< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
golf 8 impression 1.0 %50 de kaçmaz (3. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AydınvagHocam bayiye giderseniz tabikide yok (:
Alıntıları Göstero zaman başlığın sonuna parantez açıp (tabi bulabilirseniz) ekleyin
-
quote:
Orijinalden alıntı: manisa_tro zaman başlığın sonuna parantez açıp (tabi bulabilirseniz) ekleyin
Alıntıları Gösterhocam sarı sitede 238 ler son fırsat şeklinde gidiyor😁
bayiden almayı bekleyen %80 le karşılaşabilir..
leonda bu hataya çok kişi düştü alan kazandı😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kur 7.80 lere düşerse otomatik yeni 1.0 style leon yine %50 ye düşer hesaplamama göre..
-
quote:
Orijinalden alıntı: bianconerakur 7.80 lere düşerse otomatik yeni 1.0 style leon yine %50 ye düşer hesaplamama göre..
Hocam gerçekten sizin hesap çok ilginç
lansmanda kur dolar 7.20 iken 293 bin tlye lansman indirimiyle sattılar (:
hesaplar yanlış sizin hocam vw firmasınıda hiç tanımamışsınız ...
troc modelinde elinde kaldığı halde 2020 modelleri 230 dan vermediler..
golf vw markasının göz bebeği ben size açık açık yazayım Dolar 7 tl olsada %80 den satılır..
300 bine yakın para verip 1.0 benzinli almam asla. Mis dizel araçlar var o fiyata,varsın Alaman arabası olmayıversin.
quote:
Orijinalden alıntı: Funnerman33
300 bine yakın para verip 1.0 benzinli almam asla. Mis dizel araçlar var o fiyata,varsın Alaman arabası olmayıversin.Hocam siz baya geride kalmışsınız 1.6 dizel kamyon motoru alabilirsiniz hocam artık devir değişti birde bazen görüyorum yok çekmiyor gitmiyor yazıyorlar gülüyorum..
1.6 dizel tüm motorlu araçlar 1.0- motorlu araçtan yavaştır hocam.
300 bin para veren adamda 100 kmde 1 litre benzin muhabbeti yapmasın bir zahmet.
kırsal dizel aut ---Benzin elektirikli araç in hocam sene 2021...
Dokunmatik tuşları bile zar zor basıyor. Koyarsan oraya hesap makinası ekranı öyle olur tabi
-
quote:
Orijinalden alıntı: AydınvagHocam gerçekten sizin hesap çok ilginç
lansmanda kur dolar 7.20 iken 293 bin tlye lansman indirimiyle sattılar (:
hesaplar yanlış sizin hocam vw firmasınıda hiç tanımamışsınız ...
troc modelinde elinde kaldığı halde 2020 modelleri 230 dan vermediler..
golf vw markasının göz bebeği ben size açık açık yazayım Dolar 7 tl olsada %80 den satılır..
Alıntıları Gösteryanıldıgınız nokta şu lansmandaki kur ile maliyetli değil o arabalar..muhtemelen ocak ayında finansmanı yapıldı o araçların.. Arabaların satış fiyatı tanıtıldıgı günün kuruna göre alınmaz..Ocak ort kuru 7.40 tl civarı..
manuel golf ü %80 den satmak hiç de kolay değil kolay kolay 300 k parayı manuel bir araca herkes vermez şu zamanda..Aylık 300-500 tane golf satışı da Doğuşu kesmez...
-
Kaçırdık alan aldı, bugün yine biriyle konuştum 216'dan almış her şey dahil. Daha da bu fiyatları göremeyiz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: scanhKaçırdık alan aldı, bugün yine biriyle konuştum 216'dan almış her şey dahil. Daha da bu fiyatları göremeyiz.
231 de 10000 kişi sırada hocam (: %80 olunca dahada üzülecek bir çok kişi.
Nedense kanım ısındı Golf 8 e. F/P olarak bazı çok iyi. Bulunursa kaçmaz.
-
Bom boş bir paket için sırf Golf diye 230 kağıt vermek ne kadar mantıklı sorarım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 5 Nisan 2021; 22:17:12 > -
quote:
Orijinalden alıntı: bamorexBom boş bir paket için sırf Golf diye 230 kağıt vermek ne kadar mantıklı sorarım?
bombaş dediğin araba...
2020 highline golf te olmayan anahtarsız calışma standart...
Elektrnik el freni auto hold standart...
Hayalet ekran standart.
8.25 nerdeyse rline dahil style life paketteki multimedia ekranı standart...
led ön arka stoplar
sonrası onlarca vag grup retrofit imkanı...
Hocam hiç golf kalitesini tatma fırsatınız oldumu ?
Bu araç 230 rline 420 bin tl bilginiz olsun.. sırf bu yüzden bile alınır ama anlayana..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Aydınvagbombaş dediğin araba...
2020 highline golf te olmayan anahtarsız calışma standart...
Elektrnik el freni auto hold standart...
Hayalet ekran standart.
8.25 nerdeyse rline dahil style life paketteki multimedia ekranı standart...
led ön arka stoplar
sonrası onlarca vag grup retrofit imkanı...
