Şimdi Ara

Golf 7 SD Kart okuma problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
4.893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Golf 7 araç sahibiyim, Bugün 8 gb micro sd kart aldım (sandisk) adaptörü ile taktim ancak araç sd kartı görmüyor, elimde eski bir SD vardı kingston 512 mb:)
    onu denedim onu da görmüyor, fat 32 yazıyor biçimlendirme kısmında,
    özellikli bir durum mu var bilmediğim, konu hakkında bilgili olan var mıdır

teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WorldİnMyEyes -- 18 Haziran 2015; 17:51:41 >

• kimse sd kart kullanmıyor mu ? :)
  • hocam pm olarak cevapladım. teyp'de sol taraftaki yere takıldığında direk çalışacaktır.
  • Dostum teşekkürler bilgilendirmen için,
    sorun çözüldü..

(Not: mikro sd kart sd adaptör ile de çalışıyor. aklında soru işareti olanlar varsa bilgileri olsun)
  • formatı sanırsam fat32 olması gerekiyor sd kartın.
  • kısmetse bende sd kart alacağım ;) teknik olarak birkaç çeşidi mi var ben mi yanlış biliyorum! hangi sd kart almalıyım öneriniz olursa memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onzy

kısmetse bende sd kart alacağım ;) teknik olarak birkaç çeşidi mi var ben mi yanlış biliyorum! hangi sd kart almalıyım öneriniz olursa memnun olurum.

merhaba,

çeşit çeşit marka var tercih sizin, ben ekonomik olsun diye sandisk almıştım, mikro sd aldım ama tabi sd card adaptörü ile kullanıyorum, sıkıntı yok, kullandığım için sandiski tavsiye edebilirim, ama diğer markalarda da çok fark olacağını sanmıyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: WorldİnMyEyes

quote:

Orijinalden alıntı: onzy

kısmetse bende sd kart alacağım ;) teknik olarak birkaç çeşidi mi var ben mi yanlış biliyorum! hangi sd kart almalıyım öneriniz olursa memnun olurum.

merhaba,

çeşit çeşit marka var tercih sizin, ben ekonomik olsun diye sandisk almıştım, mikro sd aldım ama tabi sd card adaptörü ile kullanıyorum, sıkıntı yok, kullandığım için sandiski tavsiye edebilirim, ama diğer markalarda da çok fark olacağını sanmıyorum.

tesekkuler benim amacım aldığım ürün çalışsın yeter. bızım golflerde alınan sd kartın çalışmama gibi bir durumu var mı onu merak ediyorum! yani sd kartta hata yoksa bütün sd kartlar çalışıyor mu?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.