navimexten çok memnun olan da var memnun olmayan da var. Radyo kalitesi kötü denmiş radyo dinlerken frekanslarda radyo isimleri çıkmıyor denmiş ama bu bütün modeller için geçerli midir bilemiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: murat__90

quote:

ben geçen gün kendi aracım için denemeye gittiğimde ürünün radyo anteni takılı değildi onu test edemedim ama diğer her şeyini beğendim gibi. Fiyatı da uygun gibi kararsızım navimexten çok memnun olan da var memnun olmayan da var. Radyo kalitesi kötü denmiş radyo dinlerken frekanslarda radyo isimleri çıkmıyor denmiş ama bu bütün modeller için geçerli midir bilemiyorum

navimexin tüm serilerinde görsel kısım aynı.
    piyasada sadece cyclone marka cihazlarda radyo isimleri ve kanal frekansları gözükür.
    diğer hiç bir üründe yok. RDS var diye yazarlar ancak rds kanal bilgilerini başka satırda gösterir.
    hafıza kaydında kanal ismi çıkmaz.
    eski aracımda inceleme yapmıştım cyclon megane model
    link http://www.youtube.com/watch?v=4JJCF_xP5OM

dikkat ederseniz kanallarda isimde yazar.
    cyclone ürünler güzel cihazlar ama golf 7 için olanda CAR menüsü yok. ve update etmek istemiyorlar. yoksa almanya distribütöründeki ürünlerde car menüsüde var.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: murat__90

quote:

navimexin tüm serilerinde görsel kısım aynı.
    piyasada sadece cyclone marka cihazlarda radyo isimleri ve kanal frekansları gözükür.
    diğer hiç bir üründe yok. RDS var diye yazarlar ancak rds kanal bilgilerini başka satırda gösterir.
    hafıza kaydında kanal ismi çıkmaz.
    eski aracımda inceleme yapmıştım cyclon megane model
    link http://www.youtube.com/watch?v=4JJCF_xP5OM

dikkat ederseniz kanallarda isimde yazar.
    cyclone ürünler güzel cihazlar ama golf 7 için olanda CAR menüsü yok. ve update etmek istemiyorlar. yoksa almanya distribütöründeki ürünlerde car menüsüde var.

Evet ben de fiesta için olan değil de vw için rcd 510 gibi olanını inceledim hepsinde menüler aynı dediğiniz gibi.
    Cyclone marka cihaz diğerlerine göre daha pahalı ama fiesta içinde araç menüsü yokmuş niye türkiyeye gelen cihazlar böyle oluyor acaba
    Navimex alsam mı hala kararsızım

• quote:

Orijinalden alıntı: andackahyaoglu

Merhaba arkadaşlar; Önceki aracıma da multimedya takmıştım şimdi golf 7 aracıma da aldım. Alırken dikkat etmeniz gerekiyor yoksa benim gibi uğraşırsınız. İnternetten araştırıp bir sürü cihaz ve fiyatlar ile karşılaşıyorsunuz. Android cihaz aldım çok güzel görünüyordu fakat 1 haftada cihazda donma ve açılıp kapanma sorunları yaşadım servis hizmeti bile alamadım bir şekilde bu cihazı iade etmeyi başardım. Sonra araç içi piano black olduğu için aynı renk çerçeveli Navitech cihaz aldım fiyatı çok iyi kampanya yapmışlardı.Montaj dahil 1200 TL Ye hallettim. Cihaz MPEG4 ve MKV formatını destekliyor. Ben de arabada video clip ve film izlemek için almıştım süper işimi gördü 720P HD videolar sorunsuz ne takarsan oynatıyor . Hepsi Burada üzerinden 32 gb A class micro sd card alıp taktım çok rahat oldu. Veri aktarımı hızlı olduğu için okuma ve yazma daha kısa sürüyor. Yıllardır vazgeçemediğim igo yazılım var hem de 5 yıl ücretsiz güncelleme yapabiliyorsunuz. Arabaya da çok yi oturuyor Geri Vites Kamerası daha iyi olabilirdi ama bu bile geceleri gayet başarılı. Fabrika çıkışı keşke böyle satsalar.Ne olduğu belli olmayan ürünlere girmeyin

Daha zeki olmanızı beklerdim:)
    Bu mesaja eklenen görseller:

Golf 7 multimedya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TiFoSi_BJK kullanıcısına yanıt
    Tekrar merhaba; bunun zekilik veya aptallık ile ilgisi yok. Bilgilerimi saklama gereksinimi zaten duymadım farklı niyette olsam yeni kullanıcı açmak 5 dakikanı alıyor böyle şeylere gerek yok. Tamamen tarafsız bir yorum yazdım yanlış anlaşıldığım için de kusura bakma. Ben bu ürünleri satmıyorum merak etme benim işim monitör üzerine. Bir insanın Samsung da çalışıyor diye Samsung cep telefonu veya Sony de çalışıyor diye evinde Sony tv kullanması gerekmiyor. Bazı ürünler vardır diğerlerine göre daha iyi veya daha kötüdür. Burada herkes yorumlara göre kendine bir yol çiziyor. Önceden Altea XL kullanıyordum ve yine aynı marka cihaz kullanıyordum çünkü markanın satış sonrası hizmetini biliyordum . Yeni aracıma da xx markanın özellikle android cihazını aldım fakat inan bana sıkıntı çıkartıyor. Android sürümü 4.4 olanların geliştirilmeye ihtiyacı var. Lalipop sürümü yani 5.0 ve üstü olması gerekiyor. ki onlarda daha az sorun olmakta, sanırım 1 sene sonra sorunsuz olanları çıkacaktır fakat vakit lazım. Benim görüşüm airplay ve miralink 3 yıl sonra çoğu arabada standart olup cd tarih olacak. Sizlere bahsettiğim cihaz gerçekten çok başarılı, memnun kalacağınız bir ürün. Önceki yazımda dediğim gibi eğer navigasyon ile işiniz çok oluyor ise igo yazılımdan şaşmayın ve lisans olayına dikkat edin. Lisanssız ürünleri güncelleme yapamıyorsunuz. TiFoSi_BJK arkadaşım inşallah kafandaki bazı sorulara cevap verebilmişimdir beni yanlış değerlendirmeni istemem. İsteyen istediği ürünü alır veya almaz .

• andackahyaoglu A kullanıcısına yanıt
    Gayet net, çalıştığı firmanın reklamını yapmaya çalışan bir acemi olarka görüyorum hayır şirket prosedürü yok mu bakın sosyal mecralarda böyle yapmayın adımızı lekelemeyin diye. Ben çalıştığım şirketle ilgili adını gördüğüm zaman nerdeyse tarayıcıyı kapatıyorm internet unutmaz

• Görüşüne saygı duyuyorum istediğini düşünebilirsin. Yorumun şirketle bir ilgisi yok tamamen kendi düşüncelerim. Cihazlar kullanılmaya başlayınca verdiğim bilgilerin doğru veya yanlış olduğu ortaya çıkar. Bu arada golf 7 aracın var ise kapımız herkese açık saklımız gizlimiz yok. Bana istediğin zaman ulaşabilirsin.

• andackahyaoglu A kullanıcısına yanıt
    Orijinal takıntım var 3. Sınıf ürünlere karşıyım zaten navi var aracımda teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.