Şimdi Ara

Scirocco Alınır Mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
29.791
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar 50bin cavarina 2011 model 1.4 TSI 160 HP olanlari var.
    Alinir mi dersiniz?
    Yoksa o paraya genc isi baska hangi araba gider?
    Araci 19 yasinda universtedeki kuzenim kullanicak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CDBurnerXP -- 10 Şubat 2017; 17:52:30 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Scirocco Alınır mı? Bilmeniz Gereken Her Şey

Scirocco 2.El Piyasası Nasıl?

Volkswagen Scirocco, 2008-2017 yılları arasında üretilen bir spor otomobildir. 2. el piyasası, aracın popülaritesine ve genel durumuna bağlı olarak değişir. İyi durumda olan temiz Scirocco'lar genellikle yüksek fiyatlarla satılırken, yüksek kilometreli veya hasarlı araçlar daha düşük fiyatlarla bulunabilir.

Scirocco Neden Alınmaz?

Scirocco'yu almayı düşünmeden önce bazı potansiyel dezavantajları göz önünde bulundurmak önemlidir:

• Yüksek yakıt tüketimi: Scirocco, özellikle 2.0 litrelik motorlu versiyonları olmak üzere, yakıt açısından verimli bir araç değildir.
    • Sınırlı arka koltuk alanı: Scirocco, arka koltukları dar ve sıkışık olabilen 2+2 kişilik bir spordur.
    • Yüksek bakım maliyetleri: Scirocco, diğer Volkswagen modelleriyle karşılaştırıldığında daha yüksek bakım maliyetlerine sahip olabilir.

Volkswagen Scirocco Alınır mı?

Yukarıda belirtilen dezavantajlara rağmen, Scirocco yine de aşağıdaki nedenlerle çekici bir seçenek olabilir:

• Şık ve sportif tasarım: Scirocco, göze çarpan ve aerodinamik bir tasarıma sahiptir.
    • Eğlenceli sürüş deneyimi: Scirocco, keskin direksiyonu ve güçlü motor seçenekleriyle sportif ve keyifli bir sürüş sunar.
    • Geniş ön koltuk alanı: Scirocco'nun ön koltukları geniş ve destekleyicidir ve uzun yolculuklar için rahattır.

Scirocco Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Kullanılmış bir Scirocco satın alırken aşağıdaki hususlara dikkat etmek önemlidir:

• Motor ve şanzıman durumu: Scirocco'ların motor ve şanzıman sorunlarına yatkın olabileceği bilinmektedir. Aracın bakım geçmişini ve herhangi bir sorunun olup olmadığını kontrol edin.
    • Karoser hasarı: Scirocco'lar düşük yapıları nedeniyle çarpışmalarda hasar görmeye daha yatkındır. Aracın karoserini dikkatlice inceleyin ve herhangi bir hasar veya onarım izi olup olmadığını kontrol edin.
    • Elektrik sorunları: Scirocco'lar elektrik sorunlarına yatkın olabilir. Aracın elektrik sistemini kontrol edin ve herhangi bir uyarı ışığı veya diğer sorun olup olmadığını kontrol edin.

VW Scirocco 1.4 TSI 160 HP Alınır mı?

VW Scirocco 1.4 TSI 160 HP, dengeli bir performans ve yakıt verimliliği sunan popüler bir motordur. 160 beygir gücü ve 240 Nm tork üretir ve 0-100 km/s hızlanmasını yaklaşık 8 saniyede tamamlar. Ancak, bu motorun bazı potansiyel sorunları olabileceği bilinmektedir, bu nedenle aracı satın almadan önce bir mekanik kontrole tabi tutulması önerilir.

Sonuç olarak, Scirocco çekici bir spor otomobil seçeneği olabilir, ancak satın almadan önce potansiyel dezavantajlarını ve dikkat edilmesi gereken hususları göz önünde bulundurmak önemlidir. Dikkatli bir araştırma ve inceleme ile ihtiyaçlarınızı karşılayan ve uzun yıllar keyifle kullanabileceğiniz bir Scirocco bulabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Up

• Uzun süre kullanılaksa olabilir 2.elizayıf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Uzun süre kullanılaksa olabilir 2.elizayıf

Baska tavsiyeniz var midir hocam

• CDBurnerXP kullanıcısına yanıt
    Genç işi dediğiniz için leon modifiyeli veya bulabilirseniz audi a3 olAbilir

