Şimdi Ara

Golf Alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
572
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar öncelikle Türkiye'deki vag fanlarindan kaynaklı vw ye aşırı bir antipatim var lakin f/p olarak bir araç çıktı karşıma.

2016 model 1.4Tsi act li R-Line direk bayi çıkışlı servis bakımlı 80 bin de tamamen fabrikasyon ilk sahibinden.

Senede 20.000 km kullanıyorum çoğu şehirler arası yol dsg beni korkutuyor.

2017-2018 Mazda 2,Suzuki swift parası onuda belirteyim yada piyasası olmayan 2013-2014 F30 veya boş paket w211 fl parası da diyebilirim.Konum KKTC

Edit:Araçta kavrama daha önce değişmemiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 3K1X -- 21 Eylül 2022; 15:35:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• R-line hakkı verildi ise...DSG üzer... Kıprısta gaca toplan bilemem... (çok seviyorum şivesini :)

ama DSG şanzıman artık çözüldü toplanıyor...mekatronik olsun baskı balata olsun uygunu buldu ise al tabi...

Kavrama genelde 120-150bin km sonrası genel kullanımda araç üzülmedi ise konuşulmaya başlanıyor...

kalkışta gidişte geçişlerde sarsıntı var mı ?

• Valla hocam kalkışta,sürüşte hiç bir problem gözükmüyor.Hem agresif hem sakin olarak denedim ayrıca manuel modda da kullandım ama burda işçilik Türkiye'ye göre ciddi anlamda pahalı.250 bine alacağım arabanın mekatronik,kavrama vb. herhangi birşeyine 40-50 bin TL vermek bana ciddi anlamda koyar sonuçta değişince satışta herhangi bir fark olmuyor.

Harici aracı kullanan bir kadın.Araç pek yorulmamış yolda giderken falan çok net bir şekilde belli ediyor diri olduğunu.Araç sahibi ile bayiden servis kaydını da aldık sarf malzemeler(yağ,filtre,balata,lastik,akü vb.)harici değişen herhangi bir şey gözükmüyor

• dsg li araba alacaksan masrafı cebinde gezeceksin patlayabilir de patlamayabilir de.

kafan rahat gezmek istiyorsan japon bakarsın aynı segmentte

• Hocam Kıbrıs'ta japon arabalar ilah olduğu için aynı model b segment japon arabalar nerdeyse premium c ler ile aynı para.İnsanın alası gelmiyor.Aslında bu golf ile aynı paraya yine aynı kondisyonda 2019 Insignia buldum sadece manuel sürmek için problem yok ama satışı biraz problem.Birde nüfus ve araç sayısı az olduğu için kolay kolay araçta bulunmuyor ama dediğiniz gibi benim korktuğum da DSG zaten bilmiyorum  

• Manuel de olsa insigniadan 2 tane golf çıkar

galerici falan değilsen düşünmeden al

• Normalde Dsg çözülmüş bitmiş bir şanzıman, Türkiyedeki ustalar normal tork konvertörden daha temiz topluyor hemde o kadar fiyat da çıkmıyor.. Korkacak bir durumu kalmadı.

Ama kıbrıs nasıl bilemem.. Orada garip fransız arabaları ve eski almanlar hiç para etmiyor gerçekten.. japon bozmadığı için çok tutuyor. böyle olunca da bazı arabaların parçası ve ustası bulmak zorlaşıyor.. yine de ben risk alır alırdım arabayı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cruze alınır mı
    2 yıl önce açıldı
    Bu Golf Alınır mı?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Antipatinizin sebebi vag fanları ise o her markada var. Subaru fanları, tofaş fanları, bmw fanları, audi quattro fanları, evo fanları... bitmez o olay. Olaya öyle bakarsanız araba almamanız lazım. Araç temizse beğendiyseniz alın geçin. Çok kafa bulandırmaya gerek yok. Sonuçta ihtiyaçlarınızı beklentilerinizi karşıladıktan sonra kime ne? Ben yolda mazda veya subaru alana "ya şuna bak tutulmayan aracı almış, satamaz bunu" kafasıyla yaklaşsam hayatıma nasıl bir renk katacak? Saçma.

• Siz o Golf ü almayın. Daha araç sahibi olmadan ne zaman arızalanacağını düşünüyorsunuz. "Nasıl olsa arızalanacak. Bir kaç yıl binerim. Ben de arızalanmadan satabilir miyim?" mantığındasınız. Dsg vw araçlar sizi rahatsız eder. Sonuçta robotize şanzıman. Vites atması gereken yerde, biraz geç vites değiştirse "Acaba?" diye düşüneceksiniz. Bu da sizi rahatsız edecek. "Dsg ne zaman bozulacak?" diye düşünmektense, kafanızın rahat olması daha önemli.

• teteni T kullanıcısına yanıt

Hocam öncelikle bunun nedeni Türkiye ile buranın araba mantığının farklı olması.Öncelikle burda temiz araba ile çöp araba arasında pek bir fiyat farkı yok.İkincisi bunlar herşeye kolay sahip olduğu için malına bakan yok.Adam S class'a biniyor çıkma lastik takıyor üstüne nerde görülmüş bu ? Üçüncüsüde araç burada değer kaybeden bir sarf malzeme bunlardan kaynaklı alıp para harcadığın vakit boşa para harcamış oluyorsun ki swift ile golfun aynı para olmasının nedeni de bu burda.Bunlardan kaynaklı arabana bakmanın,servksini zamanında yapmanın vb. bir değeri yok harcadığınla kalırsın

• Anlıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.