Şimdi Ara

Golf euro 5 motor ve euro 6 farkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, bayiilerde sıfır araç hemen hemen kalmadı bende sahibinden de satılan 0 km araçlara baktım istediğim araç yeni euro 6 motorlu golf 1.2 tsi comfortline sürüş konfor + ışık paketli 62bin tl civarı mevcut (bluetoothlu). Acaba bu sıfır araçları almakta herhangi bir sakınca var mı?

Ayrıca arkadaşımın babasında 2015 1.2 tsi comfortline euro5 motor 11bin km de araç var 56500tl istiyor. (Sıfırdan farkı yok arabanın)

Sizce hangi arabayı tercih etmeliyim? (Nedeniyle birlikte söylerseniz memnun olurum teşekkürler)

Not : Eğer malum site üzerinden sıfır araç almakta bir sakınca olmadığını söylüyorsanız gönlüm sıfırdan yana...

• İkisi de ortadoğu 4 motor olduğu için gidin ucuz olanı alın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ertug0

İkisi de ortadoğu 4 motor olduğu için gidin ucuz olanı alın

Neyse en azından konuyu yukarı taşıdınız

• Açıkcası arabanın fiyatı fena değil şöyle sıkı bir pazarlık yapılır 54 civarına o aracı alırsanız gayet güzel olur bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed_Passion

Açıkcası arabanın fiyatı fena değil şöyle sıkı bir pazarlık yapılır 54 civarına o aracı alırsanız gayet güzel olur bence.

Hocam malum siteden baktım aynı model donanımdakiler 57-58 den başlıyor ( sıfırı 60bin ?? ) Neyse bu 56500 isteyen ise arkadasımın babası. Sanırım pazarlık araç başında olur oda 500-1000 tl arası olur en fazla diye düşünüyorum. Tabii sıfırı almazsak..

• Bende takip ediyorum bu aracı ama fiyatlarda çok tutarsızlıklar var,bırakmazsa 54 e almayın dediğiniz gibi adamlar sıfır parası istiyor neredeyse.
    Bana kalırsa biraz bekleyin piyasa durulsun.
  • sıfır aracın fiyatını biraz daha pazarlıkla düşürüp sıfır alın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İkinci El araçta comfort sürüş ve ışık paketi var mı. Eğer yoksa sıfır alın. Euro6 yakıttta fark yaratır ayrıca. Paranız varsa ve binmeyi düşünüyorsanız sıfır alın derim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.