Şimdi Ara

Golf 94 000 TL .. OHAAA Desem çok mu fazla olur ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arka porsiyonu yeter la ne anlarsınız golften.
  • quote:

Orijinalden alıntı: linqs

şu konulardan gına geldi artık ya malum site işte satmak için koymayan insanlardan biri ..

++++

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim ne derse desin piyasa haddinden fazla yuksek. Tabi golfte iyice abartmış. o paraya neler neler alınır. Ornegin 2012 c180

• Galericiler nezih insanlardır, Golf tü kaka.
  • arabama bi kez daha aşık oldum marka bilmemde bu fiyatlar nedir arkadaş ev parasına 4 teker...
  • Şuan param olsa otomobile yatırırdım.

6 ay önce idi galiba vw golf 1.4 tsi düz vites 55bin lira idi. Şimdi 68bin lira olmuş.

Opel Astra Enjoy active 140lık düz vites için fiyat aldığımda 44 bin lira demişlerdi, şimdi olmuş 55bin lira.

O zamanlar almış olsaydım şimdi elimi öpene

Golf'ü 65-63bin lira civarlarına
    Astra'yı 51-52bin lira civarlarına

Satardım. Ev alsan, arazi alsan bu kısacık zamanda böyle prim yapmıyor

not: Şuan camdan otoparka araba baktığımda içim kıpır kıpır olabiliyor, onu seviyorum. Fakat bu fiyatlar ile bu araçları alsaydım, uyuyamazdım, böyle bağlanamazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: spinattimyalnizliga

X şu kadar Y bu kadar ediyorsa Golf'e 94 normaldir diyenler gelir birazdan.

+++

• Almazsınız olur biter ne diye sürekli konusu açılır her hafta bilmem. Daha ucuz alternatifler var onlara yönelin.
  • her hafta golfle ilgili böyle konular. sanki diğer markalarda yok böyle abuk fiyatlar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dererhan

Almazsınız olur biter ne diye sürekli konusu açılır her hafta bilmem. Daha ucuz alternatifler var onlara yönelin.

+1
  • Hiç de fazla olmaz diyebilirsin ama alanlar var. Bu arada goodorevil nickli arkadaşın mesajdaki GTI güzel gözüküyo
  • 2.0 TDI olaydı paraya değerdi.
  • Fındık motoru kocaman arabaya koymak Vergi sistemimiz sağ olsun
  • Artık ben bazı japoncuların böyle ilanları kendilerinin verdiğini düşünmeye başlıyorum yavaş yavaş.
    Bu nasıl bir fanatik gözlülüktür anlamış değilim, japon arabası kullanan alman arabasını,alman arabası kullanan japon arabasını pislemeye çalışır. Eleştirirsin,beğenmezsin stilini olurda bu nedir arkadaş.
    Araç piyasası mı yapma amacıdır çözemedim,buralarda 1-2 kişinin aklını kirletmekle kimse kendi arabasının değerini yükseltmez.
    Kendi aracım Golf IV,japon aracı olan arkadaşlarım sürekli ederi konusunda tartışma çıkartmakla meşgul,ama yakın dönemde nedense çoğu TSİ motor aşığı oldu.
    Sırf pedallarının yumuşaklığı konforu için vazgeçemiyorum Vw'dan, opel sert honda sert toyota sert renault sert. Bu araçları kullanırken gerçekten ayaklarım yoruluyor sert pedallar yüzünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk evliya

Ben 120.000 tl ye ilana koysam yine boyle konu accak misin ?

hocam sorun senin yada başkasının X TL yada Y tl fiyat koyması nedir ülkemizde oluşan bu aşırı fahiş fiyatlarda ne hallere gelmişiz asıl söylemek istediğim o..

normali 40 - 50 000 TL yapcak araçlar 80 -100 lerde bazı şehirlerde bir ev parası eder bu..

ey güzel ülkem ne hallerdeyiz yaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliengin

her hafta golfle ilgili böyle konular. sanki diğer markalarda yok böyle abuk fiyatlar..

hocam maksadım vw grubunu eleştirmek değil muhakka ki diğer araçlarda da vardır ben o gözüme takıldı paylaştım hatta alternatif olarak ta vw cc önerdim yine farkındaysan..

ben de alman otolarını her zaman öncelikli tercih ederim ama bu fiyatlarında b.. çıktı artık..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PetrovaFire

Fındık motoru kocaman arabaya koymak Vergi sistemimiz sağ olsun

vergi sistemi
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

Walla arkadaslar bu piyasayi galericiler yukseltiyolar..5 lira edcek arabaya 9 lira istiyolarrr.bende dayanamayip satisa cikardiklari araclara 9 yazdilarsa arayip 4liram var hemen nakit vercem kabul edersen dye kizdiryom walla.Milleti salak yerine koymasinlar..Bide simdi temizlik amacli belalti tarafimizca boyanmistir dyee bi MODA cikardilar.siz alirken cizik olanyerlere vuruk boyali demiyomusunuz.Adamlar saf gariban dekketirmesinler...

Öyle bi güzel konuşmuşsun ki güzel kardeşim ellerinden sıkıyor tebrik ediyorum.Kesinlikle bunların yüzünden fiyatlar hep en uç noktada.Vatandaş da bunlara uyunca 40 liralık arabalar olmuş 50 55 lira.Onların aç gözlülüğü yüzünden bunların hepsi.Onlara araba satarken boya varsa"bunda boya var"derler fiyatı öldürürler bin dereden su getirirler.Onlar sana satarken "abi boya olsa ne olur çok mu önemli sanki"derler.Sen onlara km si yüksek araba satarken "bunun km si yüksek"derler.Onlar sana satarken "bakımları yapılmışsa sorun yok aman canım km nin ne önemi var"derler..Üç kağıtçılık+yalan dolan+haksız kazanç=KUL HAKKI.Allah sorsun diyecek başka bişey yok..

• Geçenlerde forumdan birisi 300 bin vermişti golf R için ondan sonra hiç şaşırmıyorum bu golf ilanlarına
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.