Şimdi Ara

Golf 7 vs bmw 116i

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İki seçenek arasında kaldım- yorumları alalım.

1- golf 110bg dizel otomatik 39.000 km highline tramersiz iki buçuk parça boya sağ ön kapı arka kapı çamurluk fiyatı 104 bin tl

2- Bmw 116i otomatk benzin 2014 52.000 km de tramersiz full paket sunroof 102.000 tl

Sizce hangisi.

Golf 7 vs bmw 116i

Golf 7 vs bmw 116i

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forumcuabi -- 16 Ağustos 2018; 23:26:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ???önemli cevap ve yorum bekliyorum.
  • tramersiz olani al

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 2015 yılında araba alırken aynı ikilemde kalmıştım, bütün araştırmalarım sonucunda golf aldım, çok da iyi yapmışım. bmw deki en büyük problem turbo hava çekişinin çok altta olması dolayısıyla su birikintisinden geçme riskleri idi. ayrıca adı bmw de olsa 1 serisi markanın kalitesini çok yansıtmıyor, oysa ki golf vw nin en önemli aracı.

gönderdiğiniz seçeneklerde tramer işi bozuyor tabii, o da ayrı. çok acil değilse tramersiz bir golf arayın derim, ayrıca benzinlisi de yeterince az yakıyor. kolay gelsin size...
  • 1 serisi çocuk mezarı gibi. özellikle arkası çok kötü aileler için. ben golf'ü tercih ettim. bir de golf'ün dizeli çok tasarruflu. kesinlikle golf derdim darbesiz olsaydı.
  • beyinsis B kullanıcısına yanıt
    Yeni Polo 1 serisinden genis hocam omuz mesafesi olarak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk arabam 2015 bmw 116i şimdiki arabam ise 2016 golf 1.6 tdi bence golf ile bmwyi kıyaslamak çok saçma ancak leon ile kıyaslamanız daha mantıklı şimdi aracımı satıp 116 d almayı düşünüyorum. illede golf alıcam diyorsanız 2016 1.6 tdi otomatik sunroof aracım var 2017 çıkışlı kaza boya tramer yok gri renkli 43.000 km de servis bakımlı garantisi henüz devam etmekte 45.000 bakımını yeni yaptırdım 127 bine satarım
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.