Şimdi Ara

Golf 94 000 TL .. OHAAA Desem çok mu fazla olur ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
0
Favori
2.237
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Malum sitede her marka model için böyle abuk sabuk fiyatlar mevcut, Golf'e özel bir durum değil.
  • Allah bu millete akıl fikir versin kesik araba bir ev parası istiyorlar/veriyorlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık trafikte arkadan koymayaya dikkat edeceğimiz araçlar listesine mercedes bmw audi'lerden sonra golf'leride ekleyebiliriz.
  • abi şaka maka bir yana gerçekten akıl almaz fiyatlar

• Corvınus kullanıcısına yanıt
    Hayatta o parayi golf gibi bi arabaya vermem benim gozumde 45000 den fazla etmez.94000 'e mercedes alirim varsin2.el olsun

• X şu kadar Y bu kadar ediyorsa Golf'e 94 normaldir diyenler gelir birazdan.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    50 bin tlye kadar öneriniz ne olur?
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • şu konulardan gına geldi artık ya malum site işte satmak için koymayan insanlardan biri ..
  • Ben 120.000 tl ye ilana koysam yine boyle konu accak misin ?

• Keşke şu ilanların altına yorum yazılabilse...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sıfır fiyatı ne kadar önemli olan o

• Bence normal o doluluktaki araç için
  • Walla arkadaslar bu piyasayi galericiler yukseltiyolar..5 lira edcek arabaya 9 lira istiyolarrr.bende dayanamayip satisa cikardiklari araclara 9 yazdilarsa arayip 4liram var hemen nakit vercem kabul edersen dye kizdiryom walla.Milleti salak yerine koymasinlar..Bide simdi temizlik amacli belalti tarafimizca boyanmistir dyee bi MODA cikardilar.siz alirken cizik olanyerlere vuruk boyali demiyomusunuz.Adamlar saf gariban dekketirmesinler...

• Corvınus kullanıcısına yanıt
    sen satana bak hocam galericiden ne bekliyorsun ki.Aylar öncesinden sipariş verirler sonra da bi müşteri gelince ''biz üç beş bin tl pahalı satıyoruz ama siz de sıra beklemiyorsunuz'' deyip itelerler adama.Yemin ediyorum varya gidip o adama 94 az 100 vereyim de asla hayır demez.Fazla para gelsin de nasıl gelirse gelsin.Helal haram haklı kazanç haksız kazanç farketmez.
  • Showroom larda defalarca gördüm bu fiyatlara. Sahibinden sitesinin abartısı değil sadece.

Ha verilir mı ? Tartışmasız.

Verilmez

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: huso0655

Walla arkadaslar bu piyasayi galericiler yukseltiyolar..5 lira edcek arabaya 9 lira istiyolarrr.bende dayanamayip satisa cikardiklari araclara 9 yazdilarsa arayip 4liram var hemen nakit vercem kabul edersen dye kizdiryom walla.Milleti salak yerine koymasinlar..Bide simdi temizlik amacli belalti tarafimizca boyanmistir dyee bi MODA cikardilar.siz alirken cizik olanyerlere vuruk boyali demiyomusunuz.Adamlar saf gariban dekketirmesinler...

Benim 20binlik araca 13bin teklif etmişti biri. Hem de helalinden. O sen miydin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dsg olması fiyatı arttırıyor muymus bir de

• verilir tabi, torsiyonu yeter
  • Hocam saka maka adamlar bilmeyen insanlara bole yapyolar allah galericilern eline dusurmesin..

• golf fiyatları biraz daha artarsa, arabayı yolda değil de kara para aklamada kullanmaya başlayacaklar.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.