Şimdi Ara

Golf Goal 1.6 Nasıl Alınır Mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
8.228
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: quadream

quote:

Orijinalden alıntı: StunzOver

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ayak kokusu

Yav arkadaş 30.000 liralık bir arabadan bahsetmiş. Vatandaşta geliyor 42 ye 0 al diyor. Bu nasıl bir mantıktır ya?

6 yaşında bir arabaya 30.000tl verip birsürü masraf çıkaracağına, üstüne ekleyip 42ye sıfır al demek daha mantıklı bence.

arkadaş zaten kredi çekecekmiş, o zaman bence daha yeni araçlara bak hocam. hem kafan rahat olur, bahsettiğin kasanın üstüne 2 kasa çıktı ve pek tutulan bir kasa değil.

hayırlı olsun.

Sıfır arabanında sorunu çıkar 2007 model araç temizse niye sorun cıkarsın DSG'gibi bir bela varken sıfır vw almam.

42ye manuel golf alıyorsun zaten.

6 yaşındaki bir araçla sıfır bir aracın sorun çıkarma potansiyelleri aynı demek ki?

araçlar da aynı araçlar...

Aradaki 12.000 TL ne olacak, yılları farklı diye mi , araç temizse neden problem cıkarma eğiliminde bulunsun ?

• hitler motorda dsg yoktu o yıllarda tiptronik diye geçer onlar bildiğimiz klasik tork konvertörlü otomatik şanzıman
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutsirvan

36 bine git 0 km astra clasic al. Kafan rahat olsun.

yok hocam max 30 verebiliyorum 6 bin daha krediye eklenirse vay halime
  • quote:

Orijinalden alıntı: qwert7610

üstüne kasa çıkmış olması zaten durdurulamıyor 0 alsam kafadan 10.000 zarar ki alamıyorum goal tercih etmem düzleride var ama opsiyonları yok örneğin hız sabitleme fonksiyonel direksiyon hifi ses sistemi digital kilima vs vs 30 binlik bi araba alıcm ama bulamıyorum kafama göre

hpcam son kasa c4 düşünmezmisiniz hem goften cüsseli hemde konforlu bir araç benzinli sorun değilse istediğiniz özellikler citroen 1.4 VTi Attractionhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-yeni-kasa-garantili-tamamen-sorunsuz-cizik-bile-yok-106192663/detay ben olsam şahsen bu aracı gözüm kapalı alırdım arkadaşta 2008 modeli var bi önceki kasa dizel araç 150000 e dayandı sıfır almıştı 2008 te o gün bu gündür doğru düzgün servis ve sanayi görmedi sanayi gördüğü zamanlardada arkadaş araçla ufak kazalar geçirdi hız yüzünden yoksa aracın herhangi elektronik aksamı vs. gibisinden sorunu çıkmadı aracın sahibiyle pazarlıkla 30 a indirebilirsin aracı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakantrk -- 25 Kasım 2012; 19:05:23 >

• quote:

quote:

yok hocam max 30 verebiliyorum 6 bin daha krediye eklenirse vay halime

O zaman 0 km B sınıfı alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakantrk

quote:

üstüne kasa çıkmış olması zaten durdurulamıyor 0 alsam kafadan 10.000 zarar ki alamıyorum goal tercih etmem düzleride var ama opsiyonları yok örneğin hız sabitleme fonksiyonel direksiyon hifi ses sistemi digital kilima vs vs 30 binlik bi araba alıcm ama bulamıyorum kafama göre

hpcam son kasa c4 düşünmezmisiniz hem goften cüsseli hemde konforlu bir araç benzinli sorun değilse istediğiniz özellikler citroen 1.4 VTi Attractionhttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-citroen-yeni-kasa-garantili-tamamen-sorunsuz-cizik-bile-yok-106192663/detay ben olsam şahsen bu aracı gözüm kapalı alırdım arkadaşta 2008 modeli var bi önceki kasa dizel araç 150000 e dayandı sıfır almıştı 2008 te o gün bu gündür doğru düzgün servis ve sanayi görmedi sanayi gördüğü zamanlardada arkadaş araçla ufak kazalar geçirdi hız yüzünden yoksa aracın herhangi elektronik aksamı vs. gibisinden sorunu çıkmadı aracın sahibiyle pazarlıkla 30 a indirebilirsin aracı

araba çok güzel ewet ama bi insan niye 0 alıp böyle bi arabayı satmak istesin kafama takılıyor şahsen ben 0 alsam en az 6 sene binerim

