Şimdi Ara

Golf 7 vs Astra Sedan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
2
Favori
1.178
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar araba alacaz 2 sinin arasında kaldık 1.2 TSI Midline plus golf 7 2013 mü Opel Astra Sedan 1.6 ecotec 115 Ps mi (LPG Oluyormu) karar veremedik yardımcı olursanız + ları - leri nelerdir 2 arabanın ?

Teşekkür Ederim.

Son konum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahancer2 -- 20 Şubat 2013; 14:35:11 >

• Vergi avantajı, tüketiminden dolayı golf diyorum.
  • kasaları farklı sedan aracamı ihtiyacınız var hackback aracamı ihtiyacınız var bunu belirleyin bence ilk önce.daha sonra donanımlarına bakın ki golf midline diyorsunuz hangi astra modelini alırsanız alın golf astradan daha donanımsız olacaktır.fiyat farklarını bilmiyorum fakat ben olsam astra sedanın 1.4 140 hp turbosunu tercih ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cadillaccts -- 20 Şubat 2013; 14:38:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cadillaccts

kasaları farklı sedan aracamı ihtiyacınız var hackback aracamı ihtiyacınız var bunu belirleyin bence ilk önce.daha sonra donanımlarına bakın ki golf midline diyorsunuz hangi astra modelini alırsanız alın golf astradan daha donanımsız olacaktır.fiyat farklarını bilmiyorum fakat ben olsam astra sedanın 1.4 140 hp turbosunu tercih ederdim.

+1
  • imkanlar yetmiyor hb sedan fark etmez.
  • astra da kampanya varken peşin alımlarda veya takaslarda da pazarlık payını arttırabileceğinizi düşünüyorum
    golf boş astra nispeten daha iyi ayrıca süspansiyon sistemleri de daha iyi diyorlar
    tercih meselesi kullanım tarzı kullanılacak yerler ve kullanım amacı önemli
    hb ve sedan aynı sınıf olsalar bile çok farklı amaçlara sahipler;
    sedan bir klasik araba gibi dururken ayrıca iki hacimli olduğundan farklı avantajlı, hb ise istenildiğinde 2 kişilik bir sw kadar geniş olabilen bir kasa tipi ayrıca az yer kaplıyor
  • -Güncel
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SKODA OCTAVİA 1.6 TDI NASIL?
    8 yıl önce açıldı
    Megane VS Leon
    3 yıl önce açıldı
    2001 Megane 1 vs Fabia
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

kasaları farklı sedan aracamı ihtiyacınız var hackback aracamı ihtiyacınız var bunu belirleyin bence ilk önce.daha sonra donanımlarına bakın ki golf midline diyorsunuz hangi astra modelini alırsanız alın golf astradan daha donanımsız olacaktır.fiyat farklarını bilmiyorum fakat ben olsam astra sedanın 1.4 140 hp turbosunu tercih ederdim.

tercih yaparken illaki bire bir aynı donanımda olmak zorunda mı?

orda iki farklı donanım seviyesi var, midline olmasına rağmen golf tercih edilir mi diye sormak istemiş olamaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: MYılmaz4646

quote:

tercih yaparken illaki bire bir aynı donanımda olmak zorunda mı?

orda iki farklı donanım seviyesi var, midline olmasına rağmen golf tercih edilir mi diye sormak istemiş olamaz mı?

bunu bana niye soruyorsun git arabayı alacak arkadaşa sor ne sormak istemiş.herkes ne anlamışsa onu cevaplar.

• Golf veya seat leonun 1.2 dsgsini alirdim o fiyata(uzun yillar kullanmayi dusunuyorsaniz)

Astranin tipi daha cok hosuma gidiyor ama 1.6lik motor cok eskidi.Ayrica lpg takildiginda ilerde sorun olusturuyor diye biliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • LPG Astra'da süpap erimesine neden oluyor.Yine de LPG taktırıp 20-30 bin km sonra çelik süpaplara geçebilirsiniz 2000 lira civarı bir meblağ ödeyerek.

