Şimdi Ara

Golf ve A3 arasında kararsız kaldık (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Abi bence yeterince paran varsa yeni kasa A3 derim eğer paran yoksa GOLF derim.Tercih senin

(Aslında bende bu sorudan zorlandım çünkü ikiside Alman ve ikiside konforlu arabalar)
  • quote:

Orjinalden alıntı: malikguzel

a3 golfe hiç bir zaman tur bindiremez aynı motor golftede var 1.6 fsı,1.9tdi,2.0tdi,s3 ile r32,tfsı gibi motorlar aynısı aynı teknoloji ve motorun damgasında bile vw audi yazar,bazı arkadaşlar bilmeden mi yazıyor ama a3 le golf arasında tip,iç donanım şekli ve fiyat farkı vardır baska bir fark göremiyom

A3 ile WW i karşılaştırıp; işçilik kalitesini, karizmayı ve donanımı bir tutuyorsan fazla yoruma gerek yok
  • +1001
  • EGER ARADA ÇOK FARK YOKSA KESINLIKLE A3 AL DERIM..DAHA ZARİF VE İŞÇİLİĞİ DAHA İYİ GİBİ......KARIZMA DERSEN A3,,,,, DERİM.....
  • ben olsam a3 alırıdm
    golf'ten daha iyidir
  • tabi ki a3
  • quote:

Orjinalden alıntı: alonso s

arkadaşlar cevaplara teşekkürler fakat bana a3 biraz abartılıyormuş gibi geldi. tamam daha prestijli ama daha güvenli daha seri yada daha donanımlı değil. yanılmıyorsam 4 yıldız almış güvenlikten bir diğer noktada golfün yol tutuş daha iyi diyor testler. ayrıca golfün içi daha ferah ve geniş geldi bana. ikisini de kullanmış olan kıyaslıyabilicek biri var mı?

Yok bee a3 daha ii.2side var bende.Golf FSI a3 normal ve 2side tiptr.

Golfun ici biraz daha geniş.Benim a3 coupe ama o yuzden olabilir + FSı oldugu icin biraz daha seri.

Diger yonlerden a3 le kıyaslamam bile a3 e gucun yetiyorsa onu al.
  • 2side açmadıysa leon verelim size:))

şaka bi yana a3 alınabilcekse golfü düşünmeye gerek yok..şahsi fikrim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Eliminator

quote:

Orjinalden alıntı: malikguzel

a3 golfe hiç bir zaman tur bindiremez aynı motor golftede var 1.6 fsı,1.9tdi,2.0tdi,s3 ile r32,tfsı gibi motorlar aynısı aynı teknoloji ve motorun damgasında bile vw audi yazar,bazı arkadaşlar bilmeden mi yazıyor ama a3 le golf arasında tip,iç donanım şekli ve fiyat farkı vardır baska bir fark göremiyom

A3 ile WW i karşılaştırıp; işçilik kalitesini, karizmayı ve donanımı bir tutuyorsan fazla yoruma gerek yok

+1

Audi'yi Audi yapan işçilik kalitesidir. Ve Audi'nin işçilik kalitesine Bmw, Mercedes bile kafa tutamıyor, nerede Vw...

• Arakadaşlar daha önce aynı bu konu ile ilgili bir topic yayınlandı. Ben eski bir A3 kullanıcısı olarak 2 araba arasında bir çok farkı ve benzerliği açıklamıştım. 3 samimi arkadaşımda golf var bendede 2000 Model A3 1.8T vardı. 2 arabayıda uzunnn uzunnn kullandım yani. A3 daha oturaklı biraz daha sportif ve motor daha cabuk yanıt veriyor sürücüye. Golf ise biraz daha aile arabası görüntüsü sportif bu sizi yanıltmasın. Motoru tam şehir için ayarlanmış sanki. Yakıt konusunda golf biraz daha cimri. İçerideki konfor konusunda hemen hemen birbirlerine yakınlar ama bana göre A3 ün deri döşemeleri hiç bir şeye değişilmez. Kokpit ve konsol konusunda golf çü arkadaşlar ile bir türlü ortak bir noktaya varamamıştık. Onlar benim arabanınkini beğenmiyorlardı bende onlarınkini beğenmiyordum. İnan sende öyle olursun hangisini alırsan o daha çok hoşuna gidecektir. Mazleme kalitesi kesinlikle A3 derim. Plastik aksamı filan golfe göre çok iyi. Hatta Vw kullanıcıları bilir bazı bölgelerdeki plastikler tırnakla bile kolayca cizilebilir. A3 te böyle bir şey yok. Ayrıca bir arkadaş golf ün yol tutuşu daha iyi demiş acayipp güldüm valla allah bu arkadaşımızı doğru yoldan çıkarmasın ne alakası var aynı hızla aynı viraja giriyorduk arkadaşlarla deneme yapmak için, A3'ün gaz kesmeden geçtiği yerde az daha Golf lerimizden birisini pert ediyorduk.
    Arkadaşım Audi A3 bir tutkudur eğer bu arabayı başka araçlarla kıyaslayarak alıyorsan hiç alma. Git başka araba al. Ama sana samimi söylüyorum bir A3'ün olursa bir daha kolay kolay başka arabaya ısınamazsın. Hep A3 ararsın. Ben şuan bazı nedenlerle A3'ümü sattım. Pejo206 Dizelim var ama inan A3 ten sonra bu arabaya utanarak biniyorum. Yollar bitmiyor şerefsizim
    Artık karar senin. Yinede sormak istediğin bir şey olursa seve seve cevaplarım.

