Şimdi Ara

Golf mu Talisman mı alırdınız Fiyat 115.000 TL (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

quote:

Orijinalden alıntı: ukubat

quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

segment farkı var doğrudur.

ama kullanılan malzeme kalitesi olarak golf talismandan daha iyidir.

Megane bile malzeme kalitesi olarak Golf ile aynı hatta daha iyidir.
    Bir Golf sahibi olarak düşüncem budur.

Kardeş eğri oturup doğru konuşmak lazım. Megandan dci motoru çıkar en çok yerilen araç olur. Ülkede yakıt pahalı maalesef bundan dolayı dci motoru eşşeğe taksan satar. Kalite mevzusunda megan olayına hiç girmeyelim

Hep önyargılar ve kahve muhabbetlerindeki amcaların efsane bakış açıları...
    Benim arabam Golf o yüzden kıyaslamayı iyi yapabiliyorum. Kaliteden anlayışınız içerideki plastiğin yumuşaklığı ise tüm markalar artık yumuşak.
    Geriye Tasarım, motor, tüketim, servis, donanım, teknoloji, performans kalıyor. Hangisinde Golf Megane'dan ileride?
    Dediğim gidi Golf sahibiyim; tasarım sıradan, motor ve performans 130 bg lik Renonun gerisinde, donanım 10 yıl önceki araçlarda var,teknoloji hiç yok, servis Renodan pahalı...
    Neden aldın dersen arabadan anlamayan milletin gazına geldim. Arabada ruh yok, sıkıcılık ve sıradanlık diz boyu... Bir daha araba alırsam aşık olduğum ve içime sinen bir araba alacağım. Görücü usulü zorla evlenmiş gibiyim.

Bakın yaptığınız itiraftaki hatayı ben yapmadım ve milletin istediğini değil , gönlümün ve aklımın buluştuğu noktadaki aracı tercih ettim. Bu nedenle sizden ricam bana kahvehanedeki muhabbetler diye şeklinde dönüş yapmamanızdır. Emin olun megan bildiğin eski megan kasa dizaynı dışında 1 cm ilerleme yok. Nedenlerini bir çok kez ortaya döktüm ve bu nedenlere hergeçen gün yeni sorunlar eklenerek te devam etmekte. Şuan bunları buraya tekrardan yazmayacağım çünkü yakın geçmişte bunlardan çokça bahsettim , birçok parametre ortaya koydum , herpostta bu tartışmalara tekrar tekrar girmek istemiyorum. Meg4 ü yolda görenler ve test sürüşü dışında iyi tanıyanlar dışında beni kimse anlamaz.

Hayırlı günler kardeşim ...

İşin özeti;
    Herkesin kendine göre bir doğrusu vardır. Benim iyi gördüğüm şey başkasına kötü görünebilir.
    Özellikle otomobil seçiminde kişinin beklentisi ve beğenileri farklılık gösterir. O yüzden herhangi bir marka araba almış birine "şu marka daha iyi, yanlış yapmışsın" denilmemeli.Aynı segmentteki hiç bir model ötekinden üstün değildir. Eğer en iyi diye bir şey olsaydı herkes aynı arabaya binerdi.

"Kahve muhabbeti" konusuna gelirsek. Lafım size değil genelleme yaptım. Çünkü gerçekten otomobil endüstrisi ve gelişimi hakkında bir tek satır okumamış insanlar en çok ahkam kesen kesim bu ülkede ve forumda.
    Yapabildikleri en bilimsel yorumlar;
    "hyundai teneke, Fransızlar 3 senede dökülür, Alman en iyisidir, Fiat almam Türk malı nede olsa... gibi akıldan ve bilimden uzak yorumlar.

• Konfor, yol tutuş, güvenlik golf. Talisman ekonomi odaklı bir araç. Yakıt tüketimi ve ucuz bakım giderleri ile öne çıkmaya çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adamın açtığı bütün konular araba tavsiyesi üzerine, ciddiye alıp birsürü kişi cevap yazmış açıklama yapmış kendince, konu sahibi konuyu açmış bi daha da konusuna cevap yazmamış zaten
  • Araçla ilgili hiçbir beklenti belirtmediğiniz için, gelen cevaplar da doğal olarak fazla subjektif olmuş.
  • Adam lafı ortaya atmış sonra kenara çekilmiş, millette yazmışta yazmış

Hee bir de bizim dememizle alacaksan arabayı 1993 şahin al.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.