Şimdi Ara

Golf Goal 1.6 Nasıl Alınır Mı? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
8.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    20k kredi çekip 6 yaşından araç almam...
    madem elimdeki paranın iki katı kredi çekeceğim 2-3- yaşını geçmemiş araç ararım...
    30000'e olmaz belki ama 2-3 bin lira eklenirse çok daha genç ve orijinal focus ya da astra alınabilir...
  • 0 clio al hocam o paraya, emin ol 6 yaşındaki golf'den her halükarda iyidir.
  • sen kimseye kulak asma bende 1.5 yıl önce golf goal tüplü 60bin kmde 30bine aldım. 50000 km yol yaptım benzin dahil kmye 216 kuruş yaktı. Sadece yağını filtrelerini değiştirdim. birde 90bin bakımı yaptırdım serviste onun dışında bir masrafı olmadı. İyi ki de almışım.
  • ben 8 yıldır golf v kullanıyorum arıza vermedi.araç temiz kullanlmışsa golf kolay arıza vermez.sıfır clio alacağına golf al daha iyi her açıdan üstündür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

ben 8 yıldır golf v kullanıyorum arıza vermedi.araç temiz kullanlmışsa golf kolay arıza vermez.sıfır clio alacağına golf al daha iyi her açıdan üstündür.

hadi ya şu anda vw en az arıza çıkaran araçlar sıralamasında 20. sırada, listede 36 araç var zaten. bu vw arıza çıkarmaz olayı nereden çıktı nasıl duyuldu delicesine merak içindeyim.

carmagazin'in son 8 senede üretilen araçlar için yaptığı araştırma forumda linkleri var bakabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

ben 8 yıldır golf v kullanıyorum arıza vermedi.araç temiz kullanlmışsa golf kolay arıza vermez.sıfır clio alacağına golf al daha iyi her açıdan üstündür.

hadi ya şu anda vw en az arıza çıkaran araçlar sıralamasında 20. sırada, listede 36 araç var zaten. bu vw arıza çıkarmaz olayı nereden çıktı nasıl duyuldu delicesine merak içindeyim.

carmagazin'in son 8 senede üretilen araçlar için yaptığı araştırma forumda linkleri var bakabilirsiniz.

carmagazin dediyse tamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orijinalden alıntı: amadeus99

quote:

carmagazin dediyse tamam.

pardon carmagazin yazmışım
    http://www.whatcar.com/car-news/what-car-reliability-survey-2012/263555

what car'ın meşhur servis verileri ile yaptığı araştırma, buyrun ww %39 arıza sıklığı ile 20. sırada. (honda %10 ile birinci) forumda yerden yere vurulan citroen eski kasaların sorunlarına rağmen 20 sıra yükselmiş 14'üncü örneğin.

siz araştırmaya laf etmeden belirteyim 8 yaşına kadar olan araçların servis kayıtlarına bakılarak yapılmış araştırma ülke çapında. yani yanlış bu, yanlı v.b deme şansınız yok.

• Merhaba arkadaşlar biraz hortlatayım :). Bende şu sıralar otomatik 1.6 mpi golf 5 arıyorum
    Fiyatları 30000 civarında , 2007 Honda Jazz cvt mi satıp almayı düşünüyorum , golf 5. Otomatik kullanan varmı aranızda ve bu fiyatlara alınabilecek Jazz dan daha iyi ( yol tutuş güvenlik donanım ) bir otm araç tavsiyeniz varmı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • up
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.