Hocam hiç golf kalitesini tatma fırsatınız oldumu ?
Bu araç 230 rline 420 bin tl bilginiz olsun.. sırf bu yüzden bile alınır ama anlayana..
Alıntıları GösterHız Sınırlayıcı ve sabitleyici
Arka Koltuk Kol Desteği ve ön koltuk desteği
Yağmur Sensörü
Park Sensörleri
3 Bölgeli Klima
Kararan Dikiz Aynası
Otomatik Kısa Farlar
Active Info Display
Kablosuz Şarj Paketi
Geri Görüş Kamerası
Katlanır Yan Ayna
Bunlar vs yok üstelikte opsiyonel olarak eklenmiyor.
-
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet3976 -- 5 Nisan 2021; 22:43:46 >
quote:
Orijinalden alıntı: bamorexHız Sınırlayıcı ve sabitleyici
Arka Koltuk Kol Desteği ve ön koltuk desteği
Yağmur Sensörü
Park Sensörleri
3 Bölgeli Klima
Kararan Dikiz Aynası
Otomatik Kısa Farlar
Active Info Display
Kablosuz Şarj Paketi
Geri Görüş Kamerası
Katlanır Yan Ayna
Bunlar vs yok üstelikte opsiyonel olarak eklenmiyor.
Alıntıları GösterO yazdıklarının hepsini ekletirsin %50 den bu arabayı alda kameran eksik kalsın. Sacma sapan keyfi donanımlar kullanmak istiyorsan hepsini retrofitle ekletirsin...en kolayı orjinal kamera takmak olur şuanda takılıyor.... kol dayama desteği nedir dostum golf 8 de ön kol dayama ztn var.. sacma sapan donanımlar atmışsın. Ayna katlanması vs hepsini yaptırırsın orjinal olarak kaldıki golf life pakette bile yok yani katlanır ayna (: active info display yazmışsın ( hayalet ekran var ) var hocam kopyala yapıştır yapma arabayı görmeden (: hız sabitleyici yağmur sensörüde olan paketi alanlar var (imp) yani baştan aşağı sacmalamışsın. Yok dediğin bir çok şey var... hepside opsiyon olarak sonradanda ekletirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydınvag -- 5 Nisan 2021; 22:48:59 >
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: AydınvagO yazdıklarının hepsini ekletirsin %50 den bu arabayı alda kameran eksik kalsın. Sacma sapan keyfi donanımlar kullanmak istiyorsan hepsini retrofitle ekletirsin...en kolayı orjinal kamera takmak olur şuanda takılıyor.... kol dayama desteği nedir dostum golf 8 de ön kol dayama ztn var.. sacma sapan donanımlar atmışsın. Ayna katlanması vs hepsini yaptırırsın orjinal olarak kaldıki golf life pakette bile yok yani katlanır ayna (: active info display yazmışsın ( hayalet ekran var ) var hocam kopyala yapıştır yapma arabayı görmeden (: hız sabitleyici yağmur sensörüde olan paketi alanlar var (imp) yani baştan aşağı sacmalamışsın. Yok dediğin bir çok şey var... hepside opsiyon olarak sonradanda ekletirsin.
Alıntıları GösterHer modele her opsiyonu ekletemiyorsun güzel kardeşim.
Üstelik bir çok otomobilde standart olan bazı donanımlar en üst versiyonda bile opsiyonel olarak satılıyor.
Diğelim ki ekletiyoruz.O zaman ederi en üst versiyon parasına geliyor.
Ben bu kadar edere sırf Golf diye 300.000.TL civarı para vermem.Onun yerine aynı edere daha fonksiyonel otomobiller var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bamorex -- 5 Nisan 2021; 23:6:49 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: bamorexHer modele her opsiyonu ekletemiyorsun güzel kardeşim.
Üstelik bir çok otomobilde standart olan bazı donanımlar en üst versiyonda bile opsiyonel olarak satılıyor.
Diğelim ki ekletiyoruz.O zaman ederi en üst versiyon parasına geliyor.
Ben bu kadar edere sırf Golf diye 300.000.TL civarı para vermem.Onun yerine aynı edere daha fonksiyonel otomobiller var.
Alıntıları GösterTamamda senin yazdığın şeylerin eklendiğini ıspatladım...
her modele her paketi ekleyemiyorsun derken zaten neden 1.0 manuel araca mesela üst donanımlardan neden pahalı opsiyon ekleticeksinki.. çok donanım fantazin varsa 300 bin tl ye satılıyor ztn donanımlı paketleri (:
senin alerjin var vw firmasına..
ama yeni kasa c hb fiyatlarını görücez diğer markalardada...
vw bu paraya bedava güzel kardeşim %50 de sana araç sunuyor.
kaldıki normalde bu sınıfta 50 yıllık bir otomobil psa nın elinde olsa %80 den giriş yapardı...
o paraya şu var bu paraya bu varcıların golfle işi olmaz bu aracı bilen kapısında yatıyor alabilmek için.
400 bine golf konusuda değil bu sayfa yanlış sayfada boş yorumlardasın..
230 binlik boş golf konusu bu.. nekadar dolu olduğunuda göstermiş olduk sanada (:
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X