Şimdi Ara

Golf IV GTi Kullanan?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.536
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • gti hakkında fazla bilgisi olan warmı yada böyle bi araca sahip olan almayı düşünüyoruz da eksileri çokmu diğlerlerinden 1.8 cazip geldi sizin düşünceleriniz neler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberSynC -- 6 Eylül 2008; 3:16:07 >

• Bende imzamdaki araç var. Golf başlığında ve "Passat severler" başlığında birçok yönden fikrimi belirtmiştim. Eğer öğrenmek istediğin başka konular varsa belirt yardımcı olmaya çalışırım. Bu arada ufak bir düzelteme:

GTI modellerinde 1.8 lt motor yoktur. GTI Minimum 2.0 lt'den başlar. VW'de 1.8 lt olan GT modelidir. Saygılar.

Golf IV GTi Kullanan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bravoecho -- 5 Eylül 2008; 15:54:51 >
  • Aksini gösterebilir misin? Ben MK V kasada 1.8 GTI bilmiyorum... GT var sadece.

quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

quote:

Orjinalden alıntı: bravoecho

GTI Minimum 2.0 lt'den başlar.VW'de 1.8 lt olan GT modelidir.

BU BİLGİLERDEN EMİNSİN YANİ
  • Bilgiler karışmış biraz galiba

Golflerin 5 kasasında gti ler 2.0 motorlu
    Şu an için 5 kasalarda 1.8 motor yok TR de.
    GT lerde 1.4 motor.
  • Aynen doğrudur. Neyse... konuyu açan arkadaş meydanda yok vazgeçti herhalde.

quote:

Orjinalden alıntı: Muradovskiy

Bilgiler karışmış biraz galiba

Golflerin 5 kasasında gti ler 2.0 motorlu
    Şu an için 5 kasalarda 1.8 motor yok TR de.
    GT lerde 1.4 motor.
  • Sanırım GT'lerde anlaşamadık

quote:

Orjinalden alıntı: plantamax

golf gtı sadece 2.0 dır.... 2000 cc den büyük gtı yoktur!!!!!!!!! golf gt ise sadece 1.4 motordur 1.8 golf gt yoktur!!!!!
  • ya öğleden sonra baktım konuyu bulamadım dedim sildiler heralde dedim tekrar gezerken gördüm kusra bakmayın.
    ben bi yanlışlık yapmışım konu açarken mk4 kasada 1,8 war 5de yok heralde

ben IV dicektim unutmuşum 5 alacak gücümüz yok 4ü baya aradım. ama aradığım tip araba üstünde hiçbir modifiye yapılmamış tamamen orjinal temiz bişey arıyorum ama bulamadım..

yazdıklarınız için tekrar teşekkür ederim ve dediğim tipde 4 kasa görürseniz söleyiniz xD
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Golf IV mü Audi A3 mü?
    10 yıl önce açıldı
    Focus 1 vs Golf IV ?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MK 4 için bir tavsiyem var, mutlaka paraya kıyıp serviste baktır özellikle turbo ve vites takımına....
  • ya zaten amale olmuş araba belli olur dışından bile xD

saolasın baktıracam
  • Geçen sene sonu Tekirdağda satan bir arkadaş vardı. Arabası çok temizdi. 22000 YTL istiyordu ama çoktan satılmıştır.
    Kafana koymuşsan kesinlikle yılma aramaktan. Seni bekleyen bir araba elbet çıkar.
  • acelem yok üni bitene kadar bulurum heralde..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.