Şimdi Ara

Chevrolet alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
12.565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • acemi şöförüm ilk arabamı alcam yazın nasipse. otomatik vites düşünüyorum. chevrolet aveo veya cruze düşünüyorum. sizce almaya değer mi? fiyatları çok uygun. araba alınca kolay kolay satmam yıllarca sürerim zaten kredi çekip alcam.

• Firma satışlardan çekildiği tarihten beri alınır mı alınmaz mı piyasası 2 seneye çöp olucak vs vs sorulup cevaplanıp duruyor ama piyasaya mütakip chevrolet araçların piyasası değerleniyor (tabi tl bazında bir sayı artışı) alınıyor satılıyor hızlıdır yavaştır takip etmek lazım,

Böyle sorunca bu forumda Chevrolet alamazsın Kia alamazsın Peugot Renault Volkswagen farketmez biri gelip Cruze çok yakıyor çöp çekildi yazar gider biri Fransız alınır mı der başkası Alman araçlarına kin besler araç me olursa olsun temizini buldun mu yakasına yapışacaksın...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cruze var suan 2013 Sport.Sorunsuz

• Fiyat uygun olduktan sonra niye alınmasın

Chevrolet piyasadan çekilince çok değer kaybetti ama yine hak ettiği değerleri görmeye başladı sıfır almadıysanız zarar etmeniz mümkün gözükmüyor 2el de en kötü aldığınız paraya satarsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 18 Nisan 2017; 22:3:44 >
  • 1 seneye yakın otomatik cruze ls kullandım şu anki aracım da yeni kasa 2012 aveo manuel

genel olarak opel piyasadan çekildiği zaman dert edin bunlari bir problem yok araçlar chevy logosunu söktüğün zaman bildiğin opel zaten benim dikkat ettigim iki aracimda da basima gelen devirdayim pompa arizasi astra ve corsalarda da bayaa rastladim baslica kronik sorunlarindan birtanesi konfor olarak cruze aveo ya göre daha güzel ben manuel taraftari oldugumdan degistim araci dikkat ettigim baska bir konu da lpg nin bu araclarda sans isi oldugu kimi sorunsuz biniyor kimi de sorunlardan kafasini kaldiramiyor genel olarak güzel ve konforlu araçlar servis olarak ta özel olsun genel olsun opel bakiyor zaten tam otomatik şanziman almaniz taraftariyim en sorunsuz otomatikler tam otomatik sanzimanlar tabi bakimini aksatmadan kullanirsaniz sorun cikarmayacagi kanisindayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hemde nasıl alınır. Uygun fiyatlı 124 luk cruze bulunursa otomatik temiz tadından yrnmez. Kaportası haric butun parcalar astra j kasa ile aynı. Piyasanın en guvenlikli arabalarından.

• Bak misal sen almayi dusunuyorsun. Almayi dusunenler oldugu surece sarilir araba. Rahat olun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    maserati alınır mı?
    16 yıl önce açıldı
    Chevrolet Araç Alınır mı ?
    5 yıl önce açıldı
    Cruze alınır mı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • teşekkürler arkadaşlar. peki hangi modelini önerirsiniz cruze mu aveo mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Techno Viking

teşekkürler arkadaşlar. peki hangi modelini önerirsiniz cruze mu aveo mu?

Cruze kullanıyoruz memnunuz hocam.Aveo yu bilemeyeceğim.

• Alınır tabii, niye alınmasın. Ben 1.6 otomatik cruze kullanıyorum, 2.0 dizele geçmeyi düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Techno Viking

teşekkürler arkadaşlar. peki hangi modelini önerirsiniz cruze mu aveo mu?

cruze lüks ve kaslı bir görünüme sahip aveo nun da görünümü çok güzel iki aracta güvenlik açısından ağzına kadar dolu en baz pakette bile sadece aveo da iç malzeme biraz kalitesiz o da bilindik araçlarda görülen bir problem ben lpg taraftarı olmadığımdan 1.4 aveo kullanıyorum beni zorlamıyor tabi 1.6 benzinli ve otomatik cruze zorlar adamı benim eski aracım cruze 1.6 otomatik te lpg den kaynaklı subab erimesi problemleri falan yaşamadım ama cruze un iç malzeme kalitesi aveo ya göre daha iyi en alt paket olan cruze ls de bile deri direksiyon var segment olarak farklı olduklarından iki araç pekte kıyaslanamaz yakıt olarak aveo daha az yakar ama ilk aracınız ve acemiyseniz bence daha eski modellerle acemiliğinizi atmalısınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kingb04 -- 21 Nisan 2017; 3:31:42 >

• İlk arabam 1.6 Cruze ls, bana göre acemi biri için fazla büyük ve atmosferik olduğu için tecrübe gerektiren bir araba.