• Valla ben olsam boş A3 yerine aynı paraya Golf GTI alırdım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: redorange

Audinin oldugu yere vw gelemez

audiyi bmw ve mercedesle kiyaslaman lazim

Bence A3 al gucun yeterse
    A3 cok guzel bir aractir.

Ama Audinin oldugu yere VW gelemez ne demektir?
    VW, Audi ve daha bircok Otomobil Sirketinin sahibidir
    Neden bilip bilmeden yalan dolan seyler yaziosunuz?
  • arkadaslar wv yi eleştiren bir kişi audiyide eleştirmiş olur ,ama bir arkadas golf gtı demiş a3 1.6 fsı ful 55-60 arası golf gtı ise 75 ytl artı abt-boss 90-100 ytlye buluyor, ama ben olsam gidip 60 ytl 1.6 motora vereceğime gider gtı alırım
  • quote:

Orjinalden alıntı: CYBORGZ

quote:

Yaw Audi Vw'nin, Rolls Royce Bmw'nin, Volvo Renault'un, Saab GM'nin vs, vs...

Burada karşılaştırılan markalar değil ki, modeller. Audi Volkswagen'nin diye passat A6'nın üzerinde bir otomobil olmuyor ki nihayetinde. Bir firma başka bir firmanın altında iktisadi işlem görebilir. Bu demek değildir ki o alt firma bağlı olduğu markadan daha kaliteli ürün üretemez. Audi Vw'nin first class yüzü.

Misal, Ferrari dahil tüm italyan piyasası Fiatın elinde (Lambo hariç). Ama Fiat otomobiller nerdeee, Ferrari nerde, Maserati nerde...

Edit: Yazım hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cavus78 -- 28 Ekim 2006; 5:37:46 >

• a3 kesinlikle
  • a3
  • İki araç arasından A3 derim ben,ama A3 biraz baz donanımlı olarak alırsın,Golf biraz daha donanımlı olur ama Leon Sport Up da düşün derim..!
  • quote:

Orjinalden alıntı: cavus78

quote:

Orjinalden alıntı: CYBORGZ

quote:

Yaw Audi Vw'nin, Rolls Royce Bmw'nin, Volvo Renault'un, Saab GM'nin vs, vs...

Burada karşılaştırılan markalar değil ki, modeller. Audi Volkswagen'nin diye passat A6'nın üzerinde bir otomobil olmuyor ki nihayetinde. Bir firma başka bir firmanın altında iktisadi işlem görebilir. Bu demek değildir ki o alt firma bağlı olduğu markadan daha kaliteli ürün üretemez. Audi Vw'nin first class yüzü.

Misal, Ferrari dahil tüm italyan piyasası Fiatın elinde (Lambo hariç). Ama Fiat otomobiller nerdeee, Ferrari nerde, Maserati nerde...

Edit: Yazım hatası

Cavus aynen dediklerine katiliorum.

• Eğer A3'e yetcek kadar paran varsa full Golf al. Eğer A4 alıcak kadar paran varsa da full A3 al. Aradaki fark servise gidecek. Arabayı alıp servise girdikten sonra beni daha iyi anlayacaksın
  • butun son model golf u olan arkadaslarim golf lerini satip a 3 aldilar, bir bildikleri var herhalde
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.