Bildirim
Golf ve A3 arasında kararsız kaldık
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
a3 almaya gücü yeten birisinin golf e kafa yorması biraz garip. -
quote:
Orjinalden alıntı: leboss1
a3 almaya gücü yeten birisinin golf e kafa yorması biraz garip.
bence A3 golfun bıraz gelıstırılmısı ve makyajlanmısı
bana nedense oyle gelıyor.
A3 un ruhuna golf kacmıs gıbı
sonuc olarak paran varsa A3 al. yoksa golf al.
ıkısıde ıs yapar.
ıkısıde saglam arabadır.
A3 bıraz daha guvenlı ve konforlu olabılır -
a3 yeni kasa ise kesinlikle a3 -
quote:
Orjinalden alıntı: nJOY
a3 yeni kasa ise kesinlikle a3
evet yeni kasaa yani sıfır bi araçtan bahsediyorsan kesinlikle A3 al ...
çünkü benim kanım golf 5 golf 4 ler kadar tutmadı..
ama bu yeni A3 ler çok güzel birkaç kullanıcıdan duydum herkes çok memnun araçtan...
ha birde bi arkadaşın dediği gibi A3 e paran yetiyosa niye onu golf le kıyaslıyosun anlamış değilim.. -
Kesinlikle A3 bence karşılaştırmak bile yanlış. -
Audinin oldugu yere vw gelemez
audiyi bmw ve mercedesle kiyaslaman lazim -
a3 ve golf ikiz arabalardır diyebiliriz, aynı platformu kullanıyorlar, motorlar aynı, parçaların çoğu aynı.
audi sadece tip olarak biraz farklı ve prestij satıyor,aradaki fiyat farkı o yüzden.
aynı servise gideceksin iki arabayı alsanda, golf için 225 ytl servis ücreti ödeyeceksin, a3 için 500 ytl aynı servis için.(doğuş otoda çalışan biri bunları söyleyen).
yaklaşık 30bin euro 5 kapılı modeli,iyice düşün öyle al derim.hayırlı olsun şimdiden. -
arkadaşlar cevaplara teşekkürler fakat bana a3 biraz abartılıyormuş gibi geldi. tamam daha prestijli ama daha güvenli daha seri yada daha donanımlı değil. yanılmıyorsam 4 yıldız almış güvenlikten bir diğer noktada golfün yol tutuş daha iyi diyor testler. ayrıca golfün içi daha ferah ve geniş geldi bana. ikisini de kullanmış olan kıyaslıyabilicek biri var mı? -
a3 tavani daha basik oldugu icin,daha sportif dizayna sahiptir,golfun sana daha genis ve ferah gelmesi normal,audi sadece prestij satmiyor,iki oomobilinde tüm ayrintilarini incele,malzeme kalitesinden,oturus pozisyonuna kadar,vw halk arabasidir,audi üst sinif insanlara hitap eder ve daha kalitelidirki audi kalite bakimindan bugün bmw nin önündedir.yol tutusta golfün önde olmasi imkansiz gibi bisey, golf sinifinin en yumusak süspansiyonuna sahip,audi biraz daha serttir ve daha iyi yoltutusa sahiptir.benim bildikleim bunlar -
ikisinin de plastik kalitesine bak sonra a3 al en güzel test bu bence -
Ben de A3 derim -
tabiki full+full ne var ise eklet ve GOLF al derim ama golf kasa değişitirecek bu da bir başka durum
ben gold derim full+full derim ve bekle derim yeni kasa derim derim de derim ....
-
GÜZEL BİR ORTA SINIF DONANIMLI GOLFU 50 YTL ALIRSIN AMA A3 60 YTL BOSUNU ALIRSIN ANCAK,ZATEN TİP HARİÇİ HERSEY AYNIDIR A3 VE GOLF LE AMA BEN OLSAM DONANIMLI GOLFE BAKARIM -
golf ve A3 arasında kararsız kalınırmı ya ??? A3 golf'e tur bindirir, finişte de lambada yapar -
Audi firması a3 cıkarmadan önce golfu test etmişlerdir.Birde a3 bazı arkadaşlar pahalı diyorlar bmw 1 serisiyl a3 le aynı fiyattır yani rakiplerinden pahalı değildir. -
a3 golfe hiç bir zaman tur bindiremez aynı motor golftede var 1.6 fsı,1.9tdi,2.0tdi,s3 ile r32,tfsı gibi motorlar aynısı aynı teknoloji ve motorun damgasında bile vw audi yazar,bazı arkadaşlar bilmeden mi yazıyor ama a3 le golf arasında tip,iç donanım şekli ve fiyat farkı vardır baska bir fark göremiyom -
a3 çok karizma be arkadaşım
hem golf kasa değiştiriyomuş sonra elindeki golffün fiyatı çok düşer -
açıkcası a3 şekil ve prestijinin yüksek olduğunu görüyorum ama onun dışında pek bir artısını göremedim bir de a3 de fsi seçeneğinde otomatik vites yok 102 beygir ve otomatik olanında çok hantal kalacağını düşünüyorum. baktığımız golf modeli comfort otom. fsi ve fiyatı 48 bin a3 ise yaklaşık 51bin oda fsi baz model fakat düz vites. açıkcası golf donanım açısından üstün ve daha geniş ve ferah fakat fiyat farkı bu kadar az olunca insan a3 mu almalı diye düşünüyor. Bu 2 araçtan hangisi 2. elde daha az kaybettirir birde bir arkadaş yukarıda yazmış bakım maliyetleri a3 golften çok daha yüksek mi? cevaplara şimdiden teşekkürler -
biri audi biri vw bence başta sınıf farkı var audiyi tek geçerim
Benzer içerikler
- bagaj kapağı ayarı nasıl yapılır
- en iyi led far markası
- tct şanzıman
- opel astra 1.2 t edition yorumları
- orjinal castrol yağ nereden alınır
- toyota corolla 2023 fiyat listesi
- bmw jeep 2024
- 8 yerli otomobil
- peugeot e 308 fiyat
- ssangyong torres teknik özellikleri
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X