Şimdi Ara

Golf mu Talisman mı alırdınız Fiyat 115.000 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
4.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam ben 10 sene çalışıp bi araba kendime bi araba devlete alıcam onuda gidip reno gibi 3-5 senede bi model değiştiren istikrarsız firmanın aracınımı alayım kusura bakmasın kimse alnımızın teriyle para kazanıyoruz sokağa atacak paramız yok. Kendi modeline güvenmeyen firmanın aracını tartışmaya da gerek yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu model devamlılığı konusunu anlamıyorum. 2014'te aldığınız araca 2017'de makyaj geldiğinde sizinkine de güncelleme mi geliyor? Size ne yani modelin devamından. Böyle abuk subuk düşünen insanlar yüzünden 2. el piyasası koptu gitti.

• O paraya talisman varsa alınır tabi..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Golf alirdim yolda kaplumbaga arabasi var diye hava atardim

• quote:

Orijinalden alıntı: trust06

O paraya talisman varsa alınır tabi..

Elde kaldıysa 1.6 touch edc var :)

• quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

segment farkı var doğrudur.

ama kullanılan malzeme kalitesi olarak golf talismandan daha iyidir.

Şaka yapıyorsun değilmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: redred10

Talisman'ı tercih ederim segment farkından dolayı, gider 1 TL'ye de golf dondurmasından alırım, yalamalık.

• her türlü talisman. Extra bir karizma katıyor insana kesinlikle golf felan kısa donlu zengin bebesi gibi durur yanında.
  • Bizdeki mantık şöyle garip, 2. Eli iyi diye aldığın arabayı bir başkası da sana aynı şekilde pahalı satıyor , sen de başkasına . Kötü dediğin arabayı sen de ederinde alıyorsun, sattığın kişi de. Yani kazanç falan yok aslında

• Her türlü d sınıfı araç golften iyidir. Marka model farketmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: iakbay06

Golf alırdım renault un model devamlılığı yok taliman güzel bir araç ama ilerde ne olacağı belirsiz kaderi laguna latitude gibi olursa zarar ettirir.

Golfün de CC gibi olmayacağı ne malum? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sistemli adam

segment farkı var doğrudur.

ama kullanılan malzeme kalitesi olarak golf talismandan daha iyidir.

braindead.exe

• Ama golfün kapısı tok kapanıyor.

• Arabayı daha almadan 2.elde nasıl satarım diye bir düşünceniz varsa sizin arabanız kesinlikle Golf. Ama kafayı nasıl satarım, 1 sene sonra değeri ne olur diye şeylerle yormuyorsanız Talisman güzel tercih olur. Golf'ün Talismana göre üstün olduğu pek bir konu yok, genel olarak Talisman Golfden daha üstün bir araç.

Sonuç olarak, arabayı kendi zevkiniz için alıyorsanız Talisman, arabayı 2. Sahibinin zevki için alıyorsanız Golf.

• 115 bin tl ye ne golf alırdım nede talisman. Temiz bir a4 alınır. Sportiflik ön plandaysa 320d. Sıfır olacak diye parayı çöpe atmaya lüzum yok diye düşünüyorum.

İlla ikisi arasında kalacam paramı sevmiyorum ben diyorsanız talisman alın, en azından D segmentinde bir araç.
  • motor donanım durumlarına göre kıyaslardım, isme göre değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: redred10

Talisman'ı tercih ederim segment farkından dolayı, gider 1 TL'ye de golf dondurmasından alırım, yalamalık.

• Söylemiş olduğun aralıkta superb olabilir. Octavia da yeni kasalar güzel
  • Ülkede stres diz boyu. Forum ahalisine eğlence çıkmış. Eh fena da olmamış...

Talisman güzel araba... Lakin Renault'un bu konuda karnesi kötü...

Laguna'dan başlayalım... Gören duyan var mı? Ya halefi Latitude... Şimdi de konvoya Talisman katıldı...

Bir de Safrane var ki o tamamen konumuzun haricinde... Hiç karıştırmayalım...

Bu maceradan sadece "D" sınıfları payını almıyor... "C" sınıfını temsilen Fluence'de benim başım kel mi diye sormakta haklı...

Bir Japon'cu olarak Golf öneri listemin alt sıralarında yer alır...

Aracın kalitesi, DSG haricindeki sorunsuzluğuna kesinlikle laf söylemem...

Öfkem, distribütör Doğuş otonun vatandaşı öpmek üzerine kurulu fiyat ve pazarlama stratejisine...

Neyse konuyu dağıtmayalım. Madem iç işlere el attık. Bir de şehir eşkiyaları sorunumuz var. Eğer bu yüz küsür bin liralık arabayı alıp sokağa park edeceksen, kesinlikle Golf al. Araba çizmekten hoşlanan bu vandallar, kafanı çevirsen Golf göreceğin sokakta dönüp te senin arabana bakmaz. Hatta sokakta, malum sitede 54.000 TL fiyat etiketli, yani senin müstakbel Golf'ünün yarı parasına satılan şu araçtan varsa kasko yaptırmana bile gerek kalmaz.

Golf mu Talisman mı alırdınız Fiyat 115.000 TL

Hani bana sorsan gidip SkyActive bir Mazda 3 al derdim. Ama madem bu iki modeli sordun, Golf al gitsin. En azından rahat uyursun.

• Renoya normalde para verilmez ama illa ikisi arasındaysa talisman alırım.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.