• Scirocco TR pazarında özellikle gençler tarafından rocco lolipop olmuş, temizini bulmak zor olur bence.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Scirocco 8 yıldır aynı kasa artık ilgi çekmiyor ilgi cekmek için alınacaksa rcz alın,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BMW 320D alınır mı
    3 yıl önce açıldı
    Eski Mondeo alınır mı??
    18 yıl önce açıldı
    BMW 320İ Alınır Mı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: defiant82

Genç işi dediğiniz için leon modifiyeli veya bulabilirseniz audi a3 olAbilir

Hocam cok modifite seven birisi degil. Yaparsa da orjini bozmadan ufak seyler oyle apacilik degil kesinlikle. O yuzden coo hava yapilacak arabadan cok kendisinin sevebilecegi bor sey istiyor. Buyuk sedanlara ihtiyaci yok sonucta

• Eski bir kullanıcısı olarak uzak durun diyorum.

• Yakin bir arkadasimda var 200-210 hp civarlarinda,cok iyi kaciyor ama arabanin frenleri biraz zayif gibime gelmisti. Uzun sureli kullanici yorumlarini merak ediyorum acikcasi,1 kez kullandim cunku.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gorod

Eski bir kullanıcısı olarak uzak durun diyorum.

Neden hocam biraz detay verir misin rica etsem? Genc gorunumlu sportif bi arac. 1.4 motorun performansi yeterli geldi bana

• bence 50 civarlarında alınabilecek en güzel araçlardan. golfe gore cok daha spor bi tasarımı var. yeni kasa leon daha pahalı rcz de aynı şekilde. a3 1.4 tfsi olabilir onun da tek kapı seçeneği var. giulietta da bakılabilir 170lik. sonuc olarak audi markası için tercih edilir, alfa ve scirocco tasarım ve performans.
  • Ben kullanmıştım güzel araç fakat 50 bine temizi bulunmaz

• quote:

Orijinalden alıntı: montreal28

bence 50 civarlarında alınabilecek en güzel araçlardan. golfe gore cok daha spor bi tasarımı var. yeni kasa leon daha pahalı rcz de aynı şekilde. a3 1.4 tfsi olabilir onun da tek kapı seçeneği var. giulietta da bakılabilir 170lik. sonuc olarak audi markası için tercih edilir, alfa ve scirocco tasarım ve performans.

Hocam audi olumca eski kasa olucak. O dusunulebilir belki. Alfanin ic tasarimini begenmiyoruz o yuzden pek dusunmuyoruz alfayi.

• quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Neden hocam biraz detay verir misin rica etsem? Genc gorunumlu sportif bi arac. 1.4 motorun performansi yeterli geldi bana

Piyasada yorulmamışı yok gibi. Gidişi fena değil fakat az biraz sıkıştır v8 araba kadar yakıyor. Yol tutuşu tatmin edici.. Fakat özgün bir araç değil, zaten dış tasarımıda ilgi çekmiyor artık. Büyük ihtimalle sürekli yağını kontrol ederek gezersin. 100.000'i geçenler heran her türlü sürprizi yapabilir. Pek normal binilmez bunlara.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: CDBurnerXP

quote:

Piyasada yorulmamışı yok gibi. Gidişi fena değil fakat az biraz sıkıştır v8 araba kadar yakıyor. Yol tutuşu tatmin edici.. Fakat özgün bir araç değil, zaten dış tasarımıda ilgi çekmiyor artık. Büyük ihtimalle sürekli yağını kontrol ederek gezersin. 100.000'i geçenler heran her türlü sürprizi yapabilir. Pek normal binilmez bunlara.

Hocam zaten o fiyata bi 911 performansi beklemek hata olur. 60 civarina ciksak temizi olur mu dersiniz o civarlarda

• Alinmaz net

• Eski bir kullanıcısı olarak kesinlikle alınabilecek bir araç. Yakıtı dert etmeyecekseniz eğer çok keyiflidir. Bende sorun çıkartmamıştı o yüzden o konulara yorum yapamayacağım ancak keyif olarak tatminlar bir araç. Benimki yere biraz yakındı 3-5 kere şehir içinde baya sert vurunca sinirlendim sattım. Ama şuan arıyorum.

• Seat İbiza Cupra

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.