• quote:

quote:

quote:

araba çok güzel ewet ama bi insan niye 0 alıp böyle bi arabayı satmak istesin kafama takılıyor şahsen ben 0 alsam en az 6 sene binerim

hocam araçta herhangi bir sorunların olmaz tahminimce daha sıfır ayarında benzini biraz fazla yakar muadillerine görehttp://forum.donanimhaber.com/m_51187552/tm.htm buyur konusuda var konuyu incele ondan sonra daha rahat karar verebilirsin hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakantrk -- 25 Kasım 2012; 19:27:33 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

hocam araçta herhangi bir sorunların olmaz tahminimce daha sıfır ayarında benzini biraz fazla yakar muadillerine görehttp://forum.donanimhaber.com/m_51187552/tm.htm buyur konusuda var konuyu incele ondan sonra daha rahat karar verebilirsin hocam

hocam araba 75 beygir miş tüpe uyumu fazla yok 2500 liraya takıolarmış ben gene araştırmaya devam edeyim

• bir arabayı aldınmı memnunsan 30 senede binersin... ekonomik ömür olayıda var ama bir araba zaten 100bin km ye geldimi sorun çıkarmazsa bidaha sittinsene sorun çıkarmaz...

ben 2 kere araba sattım... birinde çok yakıyor diye kullanmıyordum ve durdugu yerde ufak tefek kuş pisliği ve eziklerden çürümeye başlamıştı ondan sattım

digerinide 185bine gelmişti turbodan hafif ses geliyordu lastikleri bitmiş ve muayenesi yoktu ondan dolayı sattım.. bir nedenide tipini hiç beğenmiyordum...

yani kuzenimde parada var ama 2001 megane kullanıyor halen araba 220binde... sıfır almışlardı...

dayım 1 kere vectra gt 2 kere de omega sattı mesela bunlarda sorun vardı

dayım passat sattı 2 kere birinde çok yakıyordu digerinde motor yatak sardı...

yani biri arabasını satıyorsa büyük ihtimal arızası vardır... netekim ben daha etrafımda bunu satayımda daha iyisini alayım diyen olmadı

daha ornek cok... say say bitmez...

• quote:

Katılıyorum

1.6 102 Golf e 30 bin vereceğine
    daha donanımlı daha güçlü 0 bir astra al

Edit:Renaultta kampanya varmış 4000 tl indirim
    Megane 1.6 110 Bg Business 33 bin tl ye geliyor
    Bence golften almaktan çok daha mantıklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maloney -- 25 Kasım 2012; 20:14:50 >
  • Şu an aynı ikilimdeyim bende.
    Sıfır Yeni megane mi yoksa 2007 model golf mü almak mantıklı?
  • Opel Astra Classic III modelini 33.750 veriyor. Bir araştırın isterseniz.

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-hatchback/genel-bakis.html
  • Merhaba.
    Benimde hemen hemen sizin kadar bütçem vardı. 0 model Fiesta veya 2. el C sınıfı bir araç alacaktım.
    Tercihimi Jetta' dan yana kullandım. Size de tavsiyem C sınıfı araç almanız yönünde olur. Büyük konuşmayayım ama iç hacim ve konfor açısından dolayı B sınıfı araç almam bu saatten sonra.
    Golf iyi arabadır, almanızı tavsiye ederim. İçinize sindiyse fazla düşünmeyin. Mutlaka her araba için bişeyler denilecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haketmedim

Opel Astra Classic III modelini 33.750 veriyor. Bir araştırın isterseniz.

http://www.opel.com.tr/opel-serisi/satis-alani/arabalar/astra-hatchback/genel-bakis.html

Ustune yeni kasa cikarmis bir aracin sifirini almak ne kadar mantikli olabilir birde 0 alinca yillarca binicrksin benm icin donanim ozellikleride onemli esp, hiz sabitleme, digital klima onun icinde konfor paketi almak lazim oda 35 lira kasko vs derken 37 lira beni asiyor genc olugumdan jetta degilde golf daha agir basiyor :)

• quote:

quote:

Yav arkadaş 30.000 liralık bir arabadan bahsetmiş. Vatandaşta geliyor 42 ye 0 al diyor. Bu nasıl bir mantıktır ya?