Donanım konusunda ise yine ezbere konuşulmuş.
    Golf Midline Plus,Astra Sedan Edition'dan daha donanımlı.Aşağıdakiler Golf'te olup da Astra'da olmayanlar.
    -Deri direksiyon,vites topuzu
    -Kol dayama
    -Renkli multimedia ekranı
    -Aux-SD kart
    -Elektromekanik park freni
    -Start Stop
    -Alaşım jantlar

Astra'da ise fazladan fonksiyonel direksiyon var.

Golf fazla yakımıyor,vergi avantajı da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EPICA -- 20 Şubat 2013; 16:51:55 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

LPG Astra'da süpap erimesine neden oluyor.Yine de LPG taktırıp 20-30 bin km sonra çelik süpaplara geçebilirsiniz 2000 lira civarı bir meblağ ödeyerek.

Donanım konusunda ise yine ezbere konuşulmuş.
    Golf Midline Plus,Astra Sedan Edition'dan daha donanımlı.Aşağıdakiler Golf'te olup da Astra'da olmayanlar.
    -Deri direksiyon,vites topuzu
    -Kol dayama
    -Renkli multimedia ekranı
    -Aux-SD kart
    -Elektromekanik park freni
    -Start Stop
    -Alaşım jantlar

Astra'da ise fazladan fonksiyonel direksiyon var.

Golf fazla yakımıyor,vergi avantajı da var.

astra sedan edition kastı değil mi ben sport ile karıştırdım

• 1.6 motor sadece edition donanımda görünüyor ve bu durumda Golf daha mantıklı.

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-4-door/models/mevcut-modeller.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: EPICA

1.6 motor sadece edition donanımda görünüyor ve bu durumda Golf daha mantıklı.

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-4-door/models/mevcut-modeller.html

biliyorum biliyorum sayfayı da daha önce inceledim ama link için tekrar tşkler
    astra inceliyordum daha önce 1.4 Sport modelinde kalmış aklım
  • astra, 1.4T almanızı tavsiye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam imkanlar yetse golf DSG alırım.
  • Volvo s40 konusunu başlattı (22 gün önce, 1:37:27) Arkadaşlar volvo s40 nasıl iyimi sizce güveliklimi yol tutusu nasıl yolda rahat 160 görüyormu konfor felan ses yalıtımı kapı sesi içeriye giren yol se... Mesaja git »
    Tavsiyeniz nedir 3 araç arasından ? konusunu başlattı (3 ay önce, 12:19:54) Selam arkadaşlar bu son ve güncel konum 1. araba olarak Toyota corolla 2008-2011 Dizel Veya Benzin 2. Araç olarakta Honca Civic 2008-2011 1.6 Elegance... Mesaja git »
    Karar Veremedik konusunu başlattı (3 ay önce, 10:00:32) Slm arkadaşlar öncelikle Citroen berlingo 2011 1.6 HDI MultiSpace nasıl bir arabadır biraz araştırma yapmak istedim ? Ha Birde Golf 7 Düşünüyoruz 42.0... Mesaja git »
    3 araç arasında kaldık. konusunu başlattı (4 ay önce, 7:37:35) Selam arkadaşlar biz 3 arabadan birini almaya karar verdik.Yeni Golf 7 ,Citroen C4 ,Citroen Berlingo Babam berlingo diyip duruyor ama ben berlingodan ... Mesaja git »
    Araba Alıyoz konusunu başlattı (4 ay önce, 1:31:15) Arkadaşlar araba almaya karar verdik. 1.2 TSI 105 Ps.Yeni Golf 7 VW jetta 1.2 TSI 105 Ps. Hangisini almamızı tavsiye edersiniz sıfır km alacağız ?... Mesaja git »

Bu çorbaya doymadın mı 5 aydır?
    Biz doyduk.

• Bu son kardeşim karar verdik bundan baska konu yok formu terk edecem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karahancer2 -- 20 Şubat 2013; 20:10:06 >
  • quote:

+1
  • -Güncel Bişiy dikkatimi çekti U LED far + Bi xenon farlar midlineye opsiyonel ekleniyormu opsiyonel fiyat listesi vrmı ?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.