Şimdi Ara

Golf-Focus Tavsiye?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Golf 5 1.6 (lpg)
    Focus 2 hatchback 1.6 tdci (makyajsız)

Araçlarından birisini düşünüyorum. Araçlar otomatik vites olacak.
    Gönlüm golften yana ancak onun da turbosuz ve lpgli oluşu beni çok düşündürüyor.
    Focusun gözümdeki tek artısı turbo dizel ve otomatik oluşu.

Fiyat ortalamam 30-35 olduğundan bu araçlara bakıyorum. Yakıtı ekonomik, biraz da görüşünü güzel birşey bakıyorum.

Siz ne önerirdiniz? Golf'e kaymalı mıyım? LPG oluşu Focusa göre çekişte/performansta sorun yaşatır mı? Yoksa hiç bulaşma TDCI Focus al geç mi dersiniz?

Teşekkürler herkese.

• Focus performans olarak ve yol tutus olarak daha iyi,yalitim olarak kotu(Focus 3 lerde duzeldi)
    Golf yalitim olarak daha iyi,ic mekan kalitesi biraz daha iyi

Ben olsam sirf yalitim sebebiyle Golf alirdim.Uzun yolda kafa utulememesi acisindan

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Focus titanium kasa falan bakıyorsanız yalıtımı iyidir. Önceki aracımız mondeo trend di yalıtım kötüydü ama ghia paketlerinde iyiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O kasa dizel focuslarin otomatik şanzımanları cvtdir ve sorunludur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gonlum golften yana ama bakalım neye karar vericem.
    Cekis meselesi aklima takiliyor sadece.

• Golf 5 fsi motor lpg'ye ne kadar uyumlu tartışilir , şansınıza kalmış bi durum. Az yaksin diyosunuz. Focus 2 1.6 tdci şehir içinde dizel fiyatları düşmeden önce şehir içi 6.9 yakiyodu şehir dışında ise ankara-marmaris arası 1 haftalik sürede şehir içi şehir Dışı karışık 4.0 ortalama yakaladik 100 kilometrede. Focus bence motor sesini daha doğrusu dizel sesini içeri alıyo. Ama arabanın motoru saat gibi çalıştığı için adam sallamiyo net bişey var ama focusun kullanımı ve çekici mükemmel ama ben golf 4 kullanmış biri olarak( ailemizde var ) çekisi tatminkar ama kesinlikle bir focus olamaz. Ayrica golf 1.6 fsi+lpg ile focus ile ayni değerlerde yakıt yakacaksiniz bunla her türlü idda ederim karar sizin

• 1.6 Dream honda civiclerede bakabilirsin istersen daha mantılı bi seçim olabilir
  • Focus sahibiyim şu focusları forumlarda benim kadar toplasan 10 kişi bilir tek kelime söylüyorum sana dizel otomatik focustan uzak dur

Alacağın golf 5'inde lpg sistemini iyi araştır.Vialle veya prins vs bir sistem yoksa ne kar edebilirsin nede sorunsuz kullanabilirsin başına dert açar ....

veya lpg'siz bir araç bulup kitlerin birini taktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberBot

1.6 Dream honda civiclerede bakabilirsin istersen daha mantılı bi seçim olabilir

Honda piyasasının içine ettiler..1.6 vti hondalar 20-22'den 30-35bin'e,vtec2 kasalar 30'dan 35-37 bine fd9 lar ise 40-45'lere çıktı hadi fd9 yeni anlarımda vtec2'lere ies'lere vti' lere ne oluyor? Şimdi diyeceksiniz vti özel 160 hp motor diye ilanların %80'i full kazalı sonuç olarak çizik boyası alanın elinde patlar...

• Civicler guzel bi alternatif aslinda ama arkadasimda 2012 elegance var ancak cekisinden hic memnun degil. Aslinda sirf o sebepten turbolu bi arac istiyorum ama sanirim yazdiklarinizdan sonra focustan sogudum :)

Golf'e de icim gidiyor zaten. 1.6 fsi otomatik bakmaya devam edeyim. Fsi motora lpg icin prins ve turevlerini onerir misiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.