6 yaşında bir arabaya 30.000tl verip birsürü masraf çıkaracağına, üstüne ekleyip 42ye sıfır al demek daha mantıklı bence.

arkadaş zaten kredi çekecekmiş, o zaman bence daha yeni araçlara bak hocam. hem kafan rahat olur, bahsettiğin kasanın üstüne 2 kasa çıktı ve pek tutulan bir kasa değil.

hayırlı olsun.

Arkadaşım siz kolay kazanıyorsunuz sanırım?

2004 model aracımı 17,200'e satıp, 20 bin liraya tamamladım. Ne alalım, ne alalım derken 30 bin liraya Jetta gördüm. Tamam alalım ama nasıl derken, 10 bin kredi çektim. O zamanlar sıfır Jetta 36 bin idi. Şimdi sizin mantığınız ile 6 bin daha olsa sıfır alırız ama nasıl?

Zaten şartları en zorlamış halimizdi 30 bin lira para.

Şimdi dışarıdan sizin gibi görenler, 6 bin daha biriktirir sıfır alırdım diyor ama onlar kendi kazancına göre hesaplıyor durumu. Genelde bu kişilerde esnaf oluyor her halde.

Yoksa 3 daha koysam şunu alırım, 5 daha koysam şunu alırım diye uzar gider mevzu..

• Biraz tercih meselesi bu durum. Babam 47 yaşında 4 kişilik bir aileyiz. Bu saatten sonra B sinifi paklamaz bizi. Bi tanidigimiz sifir trend focus alirken biz ikinci el olsun ghia olsun dedik. aynı sekilde 35 bine sifir astra,cruze, 36 bine golf satilirken varsin 2009 olsun civic elegance olsun dedik elegance aldik.yani kisaca arz talep meselesi. Benim psikolojim bozuk arkadas. O kadar para verip kapak jantli arabaya binecegime yilda 1 degil 2 kere sanayiye giderim

• Al arkadaşım, temizini bulursan lpg takıp uzun yıllar binersin ve de değerinde satarsın. 2000 model Golf 4 lerin hala 20 bin civarında piyasası var. yani 7 sene daha binsen yine sattığında para edecek araban. Doğru karar vermişsin aklını bulandırma...
  • hayırlısı artık şu aralar arabayı didikliyorum her hangi başka bir sorunu var mı diye içime sinerse alıcam sinmezse artık arayışa devam
  • Alıcı üst sınırdayım diyor. Forumdaşlar illa 5-10 daha kredi çek, 0 al diyorlar. Adam, gırtlakta zaten.
    Babacım; al 1.6 hitleri, tak tüpü, sakin sakin gez. Çok yakar, az kaçar. LPG ile yakıt masrafı dengelenir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stones_

quote:

quote:

hayırlı olsun.

Arkadaşım siz kolay kazanıyorsunuz sanırım?

2004 model aracımı 17,200'e satıp, 20 bin liraya tamamladım. Ne alalım, ne alalım derken 30 bin liraya Jetta gördüm. Tamam alalım ama nasıl derken, 10 bin kredi çektim. O zamanlar sıfır Jetta 36 bin idi. Şimdi sizin mantığınız ile 6 bin daha olsa sıfır alırız ama nasıl?

Zaten şartları en zorlamış halimizdi 30 bin lira para.

Şimdi dışarıdan sizin gibi görenler, 6 bin daha biriktirir sıfır alırdım diyor ama onlar kendi kazancına göre hesaplıyor durumu. Genelde bu kişilerde esnaf oluyor her halde.

Yoksa 3 daha koysam şunu alırım, 5 daha koysam şunu alırım diye uzar gider mevzu..

Ben de dedim zaten kredi cekip 30 a cikacaksa 30 a gore onerdim, 30 tl hazir sandim, anlatabildim mi

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.