Merhabalar, Golf 8 impression'a R difüzör ve ön tampon alip taktirmayi dusunuyorum burdan buldum ( kunzmann . de/shop/en/tuning-and-exterior/spoilers-diffusers/r-line-rear-diffusor-golf-8-genuine-volkswagen.htm ) ama TR'ye yolamiyorlar maalesef birde bu parça bizim impression ile uyumlu mu acaba? Orijinal parçalarini nerde bulabilirim? internet uzerinden satis yapan bir site biliyorsaniz yazabilirmisiniz lütfen? birde 16 jant yerine sizce 17 jant uyumlu olur mu? mesela burdaki ventura < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dafalgan150 -- 15 Nisan 2021; 17:39:40 > |
Golf 8 impression'a R difüzör ve R ön tampon (orijinal)
-
-
Şuanda yurtiçinde henüz Golf 8 aksesuarları parçaları gelmedi. Bir süre bekleyin. Bende Impression var beklemedeyim. 2-3 aydan öncede gelmez.
Önce alixpressde çıkmaya başlar alixpressde çıkmaya başladıkdan 1 ay sonra türkiyede gelmeye başlar.
18 Jant alıp takabilirsiniz tabiki ama duruma göre yay takviyeside istiyebilir.
-
1 ay daha bekleyin ender eektronik hepsini temin eder. Bu iste her zaman bir numaralar. Hatta onlara sorup bilgi alabilirsiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Enderde difuzor ve on panjur performans ledi var mi arkadaslar? Webde goremedimde
Ender elektronik bildiğim kadarıyla sadece teknolojik ürünleri (hayalet gösterge, hız sabitleme, geri görüş, park sensörü vs) getiriyor kaporta için ürün getirmiyor. Orada arkadaşın aradığı ürünleri bulabileceğini sanmıyorum.
Edit: evet varmış bende yeni gördüm
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CaglarAkcam -- 6 Ağustos 2021; 9:34:19 > -
Renk Beyaz ise ne yapilsa duzelmez bu arabanin tipi. Tasarim zaten cok iyi degil ama diger renklerin yaninda beyaz ne yazik ki baya kotu.
-
Acele edin bence. Orijinal alacağınızı söylemişsiniz ne kadar erken alırsanız o kadar ucuza alırsınız. Ender Elektronik ile bir görüşün onlar getirtiyor ama bir fiyat çalışması yaptılar mı bilmiyorum. 5x112 bijon ölçülerinde her jant olur, orijinal jant ofset değerleri olarak daha uyumlu olur orijinal lastik ebatlarıyla birlikte. 17 jant için yay gerekmez ancak 18'e geçecekseniz spor yay almanız gerekir. Hatta yaydan sonra jantlar çok içeride kalacağı için spacer da gerekecektir. Önlere 12 mm arkalara da 15 veya 20 mm sorunsuz olacaktır.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Şuanda yurtiçinde henüz Golf 8 aksesuarları parçaları gelmedi. Bir süre bekleyin. Bende Impression var beklemedeyim. 2-3 aydan öncede gelmez. Önce alixpressde çıkmaya başlar alixpressde çıkmaya başladıkdan 1 ay sonra türkiyede gelmeye başlar. 18 Jant alıp takabilirsiniz tabiki ama duruma göre yay takviyeside istiyebilir. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X