Arkadaşlar selamlar. 6.5 ay önce sıfır olarak vw yetkili bayiden aldığım araç 2600 km de iken durduk yere airbag hatası uyarısı verdi. yetkili serviste 2 gün kaldıktan sonra bana aracın airrbag kontrol ünitesi değişimi yapaaaklarını, sorunun %99 oranında çözüleceğini, eğer düzelme olmazsa airbag değişimi yapılacağı ve bu durumun hasar kaydı olarak geçmeyeceği söylendi.airbag modulu değişimi araç satışında önüme engel olarak çıkar mı. airbag değişimi olursa araç değişimi talep edebilir miyim? teşekkürler. |
GOLF 8 AİRBAG HATASI

-
-
üretim kaynaklı bir sorun olabilir
kontrol ünitresi değişimi sonrası sorun oluşmadı ise yola devam...
değişim sonrası yetkili servis üzerinden kaydı görüneceği için alan kişi açısından sorun da olmayacaktır...
üretim kaynaklı sorunlar sebebi ile birçok üretici geri çağırma yapıyor...
bu sorun spesifik bir sorun olabilir veya az sayıda araçta görülmüştür...
2021 yılı VW Golf 8 için global geri çağırma vardı...
Hava yastığı emniyet sistemleri için arızalı çarpışma sensörleri kapılara takılmış olabilir.
Bu, yan hava yastıklarının, kafa hava yastıklarının ve/veya kemer gergilerinin koruyucu etkisini zayıflatabilir ve bir kaza durumunda yaralanma riskini artırabilir.
Bu geri çağırmadan etkilenen Volkswagen Golf 8 modelleri 1 Eylül ile 2 Ekim 2020 tarihleri arasında üretim olarak bilgi verilmişti...
VW geri çağırma kodu: 69BU Etkilenen modeller
Golf 8 Araç numaraları (dünya çapında): 835
En Beğenilen Yanıtlar

üretim kaynaklı bir sorun olabilir kontrol ünitresi değişimi sonrası sorun oluşmadı ise yola devam... değişim sonrası yetkili servis üzerinden kaydı görüneceği için alan kişi açısından sorun da olmayacaktır... üretim kaynaklı sorunlar sebebi ile birçok üretici geri çağırma yapıyor... bu sorun spesifik bir sorun olabilir veya az sayıda araçta görülmüştür... 2021 yılı VW Golf 8 için global geri çağırma vardı... Hava yastığı emniyet sistemleri için arızalı çarpışma sensörleri kapılara takılmış olabilir. Bu, yan hava yastıklarının, kafa hava yastıklarının ve/veya kemer gergilerinin koruyucu etkisini zayıflatabilir ve bir kaza durumunda yaralanma riskini artırabilir. Bu geri çağırmadan etkilenen Volkswagen Golf 8 modelleri 1 Eylül ile 2 Ekim 2020 tarihleri arasında üretim olarak bilgi verilmişti... VW geri çağırma kodu: 69BU Etkilenen modeller Golf 8 Araç numaraları (dünya çapında): 835 |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X