Yani turbo beslemeli ve dizel araçlar gibi kullanımı kolay değil.Gerektiğinde rampada vites küçültmek aragaz vermek veya devirli kullanmak gerekebiliyor.

Acemi biri olarak rampalarda aracı bayıp gitsin diye daha çok gaza basarak motoru boğabilir sonra bu araba gitmiyor etmiyor diye forumlarda konu açabilirsiniz.

O yüzden daha ucuz eski model böyle vurup kırdığında bir yerini fazla kafana takmayacagin bir araba alıp onda öğren.Tabi bu sana kalmış birşey ben acemilik dönemini kolay atlatırım zaten pratiğim var iyi kullanıyorum diyorsan tabiki cruze alabilirsin.

Ben iki senedir sorunsuz biniyorum çokta memnunum.Ama senin yerinde olsam ucuz yollu dizel reno meno bakardım.

• ben de 2 sene önce Aveo aldım. Alınıyor gayet güzelce biniliyor, sefası da sürülüyor. sorun yok
  • Cruze var suan 2012 Sport.Sorunsuz

Parçası n11.com'dan ne bileyim opelparcacılarına kadar her yerde

Servis Opel servisleri ikibin hele bilmem kaça kadar parça ve servis hizmeti veriyor

Ustası desen Opel ustası Chevrolet'in amblemini koymadan tabela yaptırmıyor

Yakıt desen taze 5 dk önceki ölçümümü söyleyim 38 lt lpg ile 405 km yol yaptım (%90 şehir dışı) diyelim. 100 km de 9 litre lpg tüketimi var.

Bu kalitede görünüşte donanımda o fiyatlara bir araç bilmiyorum uzun yıllar araba arştırmış biri olarak.

Performans noktasına gelirsek 124 bg likler kesinlikle üzmez ayılan bayılan gitmeyen çekmeyen ziyade 113 bg likler

Çoğu Cruze kullanıcısı gibi Sacit abi ile tanışırsın yazılımla paşa paşa binersin.

Satmaya gelince millet Nissanlara,Roverlara,Saablara biniyor alıyor satıyor takma kafana boşuna.

• çekinceniz olmasın fiyatlarının daha uygun olması eğer hemen satma düşüncesinde değilseniz sizin için bir avantaj haline geliyor. 20 yaşında civiclerle aynı paraya 5 yaşında aveo alabiliyorsunuz.
  • Alınmaz. Tonla marka varken neden piyasadan çekilmiş başarısız bir markanın vasat araçları? Düz yol varken neden patikaya giriyorsun?

• Bence de almayın.Aynı paraya güvenlik konfor estetik donanım açısından 7 göbek uzakta 2000 2005 arası capon toyata fosfaken falan alın herkezzz öyle yapıyor(!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: hoksi

Cruze var suan 2012 Sport.Sorunsuz

Parçası n11.com'dan ne bileyim opelparcacılarına kadar her yerde

Servis Opel servisleri ikibin hele bilmem kaça kadar parça ve servis hizmeti veriyor

Ustası desen Opel ustası Chevrolet'in amblemini koymadan tabela yaptırmıyor

Yakıt desen taze 5 dk önceki ölçümümü söyleyim 38 lt lpg ile 405 km yol yaptım (%90 şehir dışı) diyelim. 100 km de 9 litre lpg tüketimi var.

Bu kalitede görünüşte donanımda o fiyatlara bir araç bilmiyorum uzun yıllar araba arştırmış biri olarak.

Performans noktasına gelirsek 124 bg likler kesinlikle üzmez ayılan bayılan gitmeyen çekmeyen ziyade 113 bg likler

Çoğu Cruze kullanıcısı gibi Sacit abi ile tanışırsın yazılımla paşa paşa binersin.

Satmaya gelince millet Nissanlara,Roverlara,Saablara biniyor alıyor satıyor takma kafana boşuna.

arkadaşın işi n11'le sacit ustaya kaldı diyorsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Trident682

quote:

Orijinalden alıntı: beyinsis

Alınmaz. Tonla marka varken neden piyasadan çekilmiş başarısız bir markanın vasat araçları? Düz yol varken neden patikaya giriyorsun?

Aklı yok fikri var

Adam dadandı konuya göz yakan mesajlar yazıp duruyor
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.