Şimdi Ara

Golf ve A3 arasında kararsız kaldık (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: Batuhan Kılıç

butun son model golf u olan arkadaslarim golf lerini satip a 3 aldilar, bir bildikleri var herhalde

Bu aralar sosyetede 30 senelik karıyı boşayıp genç manita alma olayı var.

Bir bağlantısı olabilir mi?

• quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

quote:

butun son model golf u olan arkadaslarim golf lerini satip a 3 aldilar, bir bildikleri var herhalde

• quote:

Orjinalden alıntı: alonso s

arkadaşlar cevaplara teşekkürler fakat bana a3 biraz abartılıyormuş gibi geldi. tamam daha prestijli ama daha güvenli daha seri yada daha donanımlı değil. yanılmıyorsam 4 yıldız almış güvenlikten bir diğer noktada golfün yol tutuş daha iyi diyor testler. ayrıca golfün içi daha ferah ve geniş geldi bana. ikisini de kullanmış olan kıyaslıyabilicek biri var mı?

4 yıldız almasının sebebi vurdugu yayayı 150mt havaya fırlatmasıdır.Kısacası a3 süründürmez ödürür
  • kesinliklee a3
  • quote:

Orjinalden alıntı: joushkun

quote:

Karıyı boşarım arabamı satmam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dozi17 -- 29 Ekim 2006; 9:46:23 >

• Kesinlikle A3...
  • gercekten ilginç bi karsılastırma eskiden olsa cok gulerdık ama artık yurt dısında ki deneyımli yorumcular dergiler bile bu tur karsılastırmalara yer verıorlar..passat la mercedes c ve bmw 3 ve auidi 4 kıyasladıklarına sahit olmustum...ve bu konuyla ilglii de sunu solyebilirim sahsi fikrimdir bu benım..golf istedıgi kdr ustun olsa bile ben aynı paraya bir ust sınıf araba veya elite bi marka ya mensup bi model araba alabilceksem isterse en baz donanımlı olsun ust sınıfı tercih ederım...yani aynı paraya full astra mı sade bi laguna mı dersenız laguna derim..
    sana tavsıyem de su olur bu arabayı( a 3 u ) diger elite markaların modellerle kıyasla ( mersedes a serisi veya b serisi bmw 1 kasa veya volvo nun yenı arabası o segment için cıkardıgı adını unuttum simdi c li bişeydi..) golf le dgl..bu arada vw ni cok begneırım gercekten ve bir golf hayranı olarak bunları soluorum sana.
    bir diger noktada vw deki degişim ruzgarıı touran, toureg den sora demek golf un onunu de passat a benzetıolar hakkatten cok gerekliydi araba simdi cok deli olacak..bu ara da bunun olcagını tahmın etmişitm forumda da okuyunca cok sevınıdm gercekten ihityacı vardı golf un de diger agabeylerı gbi bu degişime...araba bi sınıf dahaa atladı gozumde simdii..
    ozet olarak a-3 al ama bence git bmw yada mercedes al o paraya...

dostum volvo reno nun dgl ford un

• sanırsam bu golf ün değilde polonun yeni kasası yoksa yanlış mı biliyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: infinite

tabiki full+full ne var ise eklet ve GOLF al derim ama golf kasa değişitirecek bu da bir başka durum

ben gold derim full+full derim ve bekle derim yeni kasa derim derim de derim ....

Golf ve A3 arasında kararsız kaldık

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.